Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Irena D. (IriCreative) ID 61497
mimibazar.cz/IriCreative
Oblast: Brno
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 4.6.2007
Naposledy: 17.8.2018 15:14
Aktualizace: 15.1.2018 21:10
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1127
VŠECHNY FOTOGRAFIE 750
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky,
vítám vás ve své scrapbookovém bazárku.

Pokud vám neodpovím do 24 hodin po vaší objednávce a píšete přímo na e-mail iri.dvorak@gmail.com, tak prosím napište raději znovu.

Výroba scrapíků trvá cca dva pracovní dny, můžeme se dohodnout i na expresním zpracování. Pokud budete chtít scrapíky vč. tisku, doba se prodlužuje o výrobu v tiskárně - může být i 5 prac. dní (obvykle dva dny). Bohužel po velmi špatných zkušenostech na dobírku nezasílám !!!

Objednávku považuji za závaznou v momentě, kdy zašlete fotografie. Pokud objednáte závazně a objednanou věc si nevezmete, budu nucena udělit vám negativní hodnocení a požadovat od vás storno poplatek za vypracovaný návrh.

Pokud nepošlete do 7 kal. dní fotografie (a nedomluvíme se jinak), objednávku stornuji a už s vámi nepočítám.

Reklamaci uznávám jen pokud tisky reklamujete hned po obdržení a né za delší dobu. V případě, že by bylo něco v nepořádku, tak se nemusíte bát napsat. Reklamaci ráda vyřídím a vyřeším.

Zpracování fotografií - digiscrapbook:

Po špatných zkušenostech zavádím platbu předem u neregistrovaných uživatelů. Tzn. nezačínám pracovat dříve než budu mít platbu připsanou na účtě.
U registrovaných - v momentě kdy zašlete fotografie, je objednávka závazná. Vždy posílám nejdříve náhled a pak provádím případné úpravy. Pokud po zaslání náhledu objednávku z jakéhokoliv důvodu zrušíte, budu chtít zaplatit storno-poplatek ve výši 30 Kč za 1 ks zpracovaného náhledu.
Než zašlete fotografie poprosím vás o výběr motivu z mého albíčka. Pokud budete chtít nechat návrhy na mě, je to možné, ale počítejte s tím, že vypracuji maximálně jeden návrh navíc a pak už budu požadovat korunky za vícepráce :-).
Fotky vybírejte prosím pečlivě, výměnu fotografií z důvodu, že se vaše děťátko nějak divně tváří, nebo se vám nelíbí, jak je učesané nebo podobně považuji za vícepráce a účtuji si 30 Kč navíc za změnu. Pokud jsou zaslané fotky pro daný scrapík nevhodné, tak vás určitě upozorním dopředu a poprosím o jiné.


Úprava fotografií - co je v ceně:

Scrapbook - extrakce, rámečky. V ceně je ořez postavičky, popř. dosazení fotografie do rámečků, úprava červených očí, jasu, kontrastu a doostření. Je možná i retuš pozadí a drobných defektů v obličeji, ale zde už si připlácíte.

Kalendáře - v ceně dosazení fotografie do rámečků, úprava červených očí, jasu, kontrastu a doostření. Zaslané fotografie potřebuji očíslovat nebo pojmenovat názvy měsíců - výměna tří ks fotografií je zdarma. Fotografie zasílejte v plné kvalitě, nejlépe přes webovou úschovnu. U fotek z mobilního telefonu počítejte s nižší kvalitou, individuálně posuzuji, zda obsahují příliš mnoho šumu či nedostatečně barevné, kontrastní atd.. Tisk je pak nekvalitní.
Ostatní si účtuji jako vícepráce, cena dohodou. Pokud po zaslání náhledu objednávku z jakéhokoliv důvodu zrušíte, budu chtít zaplatit storno-poplatek ve výši 50% za 1 ks zpracovaného náhledu.

Vánoční přání, pohlednice - v ceně dosazení fotografie do rámečků, úprava červených očí, jasu, kontrastu a doostření a doplnění textu. Ostatní si účtuji jako vícepráce, cena dohodou. Vyrábím maximálně jeden návrh, pokud jich budete chtít více účtuji si
30 Kč za každý kus navíc.
Storno-poplatek ve výši 20 Kč za 1 ks zpracovaného náhledu.

Přáníčka, pozvánky, svatební oznámení - v ceně je výroba vč. doplnění textu, popř. ořez postavičky, dosazení fotografie do rámečků, úprava červených očí, jasu, kontrastu a doostření. Je možná i retuš pozadí a drobných defektů v obličeji.
Storno-poplatek ve výši 40 Kč za 1 ks zpracovaného náhledu.

Fotoknihy - v ceně dosazení fotografií do rámečků, úprava červených očí, jasu, kontrastu a doostření. Zde záleží, kterou fotoknihu si vyberete :-))) Je možná i retuš pozadí a drobných defektů v obličeji. U svatebních fotoknich je možné provádět více změn. Baby-knihy jsou víceméně již hotové šablonky, v nich nelze dělat další úpravy.

Ještě jedna malá připomínka, pokud mám nějaký svůj výtvor v sekci "Věnuji", potom je výroba skutečně zdarma. Stačí pouze zaslat fotografii a já obratem zasílám hotový obrázek ve formátu JPEG, kvalitou určený k tisku, či posílání přes e-mail. Dělím se tak s vámi o mnou zakoupené materiály, moji tvorbu a svůj volný čas, který věnuji úpravě vaší fotky. Tisk je plně ve vaší režii. Retuše či výřez z pozadí jsou placené, proto vybírejte vhodné fotky!

Přeji vám příjemné nakupování a budu velice ráda za kladná hodnocení. Moje e-mailová adresa: iri.dvorak@gmail.com.

Děkuji všem milým maminkám za příjemnou spolupráci!

Iri
Podmínky byly naposledy upraveny: 20.9.2015, 11:33
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu