Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Vladimíra M. (Žíža) ID 90089
mimibazar.cz/ziza
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 2.11.2007
Naposledy: 16.5.2020 0:26
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 468
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Veškeré zboží pochází z nekuřáckého prostředí. Prosím čtěte podmínky prodeje a v případě, že jsou v rozporu s Vaším vědomím, zboží si neobjednávejte. Objednáním zboží s podmínkami prodeje souhlasíte. Měním jen za peníze! O cenách nesmlouvám! Děkuji.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
**************** Děkuji za Váš zájem o moje věci. *************************

* Zboží neměním, pouze v případech, že mi můžete nabídnout něco z toho, co je uvedeno v albíčku KOUPÍM. Pokud mi tedy něco takového můžete nabídnout, upozorněte mě na to, protože jinak žádosti o výměnu automaticky anuluji, opravdu nemohu neustále odpovídat na to, co je tady zřetelně napsáno.

* O cenách nesmlouvám.

* Všechny věci, co prodávám jsou použité, pokud není uvedeno jinak.Vždy se snažím maximálně popsat všechny nedostatky, které používáním vznikly. Zboží zpětně beru jen v případě skryté vady, která nebyla u zboží uvedena.

* Peníze za zboží požaduji předem na účet, jiný způsob není možný. Platbu očekávám do 4 dnů, pokud se nedohodneme jinak. Nestane-li se tak, uděluji negativní hodnocení, ruším rezervaci a už si u mě nic nekoupíte.

* Moc prosím, zaklikávejte u odpovědi na inzerát ADRESU!! Ulehčí mi to pak zjišťování, kam balíček poslat, vše tím urychlíte! Pokud si přejete zaslat zboží na jinou adresu, než máte uvedenu na Mimibazaru, MUSÍTE TO UVÉST, jinak posílám na registrační adresu!!

* Pokud si zboží objednáte a nedáte o sobě do TŘÍ dnů vědět, neodpovíte na můj e-mail, objednávku ruším a zařazuji Vás do Nespolehlivých inzerentů. Stejně tak, pokud zrušíte objednávku po té, co jste již obdrželi podklady k platbě.

* Na přání mohu založit balíček a zboží do něj přidávat, do jednoho balíčku však nejdéle týden od prvního objednání, po týdnu balíček uzavírám a další objednávky již jen do dalšího balíčku.

* Pokud si budete kupovat víc věcí, poštovné sdělím podle počtu a velikosti odebíraných věciček.

* Vzhledem k vysokému poštovnému jsem ochotna zaslat zboží obyčejně na Vaši výslovnou žádost. Podstupujete tím riziko, že o věci bez možnosti náhrady přijdete. V takovýchto případech nemůžete požadovat jakoukoliv náhradu. K poštovnému si připočtu vždy náklady na obal - krabici či obálku - dle velikosti.

* Vzhledem k tomu, že ne vždy se dá přesně odhadnout poštovné, může se stát, že nebude přesně odpovídat zaplacenému poštovnému. Někdy se to nevyplatí mě, jindy zaplatí více nakupující. Poštovné se totiž může lišit podle toho, kdo zrovna sedí za přepážkou - někdy to pustí za levněji, jindy ne. Berme to tedy tak, jak to je. V případě, že já zaplatím více, nepožaduji nikdy doplatek a stejně tak ani já nebudu vracet přeplatek, pouze v případě, že by rozdíl mezi zaplaceným poštovným a skutečným poštovným + balným byl více jak 15,- Kč. Pak jsem ochotná na požádání přeplatek vrátit.

* Od okamžiku, kdy zboží odešlu, očekávám Vaši zpětnou reakci. Ať už jako hodnocení společného obchodu či obyčejný e-mail, že zboží došlo a jak jste spokojeni. Pokud žádnou odezvu do deseti dnů po odeslání zásilky neobdržím, vyhazuji podací lístek a poté již není možno zásilku jakkoliv reklamovat. Nehodlám neustále skladovat lístky od lidí, co nejsou schopni ani dát vědět, že balíček obdrželi.

* Jakékoliv jiné dotazy ráda odpovím

* Zboží odesílám po připsání částky na účet, na poštu chodím dvakrát týdně, většinou v úterý a ve čtvrtek.

* Osobní předání je ve vyjímečných případech možné, pokud si pro zboží dojedete v době, kdy mi to bude vyhovovat - dle domluvy. Nemohu nikam z časových důvodů zboží dovážet.

* DO ZAHRANIČÍ, VČETNĚ SLOVENSKA, ZBOŽÍ NEZASÍLÁM!

Děkuji za Vaše nákupy :)

******************* Přeji příjemné nakupování **************************
Podmínky byly naposledy upraveny: 19.2.2014, 23:22
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu