Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Kamila Ch. (zazie.111) ID 66164
mimibazar.cz/zazie111
Oblast: Liberec
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 6.7.2007
Naposledy: 2.4.2021 9:57
Aktualizace: 28.2.2021 10:10
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
72660104
HODNOCENÍ 913
VŠECHNY FOTOGRAFIE 48
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 3
NÁVODY 0
DOBRY DEN,VÍTAM VÁS NA MÉM BAZÁRKU.SNAŽÍM SE,ABY ZBOŽÍ BYLO ZA CO NEJPŘIJATELNĚJŠÍ CENY.DOVOZ Z UK-ZBOŽÍ JE VŽDY 100%ORIGINÁL!!!
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
dobry den...vítám Vas na bazarku

Provozovatel internetového obchodu:
Kamila Chadrabová
Letná 847
46001 liberec 12
IČO: 72660104
NEJSEM PLATCE DPH
VEŠKERÉ INFO NA MAILU zazie.111@seznam.cz !!!!!!!!!!!!!!!! tel.neposkytuji

OZVU SE CO NEJDŘÍVE,...POKUD NE /NEPUJDE INTERNET,BUDU MIMO..ATD./..PRO JISTOTU JE TADY Č.U.
670100 - 2207571010/6210...DO ZPRAVY PŘIJMENÍ A BAZAR......a pak stačí napsat zaplaceno a adresu!!!na mail...
.
poštovné je u každé věci danné/nesmlouvám!!!/...pOKUD JE VÍC VĚCI +10,- ZA KAŽDOU DALŠÍ AUKCI A BALIČEK DLE VAHY

platbu očekávám do 7dnů na účtu...a také do 7 dnů odesílam balíček,ale většinou druhy den....pokud by se Vám zdalo,že balíček nejde...hned napište..jukneme na to...jsem jenom člověk...mužu něco přehlednout a to učitě nerada !!!!!!

Pokud někdo reaguje na inzerát a pak už se neozve jak se rozhodl, anuluji zájemce po 24 hodinách A TAKÉ stornování objednávky- zákazníkem do 24 hodin POUZE mailem.

.Pokud nejsem schopena objednané zboží dodat nebo jsem schopena zboží dodat pouze částečně,vždy Vam to včas oznamím na Vaš mail/domluvime se na nahrazení zboží,či odečtení z celkové ceny Vami objednaného zboží/,pokud se stane,že zboží zaplatite,celkovou častku včetně poštovného Vam do 2 pracovních dnů poukažu na Vaš účet,pokud zboží bude dodané pouze častečne-další poštovné na dodaní zbylé objednávky hradim já!!!!!
/poštovné se vraci celé!!!! pokud se nedodá veškeré objednané zboží!!!....pokud mate vic objednanych věci,vraci se pouze častka za nedodané zboží-poštovné se použije na odeslání Vaší častečné objednávky!!!
/
Pokud Vám přijde balíček poničený...nepřebírejte ho!!!hned sepsat reklamaci !!!!!

V případě REKLAMACE mě prosím kontaktujte na e-mail: zazie.111@seznam.cz
Oprávněnou reklamaci řešíme do 30 dnů od obdržení zboží ... a to vrácením celé částky (včetně poštovného) převodem na účet, popř. výměnou zboží.

Na věcech s obrázky,či napisy..je někdy papírová ochrana,po sundani je možné,že na obrazku kousky zůstanou...není to vada...stačí namočit a obal je pryč!!!!

Veškeré objednávky jsou považovány za závazné. Zákazník odesláním objednávky potvrzuje, že souhlasí s pravidly obchodu, s možnostmi platby, dodacími podmínkami, reklamačním řádem a seznámil se s ustanovením o ochraně osobních ůdajů.


Reklamační řád:
Případné reklamace vyřídíme v souladu platnými právními předpisy (Občanský zákoník pro fyzické osoby, Obchodní zákoník pro právnické osoby).
Na veškeré zboží se vztahuje zákonná záruční lhůta 24 měsíců, pokud není u výrobku uvedeno jinak.

Ochrana osobních údajů:
Všechna data, která o Vás a Vašich nákupech získáme, chráníme před zneužitím, nikomu jinému neposkytujeme (vyjma společností zajišťující spediční služby nebo platební styk, které obdrží nezbytné minimum informací o zákazníkovi, potřebné pro bezproblémové vyřízení konkrétní objednávky) a slouží pouze ke kvalitnímu poskytování našich služeb.

ODSTOUPENÍ OD KUPNÍ SMLOUVY ( VRÁCENÍ ZBOŽÍ )
Ze zákona máte právo do 14 dnů na vrácení peněz za zboží, bez udání důvodu.Vrátit lze i nové zboží, které nemá původní obal, bylo použito nebo třeba nemá visačky, v tomto případě může prodejce vrácenou částku ponížit o opotřebení výrobku.
Zboží bude zákazníkem odesláno pouze doporučeně a nikdy ne formou dobírky a to na adresu sídla prodejce. Nakupujícímu bude vrácena částka a a to do 15 dnů od obdržení vráceného zboží.
- § 53 odstavec 10 má prodávající právo na náhradu skutečně vynaložených nákladů spojených s vrácením zboží
Pokud se stane že nějakou vadu přehlédnu, (není v mých silách kontrolovat každý kus) dejte prosím také vědět, určitě věc vyřešíme k všeobecné spokojenosti, budu se vždy snažit vyjít maximálně vstříc
V případě ztráty zásilky Českou poštou je zákazníkovi vrácena celá částka včetně poštovného do 30 dní od ztráty zásilky.

PARAGON PŘIKLÁDÁM NA VYŽÁDÁNÍ !!!!!!!!!.

POKUD SE KUPUJÍCÍ NEOZVE DO 10-TI DNŮ OD ODESLÁNÍ BALÍČKU, POVAŽUJI OBCHOD V POŘÁDKU UZAVŘENÝ ***

Děkuji, že jste dočetli až sem a přeji příjemný nákup :-) ......DĚKUJI KAMILA

2) NEKOMERČNÍ PRODEJ

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na
vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím
a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.



Oblečení je po mě a mých dětech. A i další věci zařazené v albu SOUKROMÝ PRODEJ, jsou přebytky v domácnosti a nejsou předmětem komerčního prodeje.

Vaší objednávkou potvrzujete respektování mých podmínek prodeje. Pokud máte jakékoliv další dotazy, tak se nebojte napsat

VŽDY PREFERUJI VZÁJEMNOU DOHODU!

JAKÉKOLIV VZNIKLÉ PROBLÉMY VŽDY ŘEŠÍM KU PROSPĚCHU OBOU STRAN!

CO JE TO OUTLET!!!!
Zboží může mít odstřihnuté cedulky, nemusí mít původní obal. Vždy však platí, že se jedná o NOVÉ nenošené kvalitní zboží se slevou někdy až 70%
Není tedy divu, že se Outlet stává mezi lidmi stále více oblíbeným
Vysoká kvalita za velice výhodnou cenu. Slovo outlet znamená také return clothing, overstock, clearance nebo end of season stock. Jde o zcela nové, ale neprodané kolekce po sezónních výprodejích anebo výprodej zboží z minulých let
Pokud se rádi oblékáte do značkového oblečení, ale nadsazené ceny v běžném prodeji nákupních center se Vám zdají vysoké, je outlet právě pro Vás. Nabízíme naprosto stejnou kvalitu za mnohdy nesrovnatelně nižší ceny.


PŘÍJEMNÉ NAKUPOVÁNÍ KAMILA
Podmínky byly naposledy upraveny: 14.6.2018, 13:53
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu