Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Kateřina M. (babychic) ID 9707
mimibazar.cz/babychic
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 26.1.2006
Naposledy: 23.10.2021 16:48
Aktualizace: 20.8.2021 20:35
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
69030863
DIČ CZ7654263133
HODNOCENÍ 5821
VŠECHNY FOTOGRAFIE 53
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Dobrý den, pokud jste již několikátý zájemce u inzerátu, neváhejte se zeptat, dokud je inzerát vystavený, mám zboží alespoň v některé barevné variantě. Informace o odesl.balíčkách najdete v albu Odeslané zásilky. Děkuji a přeji příjemný nákup. Katka
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí nakupující,
vítám Vás v našem obchůdku a také v eshopu: www.babychic.cz

Provozovatel obchodu:
Kateřina Maršáková
Nové náměstí 1261/3
104 00 Praha 10-Uhříněves
Česká republika
IČ 69030863
DIČ: CZ7654263133
Email k.marsakova@gmail.com
Telefon 608116012.

Telefonické dotazy jsou vyřizovány Po-Pá mezi 8-17h. Obchod je pro prohlížení a podávání objednávek otevřen 24hodin denně, objednávky vyřizuji do 24h, pokud bych se Vám během této doby neozvala, nebojte se mě, prosím, kontaktovat znovu, někdy emaily zlobí.

1) CO U NÁS NAJDETE
Na našich stránkách prodáváme rozsáhlý sortiment nového zboží zn.Wolf, outletu z Anglie a dále second handu z Anglie. Naši nabídku budeme stále rozšiřovat, každý týden přidáváme další zboží.
Preferujeme nákup přes náš otevřený eshop:www.babychic.cz
V případě, že si vyberete zboží jak v eshopu, tak na stránkách MMB, platíte jen jedno poštovné!

2) POPIS ZBOŽÍ
V případě zboží značky WOLF a KUGO se jedná o cenově dostupné zboží, z kvalitních materiálů a pěkného provedení.
Outlet je nové oblečení ze starších kolekcí renomovaných značek jako NEXT, MARKS SPENCER, CHEROKEE apod. , s visačkami nebo bez visaček, vždy je uvedeno u konkrétní fotografie.
Second hand pochází z Anglie - jde o tříděné kousky, označované jako luxus.

3) JAK NAKUPOVAT, CENA A PLATBA
Pokud máte o zboží zájem, stačí udělat objednávku pod jednotlivými fotografiemi. Pokud budete chtít oblečení přeměřit či další informace - samozřejmě Vám vyhovím, ale prosím, abyste mi po mé informaci dali do 24h vědět - zda máte zájem či ne - jinak zboží vracím do prodeje a nabízím dalším zájemcům. Rezervaci držím 7 dní - pokud se nedomluvíme jinak. Prosím, abyste mi během této doby dali zprávu o provedení platby.

Nabídkové ceny jsou uvedené na WWW stránkách. Prodávající si vyhrazuje právo změny cen, v případě změny peněžních kurzů, výrazném nárůstu inflace nebo při výrazných změnách dodavatelských podmínek u výrobců a ostatních dodavatelů zboží. Kupní cena bude považována za zaplacenou teprve připsáním celé kupní ceny na běžný účet prodávajícího. Prodávající si vyhrazuje vlastnické právo ke zboží až do úplného zaplacení kupní ceny.

Převzetí zboží kupujícím je zásadně možné až po jeho úplném zaplacení, pokud není dohodnuto jinak.

Platbu za zboží lze uskutečnit platbou předem bankovním převodem nebo dobírkou při převzetí zásilky. V případě převodu bude zákazník vyzván k platbě a budou mu zaslány podklady k bankovnímu převodu. Zboží bude odesláno po připsání platby na účet prodávajícího.

Vždy bude vystaven daňový doklad.

4) ODSTOUPENÍ OD OBJEDNÁVKY
Odstoupit od objednávky zboží je možno do 24h po odeslání objednávky zasláním emailu na adresu k.marsakova@seznam.cz, případně telefonicky na 608116012.

Po vypršení této lhůty si vyhrazujeme právo požadovat náhradu škody vzniklou s objednáním zboží. Pokud zákazník stornuje svou objednávku po odeslání objednaného zboží, nebo se na zrušení objednávky s prodejcem nedohodne, a již došlo k plnění či vznikly náklady na straně prodejce, je zákazník povinen uhradit vzniklé provozní náklady. Provozními náklady se rozumí např. telefonické hovory se zákazníkem, distributorem, objednávání, zabalení či příprava expedice a úhrada poštovného distribuční společnosti, náklady na vrácení zboží distributorovi, nevyžádaná skladová zásoba apod.

Pokud není objednané zboží již skladem a není ani možné ho doobjednat, budete o této skutečnosti informováni emailem. Pokud již došlo k úhradě zboží, bude platba neprodleně zaslána zpět na účet kupujícímu.

5) DODACÍ LHŮTA
Dodací lhůta začíná běžet ode dne obdržení závazné objednávky za podmínky obdržení všech podkladů, které jsou nutné pro včasné vyřízení dodávky.
Expedice zboží proběhne v nejbližším možném termínu po obdržení platby (v případě platby na účet), obvykle 1-3 pracovní dny. V případě platby dobírkou je pak zboží expedováno v nejbližším možném termínu po objednání, obvykle 1-3 pracovní dny.
Výše poštovného:
- zboží do 500,- Kč a zásilka není vyšší než 5cm - doporučené 64,- Kč
- ostatní zásilky nad hodnotu 500,- Kč nebo nad výšku 5 cm zasílám AUTOMATICKY jako Obchodní balík za zvýhodněnou cenu 80,- Kč
Výhodou Obchodního balíku je dodání do druhého dne od odeslání a pokud uvedete telefon, pošta Vás bude informovat SMS zprávou o doručení balíku, v případě nedoručení obdržíte další SMS o uložení zásilky. Úložní doba Obchodních balíků je 7 DNŮ!!!
V případě osobního odběru bude zboží k vyzvednutí v Praze 10-Uhříněves.
Balné si neúčtuji.
Pokud budete požadovat zaslat zboží obyčejně, není to problém, ale nenesu pak zodpovědnost za případnou ztrátu balíčku. Poštovné pak činí 34,- Kč.
Zboží je také možné zaslat na dobírku, cena dobírečného, které se připočítává k ceně poštovného, činí 40,- Kč.

Veškeré přijaté objednávky jsou závazné (Občanský zákoník § 544-545, zákon č. 40/1964 Sb) . V případě, že nebude zásilka zaslaná na dobírku vyzvednuta, bude požadováno uhrazení vzniklých nákladů na odeslání zboží a manipulační poplatek (tzv. smluvní pokuta) ve výši 500,- Odesláním objednávky souhlasíte s našimi obchodními podmínkami a smluvní pokutou v této výši! Veškeré nesplacené pohledávky budou podstoupeny společnosti Deredes s.r.o k vymáhání včetně všech nákladů s tím spojené.
V případě stornování objednávky, ještě před zasláním balíku, se žádná pokuta neplatí. Toto upozornění platí pouze pro kupující, kteří si nechají zboží, které nevyzvednou, zaslat na dobírku a neodstoupí od smlouvy!

Budu ráda, když se po doručení balíčku ozvete, ať už formou emailu nebo hodnocení, uvítám také fotografii spokojeného zákazníčka :o))) Pokud se mi neozvete do 14ti dnů od odeslání balíčku, považuji náš obchod za uzavřený.

6) ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ - TÝKÁ SE NOVÉHO ZBOŽÍ
Kupující má dle §53 odst. 6 zák. č. 40/1964 Sb. (obč. Zák.), právo odstoupit od kupní smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. Zjistíte-li bezprostředně po obdržení zboží, že vám nevyhovuje, máte možnost jej bez udání důvodu vrátit. Peníze vám budou neprodleně zaslány zpět bankovním převodem.

Podmínky pro vrácení peněz:

* Pokud je vráceno zboží neporušené, v takovém stavu, že může být dále nabízeno zákazníkům, je vrácena plná hodnota kupní ceny
* Pokud je vráceno zboží již částečně opotřebované, bude kupní cena snížena o opotřebení výrobku
* Zákazník musí zásilku odeslat do 14 dní po obdržení zboží.
* Zásilky dobírkou nebudou přijaty.

7) ZÁRUČNÍ DOBA A REKLAMAČNÍ ŘÁD

Záruční doba začíná běžet ode dne předání zboží kupujícímu nebo konečnému uživateli při prodeji. Prodávající poskytuje záruku za jakost a úplnost dodávky. Nové zboží je dodáváno se zárukou minimálně 24 měsíců.
Také na použité zboží se vztahuje záruka dle platných zákonů.
Zjistí-li kupující při převzetí zboží vady, musí tyto skutečnosti sdělit vždy písemně a doporučeně, bez zbytečného odkladu, nejpozději však do 3 dnů od převzetí zboží. Tato reklamace bude vyřízena bez zbytečného odkladu, nejpozději však do 1 měsíce ode dne uplatnění reklamačního nároku. Náklady na přepravu zboží k prodávajícímu hradí zákazník.
Prodávající si vyhrazuje právo ukončit po upozornění obchodní vztah s takovým nakupujícím, jehož reklamce jsou neúměrné nebo jeho nákupy jsou vyhodnoceny jako spekulativní.

8) OCHRANA OSOBNÍCH DAT

Vážíme si Vaší důvěry a zavazujeme se, že budeme chránit Vaše data, která musela být uvedena při realizaci objednávky. Vaše data nebudou v žádném případě poskytnuta třetí osobě. Vaše data mohou být využita pouze provozovatelem internetového obchodu a to pouze pro účely přímé komunikace se zákazníkem.

Děkuji a přeji příjemné nakupování...
Katka
Podmínky byly naposledy upraveny: 21.5.2020, 22:23
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu