Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Patricie V. (macziczka) ID 6321
mimibazar.cz/macziczka
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 19.10.2005
Naposledy: 21.9.2021 14:30
Aktualizace: 14.6.2018 22:01
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 2491
VŠECHNY FOTOGRAFIE 760
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Nesmlouvám a neměním!
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
O CENÁCH NESMLOUVÁM A NEMĚNÍM!!!!!!už nevím , kam to jinam napsat . Děkuji. Pat

Zboží k prodeji je osobního charakteru. Dříve jsem prodávala na IČO, ale na to již nemám čas a takovému podnikání a prodeji se již nevěnuji. V albu jsou tedy věci mé, mé rodiny a případně nějaké kamarádky. Většina je použitých, stav vždy uveden. Stane se, že některé věci jsou nové. Jako nevhodné nákupy, zapomenuté nákupy nebo prostě nevyužité věci. Toto je také vždy uvedeno.


Vyhrazuji si právo vymazat a tím anulovat pořadí , bez dalšího upozornění , na zboží v případě, že Váš zájem bude o zmíněné jen při slevě či výměně. O tento způsob "prodeje" opravdu nemám zájem.Omlouvám se , ale opravdu nemám čas na takovéto nabídky reagovat a byla jsem tomuto kroku přinucena nakupujícími, kteří nečtou podmínky pro prodej, či si neprohlédnou pořádně echa v záhlaví alba..




Před rezervacemi pozorně čtěte inzerát, zvažte míry i popis. Pokud u věcí není napsáno, že jsou nové, či nenošené, berte na zřetel že nekupujete věc novou a tak taky nikdy nemůže vypadat.Předejdeme pak zbytečnému dohadování.
Na vrácení zboží je v některých případech možné se dohodnout. Vždy ale po vzájemné dohodě, a vždy doporučeně. Nikdy ne na dobírku. Pokud zboží vezmu zpět, pak vracím částku sníženou o poštovné. (pokud tedy chyba nenastala na mé straně - např nějaký flek, či díra. Věci se ale opravdu snažím popsat podle skutečnosti a důkladně prohlédnout, takže toto se mi stane tak jednou za rok)

Vzhledem k tomu, že se jedná z 99% o bazarové zboží, může se objevit větší vada, kterou jako každý omylný člověk mohu přehlédnout.Pak se můžeme domluvit na slevě, či na vrácení zboží a v tomto případě bude vrácno obojí poštovné.


Zboží zasílám po připsání peněz na účet nebo po přijetí peněz přes poštovní pokázku, běženě 2-3 pracovní den. Prosím , berte ale ohled na to, že jsem zaměstnaná.Na dobírku ve většině případech nezasílám. Pouze v ojedinělých případech, které sama určím a zhodnotím.- stálý zákazníci, registrace na MMB s kladnými honoceními....Cena poštovného dle ceníku České pošty.

U věcí je již uváděno poštovné . Vzhledem k tomu, že poštovné Česká pošta neustále zvyšuje je možné , že poštovné bude pod inezrátem chybné a bude účtováno vyšší . Závisí také na tom, zda se jedná o doporučenou zásilku, či doporučený balíček . Toto ale vždy uvidíte při platebních podmínkách.


Platební podmínky:

Ceníky aktuálch služeb české pošty na:

http://www.ceskaposta.cz/cz/obcane/

1.Poštovné - doporučeně tedy v rozmezí cca 50-120 kč. V závislosti na velikosti, hmotnosti a ceně balíčku. Obyčejně nezasílám. 99,9% věcí nelze složit do 2cm výšky balíčku. Proto mne prosím o obyčejnou poštu nežádejte.


2. Pokud máte zájem o služby ČP zde nezmíněné,je možno po dohodě i tuto službu využít a cena se odvíj íod ceníku ČP. Vyhrazuji si ale právu, tuto službu odmítnout Např . při dobírce indivuduálně zhodnotím důvěryhodnost příjemce.

3.. Nežádejte mne o prominutí poštovného. Na poště ho zaplatit musím a při dnešních cenách to není zrovna malá částka. U některých stálých zákazníků, samozřejmě poštovné hradím já, ale je to jen má dobrá vůle.
.
4. K ceně připočítávám pouze poštovné. Balné, bankovní poplatky a jiné náklady spojené s odesláním balíčku se již promítají do ceny zboží.

Pokud si objednáte více věciček z alba, samosebou poštovné je jen jedno a to za celý balíček .


!!!!Ještě jedna maličkost , pro srandisty. Pokud si zboží rezervujete , beru to jako závazné. samosebou se může stát cokoli a jsem rozumná "ženská", ale musíte mi to sami napsat v době, kdy vám běží týdenní lhůta splatnosti /5 pracovních dnů/.Tato doba je zda na MMB pro platby běžná. Pokud se chcete domluvit na pozdržení platby, zase jsem rozumná a dá se se mnou mluvit.
Pokud ale věci závazně rezervujete, obdržíte podklady a pak to z hlavy vypustíte, či hledáte levnější a ani po týdnu se mi nedokážete ozvat....nezlobte se na mne...ale toto neakceptuji a uděluji NEGATIV hodnocení. Samotné by mi pomohlo, kdybych si u konkrétních lidí, toto přečetla, aby mne to mohlo varovat a dala bych si předem pozor.




Příjemný nákup Pat
Podmínky byly naposledy upraveny: 29.1.2018, 11:58
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu