Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Katrin J. (quinna) ID 64095
mimibazar.cz/quinna
Oblast: Ostrava
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 22.6.2007
Naposledy: 13.2.2023 16:34
Aktualizace: 22.3.2020 5:26
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1722
VŠECHNY FOTOGRAFIE 26
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 1
RECEPTY 1
NÁVODY 11
Milé nakupující,děkuji za váš zájem. některé máte zájem o osobní převzetí,je to možné. bydlíme ve Vratimově ,takže kus od Ostravy. i tak je to možné, jen se předem domluvte se mnou. osobní odběr je možný i v Havířově.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
E-mailové objednávky a korespondence jsou vyřizovány do 24h. V případě mé delší nepřítomnosti budou informace vždy v albu.

VLASTNÍ PODMÍNKY PRODEJE:
Nekomerční prodej-
Použité i nové dětské oblečení(po dětech) , mé oblečení i nové mé oblečení, domácnost a hračky- :
Každý kus oděvu je vždy před focením vypraný a zkontrolován . Prodávám i mé nevhodné dary, věci i nové(můj movitý majetek), co se mi nehodí, takže pořádně měřte, penízky za zboží nevracím a jsou bez dokladu. Věci a hračky jsou po mých dětech a po mně oblečení. Vše se snažím popsat i přeměřím. Berte na vědomí, že prodávám věci už nošené-použité. Věci jsou bez dokladu.

Nové zboží:
Zboží skladuji doma, avšak vše se mi zde nevejde, takže objemější zboží je na objednávku. Vynasnažím se požadované zboží zajistit co nejdříve dle požadavku.Termíny dodání jsou od 2 do14dnů, avšak záleží i na dodavatelích a jejich aktuálních skladových možnostech daného zboží. Při složení zálohy na účet, ihned zboží objednávám, v případě nedokončení obchodu z vaší strany, je záloha nevratná.

Objednávku provedete kliknutím na konkrétní věc, o kterou máte zájem.

Pokud si zboží objednáte, e-mailem nebo telefonicky vám sdělím potřebné podklady k platbě a veškeré další dotazy ráda zodpovím.

Platba může být provedena bankovním převodem nebo dle dohody. Číslo účtu, celková částka včetně poštovného budou obsaženy v podkladech k platbě, které obdržíte emailem. Od zaslání podkladů čekám týden na zaplacení, pokud se nedohodneme jinak, poté zboží je volné pro dalšího zájemce.
Rezervace po domluvě.

Poštovné :
Balíčky zasílám doporučeně nebo jako pojištěný cenný balík prostřednictvím České pošty. Ceny poštovného se řídí platným ceníkem České Pošty. Poštovné je stanoveno dle váhy balíku. Do 2kg váhy a ceny do 500,- Kč je to vždy doporučená zásilka, při větší váze nebo vyšší ceně to je cenný balík a pojišťuje se na skutečnou hodnotu zboží.

Poštovné dle ceníku ČP.

Každý den kontroluji svůj bankovní účet , při připsání částky na můj účet, ihned balík odesílám. Samozřejmostí je doklad o platbě, který bude přiložen k zásilce. Balíky zasílám hned v den připsání peněz na můj účet.Prosím zákazníky o zpětnou odezvu, zda-li vám bylo zboží dodáno v pořádku.

Osobní odběr zboží po dohodě je možný.

Storno objednávky:
Storno objednávky ze strany kupujícího
Kupující má právo stornovat objednávku bez udání důvodu kdykoli před složením zálohy.
V případě storna objednávky po dané lhůtě (storno z vaší strany) , je přijatá záloha NEVRATNÁ.
Po závazném potvrzení objednávky a složení zálohy jen v případě, že prodávající nesplní smluvené podmínky dodání. V případě stornování potvrzené objednávky je kupující povinen uhradit prodávajícímu škodu vzniklou tímto jednáním. Prodávající uplatní právo na úhradu škody zejména v případě nákupu zboží "na objednávku", které bylo nutné na přání zákazníka obstarat nebo v případě, že v souvislosti se zajištěním zboží došlo již k vynaložení prokazatelných nákladů, jako zbytečná doprava atp.
Storno objednávky ze strany prodávajícího:
- bez udání důvodu
- zboží se již nevyrábí nebo nedodává nebo se výrazným způsobem změnila cena dodavatele zboží. V případě, že tato situace nastane, prodávající bude neprodleně kontaktovat kupujícího za účelem dohody o dalším postupu. V případě, že kupující zaplatil již část nebo celou částku kupní ceny, bude mu tato částka převedena zpět na jeho účet nebo adresu v nejkratším možném termínu (nejpozději však do 10 pracovních dnů).

Reklamace:
Na nové zboží je poskytována standardní 2letá záruční doba dle zákona.
V případě reklamace vracím pouze cenu zboží, poštovné nevracím.
Při reklamacích platí veškeré poštovné vždy kupující.
Na použité oblečení není poskytována záruka.

NOVÉ ZBOŽÍ - Reklamace budou vyřízeny v souladu s reklamačním řádem internetového obchodu.Kupující má dle §53 odst. 6 zák. č. 40/1964 Sb. (obč. Zák.), právo odstoupit od kupní smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží.
Pokud se tak rozhodne, musíte nepoškozené zboží bez známek používání nebo opotřebení, v původním obalu vč. záručního listu a dokladu o koupi, poslat zpět v uvedené lhůtě.
Zboží musí být v původním nepoškozeném obalu, nesmí být použité, nepoškozené, kompletní (záruční list, návod atd.) a musí být přiložen doklad o koupi. Při odstoupení je nutné uvést číslo faktury, účet kupujícího na který mu bude poukázána částka. Dodavatel posoudí stav vráceného zboží a oznámí kupujícímu stav. Po navrácení zboží, prodávající zákazníkovi vrátí zpět odpovídající částku za zboží předem dohodnutým způsobem. Náklady spojené s dopravou se nevrací.
Zboží prosím nezasílejte na dobírku, nebude převzato.
V případě, že je zboží vráceno dodavateli v jiném než neporušeném stavu, je zákazník povinen nahradit zejména náklady související s uvedením zboží do původního stavu a vzniklou škodu na zboží (neúplný obsah, poškozený obal, opotřebení zboží apod.).
Dodavatel je v případě odstoupení povinen zákazníkovi vrátit do 30 dnů od data odstoupení.
V případě nesplnění některé z výše uvedených podmínek nebudeme akceptovat odstoupení od spotřebitelské smlouvy a zboží bude vráceno na náklady odesílajícího zpět nebo bude uschováno v našem sídle.
Dle zákona jsme oprávněni účtovat kupujícímu skutečné a doložitelné náklady spojené s vrácením zboží.-Manipulační poplatek ,obalový materiál!

Na základně rozhodnutí Evropského soudního dvora musí obchodník zákazníkovi, který se rozhodne odstoupit od smlouvy, vrátit i zaplacené poštovné. Kdo tak neučiní, vystavuje se riziku sankcí od České obchodní inspekce. Povinností e-shopů tedy je vrátit nejen kupní cenu za zboží, ale i částku, kterou spotřebitel uhradil jako poštovné (případně. balné a další náklady) za cestu zboží od prodejce k němu. Spotřebitel nese ze zákona pouze náklady spojené s vrácením zboží, tedy za zaslání zboží zpět prodejci.

Ochrana osobních údajů:

Respektujeme vaše soukromí. Abychom vám mohli nabídnout hodnotné služby, potřebujeme znát některá vaše osobní data. Tato data chráníme před zneužitím a nebudou nikdy poskytnuty žádnému třetímu subjektu.
Používáním tohoto internetového obchodu souhlasíte se shromažďováním a používáním informací o vás a vašich nákupech za výše stanovených podmínek.
Veškeré nakládání s osobními údaji se řídí zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.


Provozovatel internetového obchodu je jediným vlastníkem informací získaných na tomto serveru. Tyto informace nejsou a nebudou prodávány, pronajímány ani jinak sdíleny s jinými subjekty jinak než udává toto ujednání.
Vyjímku tvoří pouze realizace samotné dopravy zboží, kdy je nutné uvést základní osobní údaje pro doručení objednaného zboží. Osobní údaje, které vyplňujete při objednání slouží výhradne pro naši interní potřebu a slouží pouze k úspěšnému vyřízení vašeho požadavku. Zákazník má právo kdykoliv zažádat o zrušení a výmaz jeho osobních údajů z naší databáze. Využíváním služeb internetového obchodu zákazník souhlasí se shromažďováním údajů potřebných k nakupování.


Na každý Váš dotaz vždy odpovím, nejpozději do 24hodin.

Společné (ověřené) podmínky prodeje Ověřených obchodníků

1. Odstoupení od smlouvy – vrácení zboží do 14 dnů od převzetí:

Dle Občanského zákoníku §53

odst. 7. Byla-li smlouva uzavřena při použití prostředků komunikace na dálku, má spotřebitel právo od smlouvy odstoupit bez uvedení důvodu a bez jakékoliv sankce do 14 dnů od převzetí plnění.

odst. 8. Kromě případů, kdy je odstoupení od smlouvy výslovně ujednáno, nemůže spotřebitel odstoupit podle odstavce 7 od smluv:

na poskytování služeb, jestliže s jejich plněním bylo s jeho souhlasem započato před uplynutím lhůty 14 dnů od převzetí plnění,
na dodávku zboží nebo služeb, jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli dodavatele,
na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu, jakož i zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání,
na dodávku audio a video nahrávek a počítačových programů, porušil-li spotřebitel jejich originální obal,
na dodávku novin, periodik a časopisů,
spočívajících ve hře nebo loterii

Následkem odstoupení od smlouvy je ve smyslu ustanovení § 457 občanského zákoníku povinnost obou stran vydat si navzájem bezdůvodné obohacení, kterým je vše, co podle zrušené smlouvy dostaly.

Spotřebitel je proto povinen vrátit poskytovateli služeb přijaté plnění, je-li to možné, tedy nejčastěji převzaté zboží. Prodávající je pak povinen spotřebiteli vrátit plnou výši zaplacené finanční částky. Uplatní-li spotřebitel právo od smlouvy odstoupit, je prodávající povinen vrátit spotřebiteli zaplacené finanční částky nejpozději do 30 dnů od odstoupení od smlouvy. Není-li spotřebitel již schopen zboží či jiné převzaté plnění vrátit, anebo jeho hodnota byla již snížena (došlo k částečnému spotřebování či opotřebování zboží), je spotřebitel povinen chybějící hodnotu podle ustanovení § 458 odst. 1 občanského zákoníku prodávajícímu nahradit v penězích.

Nadto mohou být spotřebiteli účtovány pouze skutečně vynaložené náklady spojené s vrácením zboží.

Náklady spojené s vrácením zboží zpět k prodejci (poštovné) si hradí spotřebitel sám.


2. Záruční lhůty

NOVÉ ZBOŽÍ:
Při prodeji spotřebního zboží trvá záruční lhůta 24 měsíců, není-li u zboží uvedena záruční lhůta jiná. U potravinářského zboží činí osm dnů. Jestliže je na prodávané věci, jejím obalu nebo návodu k ní vyznačena v souladu se zákonem lhůta k použití věci, skončí záruční doba jejím uplynutím. Při prodeji nové věci odpovídá prodávající za všechny vady, které představují rozpor s kupní smlouvou a které se vyskytnou po převzetí věci v záruční době.
Záruční lhůta začíná běžet od převzetí zboží kupujícím.

Nehledě na dvouletou záruku by měl kupující vady zboží reklamovat u prodávajícího bez zbytečného odkladu (poté, co byla vada objevena). Jestliže tedy vadné zboží kupující dále i s vadou používá a reklamaci uplatní až později, nemusí být uznána.
Reklamace musí být vyřízena - včetně odstranění vady - nejpozději do 30 dnů ode dne jejího uplatnění. Lhůtu lze prodloužit pouze v případě, že s tím zákazník výslovně souhlasí.

POUŽITÉ ZBOŽÍ:
U věcí použitých nepřichází v úvahu odpovědnost za vady, které se vyskytnou dodatečně po převzetí věci. Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, jež tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena prekluzivní lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady (§ 626 odst. 3 občanského zákoníku. U věcí použitých práva z odpovědnosti za vady věci zaniknou, nebyla-li uplatněna do 24 měsíců ode dne převzetí věci kupujícím. Prodávající může tuto dobu v dohodě s kupujícím zkrátit, ne však méně než na 12 měsíců, tuto dobu uvede prodávající v dokladu o prodeji věci).

Reklamační postup uvede prodávající ve druhé - vlastní části podmínek prodeje.

Zároveň prodávající odpovídá za to, že ve svých vlastních podmínkách prodeje bude uvádět požadované informace, které jsou v souladu s aktuálním zněním jednotlivých zákonů.
Podmínky byly naposledy upraveny: 18.12.2014, 15:32
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu