PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Oblečení socondhand/použity Anglie .Oblečení je z žoku či vytriděné na super jakost .
Víceméně vše vyprané ,ale doporučuji prosím přeprat ,kvůli delšímu skladování. !!!!!
Pro lepší výběr zadejte si filtr ,ať nemusíte tolik listovat

*** VERTICAL SERVIS s.r.o
IČO:06338178 - jsem plátce DPH !!!
DIČ:CZ06338178
Zodpovědná osoba :
Daniela Fiantová
Mokrá 316
Brno-venkov
664 04
Tel:721208774



*Jak hodnotím stav věcí:
V super stavu- oblečení v cream kvalitě - oblečení ve výborném stavu minimálně nošené nebo bez známek nošení .
Velmi pěkný stav - oblečení 1. jakost- oblečení nese mírné známky nošení a praní, jako patrnější chloupek, mírně opraná barva,
Pěkné - žmolíky na lemech, spíš na donošení, na doma, výrznější žmolík....u takovéto stavu oblečeni je vždy zohlednění v ceně .
Ceny myslím že jsou velmi nízké vzhledem k tomu že jsem plátce DPH a další spojené náklady . Tak prosím nesmlouvejte o cenách , děkuju za pochopeni .


*Na platbu čekám 3 pracovni dny od posláni podkladu . Danný inzerát pozastavuji, až kdyz mi napíšete zp o platbě, v zápětí může se objevit potencialni dalši zájemce. !!!!
Pokud se mi nedostane odpovědi třeba že berete, nebo chcete počkat , rusim objednávku do 24hod.od mé posledni zp. V případě , když přečtete!!! a bez dalšího zájmu nenapíšete, zboží nabídnu dál. Proto prosim , kdyz rezervujete, myslím ze je na mistě aspoň slušně odpovědět na muj dotaz. Děkuji za přečtení mích podmínek.

Milé maminky jsem ráda, že zabrouzdáte a třeba i něco vyberete, moc děkuji. Nabízím oblečeni vesměs značkové ,jedná se o použite tak zvané SECONDHADOVÉ oblečení , minimálně nošené dovezené z Anglie, ve velmi výborné kvalitě cream+1( žádné lisované zboží), kde se setkáte se zn. Next, GAB , Disney , Mark &Spencer a dalsi kvalitni značky.
U oblečení uvádím rozměry - CD - celková délka od ramene po spodní lem, u dupaček a kombinéz od ramínka po patu, Š - šířka měřené pod průramky, DN - délka nohavic, DR - délka rukávu od ramene/od výstřihu (nezapočítávám lem kolem výstřihu).

Věci se snažím popisovat poctivě. Každý kousek si fotím sama při denim světle. Fotky odpovídají skutečnému stavu oblečení. BARVY OBLEČENÍ NA FOTKÁCH U MĚ REÁLNÉ, AVŠAK NA JINÉM PC SE MOHOU BARVY LIŠIT. BERTE NA VĚDOMÍ.POKUD BUDETE MÍT JAKÝKOLIV DOTAZ NEVÁHEJTE PTÁT ;)

U každého inzerátu máte ke zhlédnuti x fotografii, takže víte co vám přijde domů. Někdy se může stát , že něco přehlédnu, že vklady dávám pri večerním světle, pokud se tak stane, tak se omlouvám a prosím o komunikaci abychom problém vyřešili ve prospěch nás obou . Ale snažím se byt poctivá a důsledná .
Jelikož, že se jedná o tvz.pouzité obleceni a to cena k tomu odpovídá, tak zboži nevracim ani neměním, kvuli náročnosti publikace na více místech. Tak si prosím buďte jistí výběrem. Inzeruji i jinde, a proto tudiš má přednost první zájemce . Platba pouze převodem, jakmile dorazí posilam max do dvou dnů.
*Vrácení zboží - na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.
*Cena poštovného jako
Obyčejné psaní :100g= 24,-
500g=35,-do výšky max 2 cm!!( 1–2 ks)po domluvě s kupujícím , nelze zásilku sledovat. Je to na triko kupujícího.!!!! ( neberu zodpovědnost pokud se cestou ztratí balíček )
Doporuč.psaní:100g=49,- do výšky 5 cm.
500g=54,-
1 KG= 69,-
2 KG= 89,-
Doporučený balíček: 500g=64,-
1Kg =69,-
2 Kg=79,- a více 100.- a více.
Posílám oblečeni v plastových obálkách , ktere účtují k poštovnému ( 1 ks = 4,-/5,-).Oblečeni zasilam čisté , které je skladováné v nekurackem prostředí bez domácích mazlíčků.Zboži držím nejdéle 3 dny, pokud není dohoda jiná , pokud je komunikace nulová dávám zpět do prodeje!!! Prosim o respektování mých podmínek.Děkuji za pochopení . Budu ráda ,kdyz u mně nakoupíte a vzpomenete si s jakýmkoliv komentářem, budu vědet že zboži jste obdrželi.Přeji příjemné nakupování a preji pěkny den všem tady na mimibazaru , Daniela
Podmínky byly naposledy upraveny: 25.7.2018, 19:02
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu