Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
Negativní hodnocení a další účet ID 302679
Dagmar U. (Dadka1) ID 77425
mimibazar.cz/dadka1
Oblast: Kuřim
Registrace: 8.9.2007
Naposledy: 3.2.2010 7:54
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
70496137
HODNOCENÍ 759
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 2
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
PODMÍNKY PRODEJE PRO POUŽITÉ ZBOŽÍ

Přeji hezký den,

předem bych chtěla ujistit všechny kupující, že veškeré věcičky jsou vyprané. Stejně tak botky jsou čisté, ty které je možné prát jsou vyprané, neprací jsou důkladně umyté.

Preferuji platbu převodem na účet. Balíček se snažím odeslat ihned po připsání peněz na účet, nejpozději do 3 pracovních dnů. Poštovné určuji dle Ceníku poštovních zásilek, balné neúčtuji. Zboží zasílám jako cenný balík, nebo doporučenou zásilku. Pokud požadujete zaslání zboží jako obyčejný balík, neručím za dodání zásilky. Pro urychlení obchůdku prosím své zákazníčky, aby mi s objednávkou POSÍLALI SVOJI ADRESU

Věci rezervuji max.7 dní - pokud se nedomluvíme jinak.

Vždy prosím označte věc o kterou máte zájem.

Věci se snažím popsat jak nejlépe umím - včetně případných nedostatků. Přesto se může stát, že mi něco uteče. Reklamace jsou samozřejmě možné, vždy se dá domluvit
k oboustranné spokojenosti.

Berte prosím ale na zřetel, že téměř všechny věci jsou již nošené a tomu samozřejmě odpovídá i cena.

Budu moc ráda, když mi dáte vědět, kdy posíláte peníze a potom, až přijde balíček.

Ráda vám věc znovu přeměřím, event. nafotím. Do 24 hodin potom očekávám vaši odpověď, pokud se mi do té doby první zájemce neozve, automaticky posílám podklady k platbě druhému zájemci. Pro lepší kontakt uvádím svůj telefon: 773 289 464 nebo pevná linka 530506082.

Číslo mého účtu je: 670100-2206919177/6210

Díky za váš zájem a přeji příjemné nakupování.

PODMÍNKY PRODEJE PRO NOVÉ ZBOŽÍ

Zboží si můžete rezervovat a poté přidávat k rezervaci další zboží formou nových objednávek, u kterých v poznámce uveďte že je chcete přidat k rezervaci. Prosíme, rezervujte jen zboží, které opravdu chcete. Myslete taky na to, že že nemůžeme zboží rezervovat do nekonečna, jelikož musím za něco nakupovat zboží a můj dodavatel mi nepočká s placením.

Maximální doba rezervace je 15 dnů. Uvádějte prosím vždy, dokdy chcete zboží rezervaci provést a kdy mám zboží poslat.

Objednávky starší 15 dnů budou automaticky vymazány.



Podmínky dodání

Snažíme se o co nejrychlejší dodání zboží od chvíle objednávky. Standardní termín expedice je 5 dnů, maximální termín expedice je do 7 pracovních dnů. U objednávek, které nebudeme schopni odeslat v termínu lze tento posunout, avšak pouze se souhlasem zákazníka.
Balíčky odesílám jako doporučenou zásilku nebo cenný balík. POKUD POŽADUJETE ODESLÁNÍ ZBOŽÍ JAKO OBYČEJNOU ZÁSILKU, NERUČÍM ZA DODÁNÍ. Dálší možností je zaslání přepravní službou DPD nebo PPL za zvýhodněných podmínek.

Cenové podmínky

Seznam zboží s ceníkem je návrhem kupní smlouvy, Obsahuje prodejní cenu s daní z přidané hodnoty. K této ceně připočítáváme poštovné.

Poštovné a balné - dle tarifů České pošty, dle tarifů DPD a PPL.

BALNÉ NEÚČTUJEME

Podmínky a možnosti úhrady

Platba bankovním převodem

Zákazník může jako formu úhrady zvolit platbu bankovním převodem. Úhradu provede zákazník na účet č. 670100-2206919177/6210.
Při tomto způsobu úhrady je nutno uvést variabilní symbol, který obdržíte v emailu potvrzujícím přijetí objednávky. Prosím o úhradu objednávek, které nejsou rezervacemi do 10 dnů. V opačném případě budou stornovány.

Reklamace zboží

S vadami, které nebyly uvedeny v popisku, popř. i z jiných důvodů nebo bez udání důvodu můžete zboží vrátit nejlépe po předchozí emailové nebo telefonické dohodě. Bez udání důvodu můžete zboží vrátit v zákonné lhůtě 14 dnů, ale i tak Vás prosím o předchozí domluvu.

Doufáme, že budete s nákupem v našem obchůdku spokojeni. Případné problémy se vynasnažíme vyřešit k Vaší spokojenosti.
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu