Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Markéta Moravcová (mates:)) ID 64076
mimibazar.cz/matesmoravec
Oblast: Humpolec
Ověřená adresa
Telefon: 777 585 761
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 22.6.2007
Naposledy: 4.2.2024 14:47
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 427
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 1
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
*********************************************************************************************
Jsem ráda, že se účastníte mé aukce. Před přihozením si dobře rozmyslete, zda věc opravdu chcete, poté je Váš příhoz brán jako závazný. Každé přihození se ještě potvrzuje, takže (snad) není možné se splést.

Věc vždy odpovídá popisu, snažím se napsat co nejvíc informací o jejím skutečném stavu. U použité věci berte v úvahu, že z ní mnohdy vysoká vydražená cena novou neudělá, je jen na účastnících aukce, kam tuto cenu dostanou. Pokud budete chtít následně věc vrátit jen proto, že její stav neodpovídá vysoké ceně, nebudu na to brát zřetel a reklamaci bohužel nebudu moci uznat. Pokud bude mít věc vadu, která není uvedena v popisu (něco mohu přehlédnout), dejte vědět a určitě se domluvíme a vše dáme do nejlepšího pořádku. V případě nových hraček ráda reklamaci vznám zdali bude opravdu zdůvodněna, poštovné ale v tomto případě hradí kupující. Budu ráda, když budete vždy spokojeni a vyřešíme vše ku prospěch obou stran.

REKLAMAČNÍ ŘÁD
ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY! 1. Odstoupení od smlouvy – vrácení zboží do 14 dnů od převzetí: Dle Občanského zákoníku §53 odst. 7. Byla-li smlouva uzavřena při použití prostředků komunikace na dálku, má spotřebitel právo od smlouvy odstoupit bez uvedení důvodu a bez jakékoliv sankce do 14 dnů od převzetí plnění. odst. 8. Kromě případů, kdy je odstoupení od smlouvy výslovně ujednáno, nemůže spotřebitel odstoupit podle odstavce 7 od smluv: na poskytování služeb, jestliže s jejich plněním bylo s jeho souhlasem započato před uplynutím lhůty 14 dnů od převzetí plnění, na dodávku zboží nebo služeb, jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli dodavatele, na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu, jakož i zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání, na dodávku audio a video nahrávek a počítačových programů, porušil-li spotřebitel jejich originální obal, na dodávku novin, periodik a časopisů, spočívajících ve hře nebo loterii Následkem odstoupení od smlouvy je ve smyslu ustanovení § 457 občanského zákoníku povinnost obou stran vydat si navzájem bezdůvodné obohacení, kterým je vše, co podle zrušené smlouvy dostaly. Spotřebitel je proto povinen vrátit poskytovateli služeb přijaté plnění, je-li to možné, tedy nejčastěji převzaté zboží. Prodávající je pak povinen spotřebiteli vrátit plnou výši zaplacené finanční částky. Uplatní-li spotřebitel právo od smlouvy odstoupit, je prodávající povinen vrátit spotřebiteli zaplacené finanční částky nejpozději do 30 dnů od odstoupení od smlouvy. Není-li spotřebitel již schopen zboží či jiné převzaté plnění vrátit, anebo jeho hodnota byla již snížena (došlo k částečnému spotřebování či opotřebování zboží), je spotřebitel povinen chybějící hodnotu podle ustanovení § 458 odst. 1 občanského zákoníku prodávajícímu nahradit v penězích. Nadto mohou být spotřebiteli účtovány pouze skutečně vynaložené náklady spojené s vrácením zboží. Náklady spojené s vrácením zboží zpět k prodejci (poštovné) si hradí spotřebitel sám.
REKLAMAČNÍ ŘÁD: MÁTE-LI ZBOŽÍ K REKLAMACI INFORMUJTE MĚ. DOMLUVÍME SE NA OSOBNÍM PŘEDÁNÍ VADNÉ VĚCI NEBO JEJ PO DOMLUVĚ ODEŠLETE. REKLAMACE BUDE VYŘÍZENA V ZÁKONEM STANOVENÉ LHŮTĚ 30 DNŮ


K ceně oblečení a hraček připočítávám poštovné dle tafifů pošty či přepravní služby PPL

Kvůli zvýšení poštovného zašlu balíček, pokud budete mít zájem , i nepojištěný (tedy obyčejně). Pokud by jste chtěli stačí mi napsat. Za ztrátu nepojištěného balíčku nenesu odpovědnost a nebudu vracet již zaplacenou částku.

Většinou se ozývám výherci hned po dražbě a rovnou se domluvíme na odeslání. A Vašem výběru poštovného. Pokud nebudu zrovna na PC, ozvu se do 24 hodin, tak vyčkejte, prosím.

Upřednostňuji platbu bankovním převodem nebo složenkou / číslo účtu Vám napíšu po ukončení aukce a na všem se můžeme domluvit přes e - mail./ na dobírku bohužel neposílám - po špatných zkušenostech. Balíčky odesílám obratem,nejdéle do 2 dnů od přijetí platby.

HODNĚ ŠTĚSTÍ A RADOST Z VĚCIČEK přeje
Markéta
**********************************************************************************************
Podmínky byly naposledy upraveny: 26.12.2013, 12:47
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu