Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Lucka Z. (Orit) ID 66109
mimibazar.cz/juval
Oblast: Český Krumlov
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 6.7.2007
Naposledy: 30.10.2009 21:17
Aktualizace: 8.9.2009 14:36
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
71989234
HODNOCENÍ 104
VŠECHNY FOTOGRAFIE 15
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Autorské šperky hand made Orit
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vážené maminky, zákaznice.

Předem děkuji za návštěvu mého bazárku s Originální bižuterií Orit. Mou filosofií je originalita.
V dněšním světě se setkáváme se spoustou různých produktů, kt se vyrábí sériově,
též s bižuterií a šperkami.
Mým záměrem je tvořit tak, aby byl každý originál jako jste Vy sama. Naprosto stejný šperk nedělám, vždy se snažím o malou obměnu a tak či onak je každý kus originálem ať již je to například velmi oblíbená Keltská kolekce, pokud byste daly 10 takových vedle sebe zjistíte, že je každá jiná :o). Máte tak záruku, že máte něco, co je opravdový unikát. Najde se u mě i spusta šperků takových, které již podruhé nedělám vůbec, ty pak z bazárku vyřazuji úplně, pokud je o ně velký zájem, tak je ponechávám jako modelový šperk, kt vyrobím na zakázku a pokud je tomu tak, pak se to u šperku dočtete.

POSTUP OBJEDNÁVKY
Po obdržení Vaší objednávky Vás zkontaktuji a požádám o adresu na kt budu zasílat vybraný šperk (v případě, že se jej automat nezjevi ve zprave od Vás). Balíček odesílám buď po obdržení kopie Přímého bankovnictví, jako potvrzení, že byla transakce provedena, nebo po připsání částky na níže uvedený účet, a to nejpozději pak do 2 pracovních dnů (tj. mimo soboty a neděle), obvykle však již druhý, či tentýž den. (vyjma vyjímečné situace sil vyšší moci, o které bych Vás jistě informovala).

STORNOVÁNÍ OBJEDNÁVKY
Pokud se během již objednaného šperku rozhodnete, že jej již z jakéhokoli důvodu nepotřebujete, pak Vás prosím, abyste mi daly tuto skutečnost vědět (čím dříve tím lépe) stačí, když zašlete mail s potvrzením Stornování objednávky a já šperky stornuji, .

POŠTOVNÉ A BALNÉ
Poštovné a balné je u me jednotné, ať se jedná o jeden kus, či více a to nově od 1.1.2009 49,- Kc celkem vzhledem k zvýšení služeb České pošty doporučeného psaní ( za ekokrabičku, kt se mi dosud nejlépe osvědčila, či v bublinkaté obálce, dle typu šperku ). Tj. k hodnote Vami vybraných šperků se pripočte za vsech okolnoností 40,- Kc, šperky zasílám doporučeně, máte tak záruku rychlosti expedice (většinou je u Vás druhý den, bohužel však někdy též druhý i třetí :o( a záruku pojištění balíčku.

REZERVACE
Rezervace sperku uskutecnuji do 24 hodin od Vasi rezervace, nebo jinak po dohode s Vami, ci automaticky v nastaveni MMB.

REKLAMACE
Reklamace zbozi z jakehokoli důvodu (poskozeni zbozi, ci napr. nevhodneho darku, nebo i bez Vami udaneho duvodu) uskutecnuji do 7 dnu od odeslani zbozi, dele jiz nikoli.

BONUS
Pri objednani v hodnote nad 500,- Kc ziskavate automaticky hodnotny sperk jako podekovani za vysi Vasi objednavky.

KONTAKT
Vlastnim Živnostenské oprávněni na:
VÝROBU BIŽUTERIE na jméno:
Bc. Lucie Orit Zemková,
Chvalšiny 17,
okres Český Krumlov, 382 08

IČO: 71989234

Kontaktni telefon: +420 776 041812 (po - pa od 9,00- do 18,00 hod)
Kontaktni e-mail: lucieorit@centrum.cz

Číslo účtu k zaslání peněz: 1404199073/0800

Budete-li spokojene s Vami vybranymi sperky, budu rada pokud mi zaslete foto, jak Vam slusi! Uverejnim pak Vase foto v sekci Spokojeni zakaznici.

POSTUP K MĚŘĚNÍ PRSTU PRO VÝBĚR PRSTENU:
VÁŽENÉ ZÁKAZNICE VĚNUJTE PROSÍM POZORNOST TOMUTO POSTUPU, AT JE VYSLEDNY PRSTEN DOBRE SEDICI NA VAS PRST. UCHOPTE PROUZEK PAPIRU, NEBO PEVNY PROVAZEK A OBKRUZTE - PRILOZTE JEJ NA VAMI VYBRANY PRST. NEJLEPE ANI PRILIS TESNE, ANI PRILIS VOLNE, ALE TAK AKORAT. POTE PRILOZTE VYSLENOU MIRU - OBVOD, DELKU PROVAZKU K METRU A ZAZNAMENEJTE NAMERENOU DELKU-OBVOD. TEN MI STACI K ZASLANI, SAMA SI JIZ VYPOCITAM VAS PRUMER, ALE PRO ZAJEMKYNE ZDE UVADIM NASLEDNY POSTUP: VÝPOČET PRO OBVOD PRSTU A TIM PRO PRŮMĚR PRTSENU: př.: naměřila jste 5,4cm, tedy podle znameho vzorecku obvodu, OBVOD = PÍ X d = 3,142 x průměr, tj. průměr - obvod : 3,142, na našem příkladě 5,4: 3,142 = 1,71 cm, to je v tomto pripade vysledny prumer prstenu. V tomto pripade se zaokrouhluje nahoru, jt 1,75 cm, je nutne pocitat s tim, ze prsten bude nepatrne sirsi, vzdy lepe o neco sirsi, nez-li, aby byl maly. Pro nase ucely je to nejlepsi cesta jak spravne vypocitat vysledny prumer prstenu.
Děkuji za návštěvu mého bazárku Originální bižuterie ORIT a doporučuji návštěvu mé galerie pro potěchu oka a inspirace na www.originalnibizuterie.cz.

Preji pekny den

Lucie Orit
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu