Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Simona D. (Simona_D) ID 97332
mimibazar.cz/simona-d
Oblast: Plzeň - město
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 29.11.2007
Naposledy: 4.12.2023 22:33
Aktualizace: 3.12.2023 17:34
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 6
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1296
VŠECHNY FOTOGRAFIE 19
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Vítám Vás v mém bazárku. Věci prodávám po sobě či po dětech. Vzhledem ke zdražení poštovného, bude cena dražší, než je uvedeno u inzerátů .-)
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Dobrý den,

moc děkuji za Váš zájem o naše věcičky. Prodávám nošené, ale i nové zboží. Jde převážně o oblečení nošené po naší rodině nebo nové, co jsem si koupila na netu, ale nesedne mi velikost. Jde o soukromý prodej.

- milé nakupující. ZAKOUPENÉ VĚCIČKY NEBERU ZPĚT. Ráda přeměřím, popíšu, odpovím na detaily. Prosím koupi si dobře rozmyslete.

* oblečení se snažím vždy co nejpřesněji popsat. U použitého zboží uvádím každou chybičku. Prosím mějte na paměti, že pokud se jedná o nošené a prané oblečení, tak nikdy nebude vypadat jako nové :-) (nemyslím věc, která byla nošená 1x, 2x, na té to samozřejmě nepoznáte :-)) ). Pokud bych nějakou chybičku přehlédla (což se také může stát, jsme jenom lidé), tak se určitě nějak dohodneme. Bud na slevě či na vrácení zboží. Vracím částku za oblečení bez poštovného. PROSÍM, POKUD JE NA ZBOŽÍ NĚJAKÁ VADA, KTEROU JSEM PŘEHLÉDLA NAPIŠTĚ IHNED PO OBDRŽENÍ BALÍČKU. MAX DO 2DNŮ. Na pozdější reklamace nebude brán zřetel. Děkuji moc za pochopení.

* milé maminky, poslední dobou se mi často stává, že si někdo objedná oblečení, pak nezaplatí, nereaguje na vzkazy atp. Prosím větu typu "mám zájem o vámi nabízené tričko, kalhoty, kabátek atp......." - beru jako závaznou rezervaci - přeci si necháte poslat podklady k platbě (následné věty po 3týdnech typu, že jste si to u mě neobjednali, už nebudu akceptovat a ihned budu dávat negativní hodnocení). I takové objednání, kde si přímo neodkliknete závazná rezervace je závazná rezervace!!! Pokud se nedohodneme jinak, na platbu čekám týden, pokud penízky nedorazí, ruším rezervaci, PÍŠU NEGATIVNÍ HODNOCENÍ a JMÉNO VYVĚSÍM NA ČERNOU LISTINU NESPOLEHLIVÝCH ZÁKAZNÍKŮ !!! Je mi to opravdu líto, ale množí se tu nevyzvednuté objednávky, které já ze své dobré vůle držím i 1,5měs a dotyčná/ný si pak zboží neodebere :-((

* pokud máte zájem o přeměření či nějaké upřesnění inzerátu, dejte potom prosím vědět, zda si věc vezmete, at jí mohu případně nabídnout dalšímu zájemci.

* poštovné je uvedeno vždy u inzerátu

* s Vašimi objednávkami uvádějte prosííím i adresu.

- prosím důkladně měřte. Kdybyste cokoliv chtěli přeměřit, nebojte se zeptat. Ráda odpovím, přeměřím. Zaslané zboží nevyměňuji a neberu zpět! Prosím počítejte toleranci plus mínus cca 1cm.

- NA POŠTU CHODÍM JEN 1x TÝDNĚ - 1x ZA 10DNÍ !!!!! Již nejsem na mateřské dovolené a tak opravdu není v mých silách chodit na poštu každý den. Posílám týdně cca 10-20balíčků. každý platí jinak, takže to pak vše najednou zabalím a posílám. Může se stát, že zrovna Váš balíček odešlu týden po přijetí peněz na účet. Někdy vyjímečně i za 10dní (ale to už informuji emailem či přes MMB). Jindy to vyjde tak, že zrovna jdu na poštu a odešlu druhý den po přijetí peněz...VŽDY PÍŠU HODNOCENÍ, AŽ BALÍČEK ODEŠLU. Jste informováni, tak si prosím ohlídejte vyzvednutí a písněte potom také hodnocení, at vím, že balíček dorazil v pořádku :-)

- až odešlu balíček informuji Vás formou hodnocení. Byla bych ráda, kdybyste mi stejnou formou dali vědět, že balíček v pořádku dorazil. Díííííky moc.

- Já informuji o tom, že balíček odesílám. Ve vašem zájmu je si ho ohlídat (mě už se párkrát stalo, že byl balíček na poště, ale oznámení mi žádné nedali). Podací lístky schovávám 14dní po odeslání - poté vyhazuji !!! Tak si to prosím ohlídejte. Pak již nebude možná reklamace na poště !

- Ptejte se, ráda upřesním, nafotím, zodpovím Vaše dotazy :-) Ono přeci jen se občas přes net nakupuje špatně, když konkrétní věc člověk nezná a neví jaký je to materiál, jak moc to pruží, jak moc je to měkké atp :-)))))

- oblečení NEMĚNÍÍÍÍM !!! Mrzí mě jednání některých maminek, které chtějí měnit, já projedu celé jejich albíčko, zda by se nám přeci jen něco nehodilo - slušně potom odpovím a ony se pak už neozvou, zda věc chtějí koupit či nikoliv. Z tohoto důvodu již nebudu na tyto nabídky VŮBEC REAGOVAT ! Máme všeho hafoooo. Pokud něco chceme tak si to také koupíme :-)

- prosííííím !!! KOMUNIKUJTE SE MNOU PŘES MMB !!!
- Když Vás kontaktuji a mám zájem o Vaše zboží - prosím podklady k platbě mi napište hned pod tu fotku - dáte ODPOVĚDĚT - já mám podklady hned pod fotkou na MMB. Stojí mě to hrozně času dohledávat vše v mailech. Mám jich tu straaašně moc! Je to daleko snažší přes MMB.
- když Vy máte zájem o moje oblečení také píšu vše hned pod tu fotku - dávám ODPOVĚDĚT a píšu hned tam - rozměry, složení materiálu co vše potřebujete - vy pokud máte zájem opět dejte ODPOVĚDĚT a písněte mi tam zda si zboží vezmete či nikoliv - pokud chcete POSLAT ZBOŽÍ na JINOU ADRESU opět písněte hned pod fotku !!!!!! Nemusím to pak dohledávat v mailu. Stojí mě to moc času a už mě to vážně nebaví :-) Nehledě na to, že spousta z Vás má několik emailových adres a to je vážně peklo....

- Po špatných zkušenostech NEREGISTROVANÝM NEPRODÁVÁM - pokud opravdu chcete nakupovat není nic jednoduššího než se zdama zaregistrovat...

Díky za pochopení a za to, že moje podmínky prodeje respektujete.....



Moc děkuji, že jste navštívili naše stránky a doufám, že si dobře vyberete a budete spokojení.

Přejeme příjemný nákup :-)

Zdraví Simona
Podmínky byly naposledy upraveny: 23.3.2013, 10:08
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu