Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Kateřina K. (od-deti.cz) ID 6794
Kateřina Kvapilová
mimibazar.cz/od-deticz
Oblast: Uherský Brod
Telefon: 731300016
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 31.10.2005
Naposledy: 2.11.2017 19:35
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
02522811
HODNOCENÍ 2319
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
OBCHODNÍ PODMÍNKY:

Kateřina Kvapilová - ID6794 (dále jen "internetový obchod")
Poštovní adresa: Bystřice pod Lopeníkem 404, 687 55.
zodpovědná osoba za provoz obchodu: Kateřina Kvapilová, e-mail: katerina.kvapilova@atlas.cz, tel: 731 300 016


bankovní spojení: 670100-2211106912/6210, mBank;



Všeobecné obchodní podmínky
Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen "Obchodní podmínky") jsou nedílnou součástí kupní smlouvy uzavřené mezi Provozovatelem a kupujícím, upravují vzájemná práva a povinnosti smluvních stran z kupní smlouvy.
Pokud není v kupní smlouvě nebo v jejích přílohách výslovně uvedeno odchylné ujednání nebo platnost některých ustanovení těchto Obchodních podmínek není kupní smlouvou nebo jiným výslovným ujednáním mezi Provozovatelem a kupujícím vyloučena nebo jinak modifikována, platí v ostatním pro vzájemné vztahy smluvních stran tyto Obchodní podmínky.

Objednávka, potvrzení objednávky:
Kompletní nabídka zboží je uvedena na stránkách inzertního serveru Mimibazar.cz, přičemž Provozovatel nezaručuje okamžitou dostupnost uvedeného zboží. Není-li zboží okamžitě dostupné, sdělí Provozovatel tuto skutečnost kupujícímu včetně náhradního termínu dodání; kupující má v takovém případě právo stornovat svou objednávku (odstoupit od kupní smlouvy).
Po kliknutí na zboží uvedené v kartě zboží se zobrazí jeho popis, přesná cena včetně DPH a jeho fotografie.
Odesláním objednávky se považuje za návrh kupujícího na uzavření kupní smlouvy.
Provozovatel je povinen potvrdit přijetí objednávky prostřednictvím elektronické pošty, a to nejpozději do 24 hodin následujícího pracovního dne.
Potvrzení objednávky Provozovatelem je přijetím návrhu kupujícího na uzavření kupní smlouvy, která je uzavřena okamžikem, kdy je kupujícímu doručeno potvrzení objednávky na jím zaslanou elektronickou adresu. Pokud kupující zadal chybné kontaktní údaje, v důsledku čehož mu potvrzení objednávky nemůže být doručeno, je Provozovatel oprávněn objednávku stornovat.
Provozovatel je povinen dodat kupujícímu objednané zboží za sjednanou cenu a kupující je povinen kupní cenu uhradit.

Způsob úhrady kupní ceny a s tím související způsob dodání:
- dobírkou - poštovní služba doručí zboží kupujícímu na adresu uvedenou v objednávce. Kupující platí za zboží při jeho převzetí kurýrní službě či poštovní službě; K celkové částce je připočtena částka ve výši 34 Kč - doběrečné.

- převodem na bankovní účet - kupující bude informován písemně o stavu objednávky a budou mu poskytnuty všechny potřebné údaje pro převod částky na bankovní účet Provozovatele. Po připsání částky na bankovní účet Provozovatele bude zboží do stanoveného termínu odesláno na doručovací adresu uvedenou v objednávce;

Odstoupení od kupní smlouvy:
Kupující má právo od kupní smlouvy odstoupit bez udání důvodu a bez jakékoliv sankce do 14 dnů od převzetí zboží. V takovém případě by měl vrátit zboží v původním, nepoškozeném stavu, bez známek používání, s veškerým příslušenstvím a s kompletními doklady, na adresu místa podnikání Provozovatele.
Odstoupení musí být provedeno písemně buď prostřednictvím elektronické pošty či poštovní doporučenou zásilkou, v odstoupení kupující uvede číslo faktury a datum nákupu.
Odstoupí-li kupující oprávněně, je Provozovatel povinen vrátit kupní cenu kupujícímu posláním na jeho bankovní účet, a to nejpozději do 5 pracovních dní po doručení navráceného zboží. Dále bude částka vrácená jako kupní cena snížena o prokazatelné náklady Provozovatele související s dodáním zboží kupujícímu.
Odstoupí-li kupující od kupní smlouvy neoprávněně, popř. zašle-li zboží v poškozeném, nekompletním či jinak znehodnoceném stavu, má právo Provozovatel po kupujícím požadovat kompenzaci za snížení hodnoty vraceného zboží, tím není dotčeno právo kupujícího na odstoupení od smlouvy bez jakékoliv sankce. Provozovatel má právo pouze na náhradu skutečně vynaložených nákladů spojených s vrácením zboží.
Zboží je nutno vracet zasláním kurýrní nebo poštovní službou. Zboží nelze vracet jeho zasláním na dobírku, takové zásilky nejsou Provozovatelem vyzvedávány.

Odstoupení od kupní smlouvy Provozovatelem:
Provozovatel dbá na dobrou orientaci v oblasti trhu s prodávaným sortimentem, přesto může výjimečně dojít k situacím, kdy nebude schopen objednané zboží dodat za podmínek sjednaných v kupní smlouvě. Provozovatel si proto vyhrazuje právo odstoupit od kupní smlouvy v případech, kdy se objednané zboží již neprodává nebo nedodává.

Termín dodání:
Termín dodání činí zpravidla 5 - 10 pracovních dnů ode dne uzavření kupní smlouvy, jinak v termínu sjednaném individuálně s Provozovatelem, která za tímto účelem kupujícího kontaktuje prostřednictvím elektronické pošty.

Způsob dodání a náklady přepravy:
Způsob a místo dodání zboží je určeno kupujícím v objednávce.
Provozovatel splní povinnost dodat zboží
- jeho odesláním v případě, že mělo být zasláno poštou službou.
Kupujícímu jsou účtovány náklady v závislosti na jím zvoleném způsobu dodání zboží, a to dle aktuálního ceníku poštovní služby
Ke každé zásilce je připočteno balné ve výši 10 Kč.

Přechod nebezpečí škody na zboží:
Nebezpečí škody na zboží a jeho nahodilé zkázy či zhoršení zboží přechází na kupujícího okamžikem, kdy Provozovatel předal zboží dopravci.
Prohlídka zboží kupujícím
Kupující je povinen prohlédnout zboží bez zbytečného odkladu po jeho převzetí a případné vady reklamovat u Provozovatele neprodleně po jejich zjištění.


Tyto Všeobecné obchodní podmínky jsou závazné pro smluvní vztahy uzavírané společností Kateřina Kvapilová ode dne jejich vyhlášení a jsou platné od 1 . 2. 2015. Tímto dnem tyto Všeobecné obchodní podmínky rovněž ruší veškerá předchozí ustanovení. Pro smluvní vztahy uzavřené před vyhlášením těchto Všeobecných obchodních podmínek jsou závazné uplynutím jednoho měsíce od jejich vyhlášení.

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:
Informace o kupujících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Veškeré údaje získané od kupujících užívá společnost Kateřina Kvapilová výhradně pro vnitřní potřebu a neposkytuje třetím osobám. Výjimku představují dopravci, kterým jsou osobní údaje kupujících předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží. Bez výslovného souhlasu kupujících nakládá společnost Kateřina Kvapilová s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v §5 odst. 6.

ZÁRUČNÍ PODMÍNKY, REKLAMACE
Záruční podmínky pro kupující:
Záruční doba činí 24 měsíců pokud není uvedeno jinak. Záruční doba začíná běžet od převzetí zboží kupujícím. Kupující uplatňuje práva z vad na základě dokladu o koupi zboží (faktury) vydaného Provozovatelem.

Provozovatel není povinen vydávat záruční listy - postačuje, dodá-li kupujícímu doklad o koupi zboží (fakturu).

Záruka zaniká
- uplynutím záruční doby;
- neodbornou instalací nebo jiným uvedením do provozu, zacházením, obsluhou, manipulací nebo zanedbáním péče o zboží.
Záruka se nevztahuje
- na opotřebení zboží způsobené jeho obvyklým užíváním;
- na vady vzniklé nevhodným používáním zboží, vedlo-li k jeho poškození;
- na vady vzniklé nedodržením pokynů uvedených výrobcem či dodavatelem v dokumentaci ke zboží;
- na vady vzniklé v důsledku poškození zboží živly nebo v důsledku přepětí v síti.

U věcí prodávaných za nižší cenu se záruka nevztahuje na vady, pro které byla nižší cena sjednána.

Kupující bere na vědomí, že fotografie uvedené u zboží mohou v některých případech zkreslovat velikost či barvu zboží, což nepředstavuje vadu zboží. V případě nepřesných údajů uvedených u zakoupeného zboží na internetových stránkách Provozovatele, které se liší podstatným způsobem od skutečných vlastností zboží, se přiměřeně použijí ustanovení o shodě s kupní smlouvou dle občanského zákoníku.

Reklamace
Místem uplatnění reklamace je místo provozovny provozovatele.
Kupující reklamuje (uplatňuje svůj nárok z odpovědnosti za vady) buď osobně předáním zboží v místě uplatnění reklamace nebo zasláním zboží do místa plnění spolu s uvedením čísla objednávky, přesným písemným popisem vady a doklady o koupi zboží (faktura), popř. též záručním listem. Nedodá-li kupující kompletní dokumentaci popř. popis vady, nepočíná běh lhůty k odstranění vady.
Kupující má právo na vyřízení reklamace ve lhůtě dle právních předpisů.
Provozovatel je povinnen dodat kupujícímu spolu se zbožím potvrzení o tom, kdy a jaké právo bylo v rámci reklamace uplatněno, jakož i o provedení opravy a o době jejího trvání. Kupující je povinen uchovat si potvrzení pro případ případných dalších reklamací.
V případě zjištění neodstranitelné vady bude zboží vyměněno, ledaže by si kupující při reklamaci vymínil, že chce v takovém případě od kupní smlouvy odstoupit. K tomuto úkonu je třeba vždy písemné doporučení.
V případě neoprávněné reklamace (závada vznikla špatným použitím nebo chybnou manipulací apod.), vzniká Provozovateli nárok na náklady vzniklé v souvislosti s neoprávněně reklamovaným zbožím. Kupující je povinen tyto náklady na výzvu Provozovatele uhradit bez zbytečného odkladu, nejpozději však do 14 dnů od ukončení reklamačního řízení. Nebudou-li takto vzniklé náklady uhrazeny, má Provozovatel právo na zadržení neoprávněně reklamovaného zboží k zajištění této pohledávky ve smyslu § 175 občanského zákoníku.
Provozovatel po řádném vyřízení reklamace vyzve kupujícího k převzetí opraveného zboží.
V případě, že u dodaného zboží chybí příslušenství či dokumentace, má kupující nárok na jejich dodatečné zaslání; Provozovatel je povinen dodat chybějící příslušenství či zboží v přiměřené lhůtě (nejpozději do 30 dnů), jinak je kupující oprávněn od kupní smlouvy odstoupit.
Podmínky byly naposledy upraveny: 8.2.2017, 16:52
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu