Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Hana V. (hanii) ID 66071
mimibazar.cz/hanii
Oblast: Beroun
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 5.7.2007
Naposledy: 2.5.2021 21:15
Aktualizace: 13.7.2019 14:03
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
86991914
DIČ neplátce DPH
HODNOCENÍ 749
VŠECHNY FOTOGRAFIE 105
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
KOMERČNÍ PRODEJ (háčkované a petené výrobky)

Zde uvedené obchodní podmínky platí pro nákup v „internetovém obchodě“HANII, jehož prodejcem je Hana Vykysalá se sídlem Roztoky 200, 270 23 Křivoklát

IČO 869 91 914, DIČ nejsem plátce DPH (faktura je zasílána pouze na vyžádání) .

Kontakt pouze e-mailem na ID66071@seznam.cz

odpověď očekávejte do 24 hodin (o případné dovolené Vás budu informaovat formou vzkazů na MMB)

Obchodní podmínky stanovují a upřesňují základní práva a povinnosti prodejce i kupujícího a kupující zasláním objednávky stvrzuje, že souhlasí s těmito obchodními podmínkami.

CENA ZBOŽÍ
Cena u každého inzerátu je pouze základní (pokud není uvedeno jinak). Přesná kalkulace je zasílána kupujícímu mailem do 24 hodin.

DODACÍ A DOPRAVNÍ PODMÍNKY
Doba dodání je 7- 10 dní – nebo dle dohody. Zboží je zasláno dle možnoství prodejce a jeho momentální vytíženosti a to nejdéle do 7 dnů od přijetí platby. Pokud není prodejcem zboží k zaslání či předání připraveno a toto bylo kupujícímu prodejcem oznámeno a kupujícím byla kupní cena již složena, může mít toto odkladný účinek a zboží bude zasláno až ve chvíli, kdy bude prodejcem kompletně připraveno. Poštovné je účtováno dle tarifů České pošty a balné dle objednávky. Zásilka je odesílána jako doporučená. Na přání zákazníka je možné balíček odeslat i obyčejně avšak na jeho riziko. (za případnou ztrátu balíčku není možná kompenzace)

PLATEBNÍ PODMÍNKY
Kupující má možnost zaplatit za zboží prodávajícímu převodem na účet nebo složenkou. Způsob platby uvede kupující ve své objednávce. Poštovné je účtováno dle tarifů České pošty a balné dle objednávky.

ODSTOUPENÍ OD KUPNÍ SMLOUVY A STORNO OBJEDNÁVKY

Stornovat objednávku je možné e-mailem do 24 hodin od jejího odeslání.

Kupující může do 14 dnů od doručení zboží v souladu s Občanským zákoníkem (§ 457, § 458 a § 53 a násl.) i bez udání důvodu od smlouvy odstoupit a zboží vrátit. Pokud bude vrácené zboží poškozené či opotřebené, má prodávající právo ponížit vrácenou částku o náklady spojené s uvedením zboží do původního stavu Zboží lze vrátit na adresu prodávajícího.Při zasílání je kupující povinen zboží zabalit do vhodného obalu tak, aby nedošlo k jeho poškození či zničení. Za zboží poškozené či zničené při přepravě v důsledku použití nevhodného obalu nelze vrátit kupní cenu.Náklady spojené s dodáním zboží zpět na adresu prodejce hradí kupující, přičemž je kupující povinen uhradit i náklady spojené s původním zasláním zboží a to v účtované výši a to převodem na účet prodejce. (vrací se částka pouze za zboží, ne za poštovné)

ZÁRUKY A REKLAMACE
Reklamační řád upravuje způsob a podmínky reklamace vad zboží a uplatnění nároků ze záruky spotřebitelem, v souladu s ustanoveními zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále také jen občanský zákoník) a z.č. 634/1995 Sb., zákon o ochraně spotřebitele, v platném znění je-li kupujícím podnikatel, v souladu s ustanovením z.č. 513/91 Sb., obchodní zákoník, v platném znění,

Záruka :

Na všechny výrobky je poskytována záruční doba 24 měsíců. V případě, že se v průběhu záruční doby vyskytne vada, pro kterou nemůže být zakoupený výrobek používán zcela řádně, a tuto vadu lze odstranit, má kupující právo na jeho bezplatnou opravu. U odstranitelné vady na dosud nepoužitém výrobku má kupující právo místo odstranění vady požadovat výměnu vadného výrobku za bezvadný. V případě vady, kterou nelze odstranit a která brání tomu, aby výrobek mohl být řádně užíván jako výrobek bez vady, má kupující právo na výměnu výrobku anebo má právo od kupní smlouvy odstoupit.
Doručené reklamace jsou vyřizovány bez zbytečného odkladu, nejpozději však do 30 dnů ode dne uplatnění této reklamace, pokud se prodejce s kupujícím nedohodne jinak.
Dnem uplatnění reklamace se rozumí den, kdy bylo zboží doručeno na adresu prodejce

Záruka se nevztahuje na zboží, u kterého byla reklamace uplatněna po uplynutí stanovené záruční doby a dále na opotřebení zboží způsobené jeho užíváním. Záruka se nevztahuje na vady způsobené při přepravě (tyto škody se řeší s přepravcem), nesprávným užíváním nebo nevhodnou údržbou výrobku

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za důvěrné, budou použity pouze pro interní potřebu, nebudou zveřejněny, poskytnuty třetí osobě či jinak zneužity. Při nakládání s osobními daty se prodávající řídí zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Potvrzením objednávky dává kupující prodávajícímu souhlas se shromažďováním a zpracováním poskytnutých osobních údajů. Poskytnuté informace jsou ukládány v zabezpečené databázi a nejsou poskytovány třetím osobám.


NEKOMERČNÍ PRODEJ (soukromý osobní prodej)
Na věci označené jako soukromý prodej se nevztahují podmínky pro komerční prodej.Na tyto věci neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na
vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo
až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a
pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se
nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v
obecně v obchodních podmínkách.

Děkuji Vám že jste si vybrali k obchodování právě mě a věřím že budete spokojeni. Uvítám i fotečku do spokojených zákazníčků.

Hanka
HANII
Podmínky byly naposledy upraveny: 5.1.2014, 11:37
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu