Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Michaela Č. (Háčkománie) ID 58051
mimibazar.cz/Hackomanie
Oblast: Brno - venkov
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 14.5.2007
Naposledy: 3.1.2021 17:56
Aktualizace: 3.12.2019 11:27
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 416
VŠECHNY FOTOGRAFIE 20
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 2
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Všeobecné obchodní podmínky

Obchodní podmínky

platné od 01.10.2013

1. Všeobecná ustanovení a vymezení pojmů

Níže uvedené obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.hackomanie.cz Obchodní podmínky vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího (dodavatel) a kupujícího (zákazník). Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky. Je-li smluvní stranou spotřebitel, řídí se vztahy, které nejsou těmito obchodními podmínkami upravené, občanským zákoníkem (č. 40/1964 Sb.) a zákonem o ochraně spotřebitele (č. 634/1992 Sb.). Je-li smluvní stranou podnikatel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami obchodním zákoníkem (č. 513/1991 Sb.), vše ve znění novel.

Prodávající

Internetový obchod www.hackomanie.cz je provozován fyzickou osobou Michaela Čermáková, IČ: 67052479. Registrována pod poř.č. V 564/2011 OR ode dne 8.4.2011 , sídlo: Turgeněvova 26, 61800 Brno

Kontakty:
email: hackomanie@seznam.cz (na dotazy odpovídáme nejpozději do tří pracovních dnů)
tel.: +420 724 183 390 (v pracovních dnech od 8:00 do 18:00)



Vymezení pojmů

Spotřebitelská smlouva smlouva - smlouva kupní, o dílo, případně jiné smlouvy dle občanského zákoníku, pokud smluvními stranami jsou na jedné straně spotřebitel a na druhé straně dodavatel, resp. prodávající.

Dodavatel / prodávající - osoba, která při uzavírání a plnění smlouvy jedná v rámci své obchodní nebo jiné podnikatelské činnosti. Jedná se o podnikatele, který přímo nebo prostřednictvím jiných podnikatelů dodává kupujícímu výrobky nebo poskytuje služby.

Spotřebitel (kupující) - osoba, která při uzavírání a plnění smlouvy nejedná v rámci své obchodní nebo jiné podnikatelské činnosti. Je to fyzická či právnická osoba, která nakupuje výrobky nebo užívá služby za jiným účelem než pro podnikání s těmito výrobky nebo službami.

Kupující, který není spotřebitel - podnikatel, který nakupuje výrobky či užívá služby za účelem svého podnikání s těmito výrobky nebo službami.

2. Objednání

Kupní smlouva, jejímž prostřednictvím je realizován prodej zboží, je uzavřena potvrzením objednávky kupujícího prodávajícím (momentem doručení závazného souhlasu prodávajícího s objednávkou kupujícího). K potvrzení objednávky dochází elektronicky do několika minut po odeslání objednávkového formuláře. Daňový doklad obdržíte vždy se zbožím.

Podáním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami a že s nimi souhlasí. Na tyto obchodní podmínky, které tvoří nedílnou součást kupní smlouvy, je kupující dostatečným způsobem před vlastním uskutečněním objednávky upozorněn a má možnost se s nimi seznámit.

Smlouva je uzavírána v českém jazyce. Uzavřená smlouva je prodávajícím archivována za účelem jejího úspěšného splnění a není přístupná třetím nezúčastněným stranám. Informace o jednotlivých technických krocích vedoucích k uzavření smlouvy jsou patrné z těchto obchodních podmínek, kde je tento proces srozumitelně popsán. Kupující má možnost před vlastním odesláním objednávky ji zkontrolovat a případně opravit. Tyto obchodní podmínky jsou zobrazeny na webových stránkách internetového obchodu www.hackomanie.cz, je tak umožněna jejich archivace a reprodukce kupujícím.

Náklady na použití komunikačních prostředků na dálku (telefon, internet atd.) pro uskutečnění objednávky jsou v běžné výši, závislé na tarifu telekomunikačních služeb, které objednatel používá.

3. Stornování objednávky

Odeslanou a potvrzenou objednávku je možné stornovat telefonicky a elektronickou poštou (prosíme uveďte číslo Vaší objednávky). Storno poplatky neúčtujeme.

4. Podmínky dodání

Osobní odběr - Zákazník má možnost ihned odebrat objednané skladové zboží osobně na adrese Michaela Čermáková, Turgeněvova 26, 618 00 Brno

Dodání prostřednictvím České pošty - Zboží na dobírku bude odesláno nejpozději následující pracovní den po přijetí objednávky. Pokud zvolíte platbu předem, zásilka bude odeslána nejpozději druhý den po připsání platby.

Dodání do zahraničí - Při zasílání do zahraničí nelze platit dobírkou. Cena dodání bude stanovena dohodou. Každá ze smluvních stran nese náklady na použití komunikačních prostředků na dálku, jak jí vznikly.

Cena dopravy - Balík do ruky 85Kč , Doporučený balík 70Kč (cena obsahu zásilky nesmí přesáhnout 500Kč a hmotnost 2kg), pokud zvolíte Dobírku, bude připočítáno doběrečné 40Kč.

Nevyzvednutí dobírky - Zasláním objednávky s námi uzavíráte Kupní smlouvu, která je pro obě strany závazná - my se zavazujeme zboží zaslat, Vy se zavazujete zboží převzít a zaplatit. Pokud si zákazník zásilku od České pošty nepřevezmete, porušuje kupní smlouvu a odpovídá za škodu, která nám tímto vznikne. Je povinen uhradit náklady vynaložené na zaslání balíku.
Pokud se zásilka odeslaná dobírkou vrátí jako nevyzvednutá, budete vyzváni k vysvětlení. Pokud bude mít zájem o opětovné zaslání, vyhovíme Vám po zaplacení částky zahrnující cenu zboží, původní poštovné a nové poštovné předem na náš účet.
Zároveň Vám budou zaslány podklady na zaplacení zbytečně uhrazeného poštovného, a to ve lhůtě do 14-ti dnů. Pokud nedojde k uhrazení, předáme dlužnou částku právní kanceláři k vymáhání. Upozorňujeme na to, že v takovém případě se konečná částka požadovaná po dlužníkovi šplhá až na několik tisíc korun.
Podmínky byly naposledy upraveny: 8.1.2014, 20:03
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu