Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Petra F. (petraf) ID 95932
Oblast: Frenštát pod Radhoštěm
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 23.11.2007
Naposledy: 31.3.2024 14:21
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 381
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Prosím, čtěte smluvní podmínky před nákupem zboží. Zasláním objednávky předpokládám Váš souhlas s podmínkami prodeje.

POVRZENÍ OBJEDNÁVKY, PODKLADY K PLATBĚ
Pracovní dobu nemám pevně stanovenou. Na Váš dotaz nebo Vaši objednávku reaguji vždy do 24 hodin, kdy Vám spolu s potvrzením objednávky zašlu podklady k platbě. Pokud Vás do 24 hodin nekontaktuji, je na vině nějaká NEPŘEDPOKLÁDÁNÁ vážná komplikace. V tomto případě mě, prosím, kontaktujte na e-mailu: petra.chob@post.cz. Prostřednictvím e-mailu Vás také informuji o připsání peněz na můj účet a o odeslání zboží. V případě, že nastane situace, kdy by mohlo docházet k prodlevám v komunikaci nebo v zaslání zboží, uvádím vždy tuto skutečnost ve vzkazech.

PLATBA A POŠTOVNÉ
Jediná možná platba je předem na můj bankovní účet. Na dobírku neposílám. Děkuji za pochopení. V současnosti posílám zboží prostřednictvím České pošty. U poštovného se řídím platným ceníkem České pošty. Drobné zboží po domluvě zasílám také jako obyčejné psaní. ( !!! Na poštách se setkávám s různou praxí. Dost často je u zásilek měřena výška, je-li výška zásilka vyšší než 5 cm nelze zásilku poslat jako doporučený dopis, ale jako doporučený balíček, jehož nejnižší cena je 59 Kč při hmotnosti do 500 g. Při hmotnosti do 1 kg je to pak 64 Kč. Někdy se však setkávám také s tím, že mi na poště vezmou zásilku bez ohledu na výšku jako doporučený dopis, to však bývá vyjímka, nelze na ni spoléhat a proto při hraniční výšce 5 cm balíčku, počítám automaticky s vyšším poštovným. Vždy se však snažím věci balit tak, aby je bylo možno poslat jako doporučený dopis.)


K poštovnému také připočítávám balné.

U malých zásilek, které lze poslat jako doporučený dopis stojí nejčastější poštovné + balné 43 Kč. U zásilek s hraniční výškou 5 a více cm je nejčastější cenou za poštovné a balné 64 Kč. Při objednávce nad 2 000 Kč hradím poštovné já, posílám jako cenný balík.

STORNO OBJEDNÁVKY
Objednávka může být stornována zákazníkem do 24hodin. Storno objednávky, prosím, posílejte na petra.chob@post.cz. Pokud není objednávka e-mailem stornována a částka není uhrazena do 5 pracovních dnů od objednání (pokud se nedohodneme jinak), uděluji negativní hodnocení.

ODESLÁNÍ
Zboží zasílám zpravidla další den po připsání peněz na účet, nejpozději pak do 3 pracovních dnů. (Pokud na zboží spěcháte, má být například jako dárek, napište mi o tom, budu se snažit vyřídit objednávku co nejrychleji.) Pokud nebudu schopna zboží z jakéhokoliv důvodu dodat (všechno zboží mám ale v současnosti skladem), neprodleně Vás kontaktuji a domluvíme se na dalším postupu. Paragon přikládám ke každé zásilce. Pro organizace vyhotovím po domluvě fakturu.

ZÁRUKA A REKLAMACE:
Záruka na zboží prodávané prostřednictvím internetového obchodu se řídí a je v souladu s platnou legislativou. Na nové zboží je poskytována ze zákona 24 měsíců. Na věci použité neplatí záruka, je ale stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady, která nebyla v popise u zboží. Reklamaci můžete uplatnit e-mailem, poštou na adresu nebo osobním doručením. Poštovné (náklady na dopravu) v případě oprávněné reklamace hradím já. Jestliže je reklamace posouzena jako neoprávněná, hradí poštovné zákazník. Reklamace vyřídím nejpozději do 30 dnů od jejího uplatnění pokud se nedohodneme na delší lhůtě.
Vrácení zboží bez udání důvodu je možné dle zákona o ochraně spotřebitele tj. vracím zpět celou částku, která byla připsána na účet mimo poštovné. A to do 14 dní od odeslání.
V souladu s § 53 odst. 4 a 7 občanského zákoníku má zákazník možnost odstoupení od smlouvy uzavřené prostředky komunikace na dálku bez udání důvodu do 14 dnů od převzetí zboží. Zákazník je povinen o odstoupení od smlouvy informovat provozovatele e-mailovou zprávou, nebo písemně a uvést číslo objednávky a bankovní spojení, na které si přejete poukázat platbu za vrácené zboží.
V případě odstoupení od smlouvy se řídím platnými zákony.

Pokud prodávám věci po svých dětech a další bazárkové věci: na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůtapro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti zavady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a
vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních
podmínkách.
 
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:
- se řídí zákona č.101/2000 Sb., v platném znění. Veškeré osobní údaje používám pouze pro vyřízení objednávky a v žádném případě nejsou předávány třetím osobám.
Podmínky byly naposledy upraveny: 15.2.2014, 17:31
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu