Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Tamara K. (Naut) ID 98258
mimibazar.cz/naut
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 3.12.2007
Naposledy: 6.9.2021 22:11
Aktualizace: 7.2.2019 7:56
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 653
VŠECHNY FOTOGRAFIE 5
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 1
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milé maminky nabízené věci výhradně prodávám,na žádosti o výměny tedy nereaguji, děkuji za pochopení. :-) Maminky, občas mi zlobí email a nedoručí se mi zprávy, pište mi prosím přes vzkazy je to jistější, děkuji!
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky a ostatní nakupující,

děkuji za Váš zájem o mé zboží.
Jako většina maminek MMB, upřednostňuji platbu na účet 164124798/0300 ČSOB a po připsání peněz, odesílám balíčky nejpozději do 2 pracovních dnů.
Vybrané věci Vám rezervuji po dobu 5 dnů od zaslání podkladů k platbě, pakliže se nedomluvíme individuálně na delší rezervaci...
Pokud do té doby neproběhne platba, nebo se nedohodneme jinak, nabízím zboží dále.
V případě jakýchkoliv dotazů se nebojte psát, ráda zboží přeměřím nebo i jinak nafotím!!!

Poštovné účtuji dle tarifů ČP, pokud není uvedeno jinak vzhledem k tomu, že pošta podražila právě nejběžnější balíčky což je cenné psaní či balík o 5 kč celkovné poštovné je vyšší o náklady s balením (profi folie a obálky cena cca 4-9kč za ks)

Prosím maminky, které se mnou uzavírají obchod, zda by mohly krátkou zprávičkou
informovat o doručení zásilek.

Na žádosti - "vyměním ze svého alba za Vaši věc" nereflektuji, děkuji za pochopení.

Možnost osobního předání pro Prahu - Praha 6

Zboží se snažím popsat co nejlépe, pokud jde o nošené uvádím jaké známky onošení zboží vykazuje, a jaké má závady, samozřejmě mohu přehlédnout chybku, není problém se dohodout na vrácení, peněz, pokud se domluvíme, že tato věc byla vážně kazová. Vracím peníze pouze za zboží, poštovné jde za nakupujícím.
Nabízené věci, určené k prodeji, jsou v inzerátu výslovně uvedeny v textu inzerátu, pokud není uvedeno jinak, veškeré ostatní doplňující předměty na fotografiích, mají pouze dekorativní charakter a nejsou tedy součástí prodeje.

Pokud jde o nové věci vše přeměřím raději 2x, aby pak nedocházelo k nesmyslným dohadům a žádostem o reklamace, příp. vrácení zboží a peněz.
Jelikož jde jen o zábavu,ale neživím se tímto prodejem, nevlastním sklady ani neprovozuji živnost, nemohu Vám zboží měnit za větší velikosti apod.
Takže si maminky prosím u každého obchůdku dobře zvažte, jestli nechcete věc jinak přeměřit.

Vrácení zboží je možné klasicky do 14.dnů a vrácení peněz včetně jednoho poštovného - dle zákona do 14dnů nejdéle. Obvykle vracím - pokud je zboží v pořádku - ihned, nemám zájem zbytečně zadržovat finance. .-) viz citace -

Do kdy mi prodejce musí vrátit peníze?
Do 14 dnů od doručení odstoupení

Co se vrací?
Odstoupí-li spotřebitel od smlouvy, musí mu prodejce vrátit veškeré peněžní prostředky, včetně nákladů na dodání zboží (typicky poštovné), které od něho na základě smlouvy obdržel. Nejzazší lhůta je 14 dnů po odstoupení. Zákon dokonce určuje způsob vracení. Prodejce se souhlasem spotřebitele může vrátit peníze jinak, ale nesmí tím spotřebiteli vzniknout další náklady, nebo stejným způsobem, jakým je od něho získal.

Co se nevrací?
Prodejce však nemusí vracet spotřebiteli jím zaplacené náklady na dodání zboží od prodejce ke spotřebiteli ve výši, která převyšuje nejlevnější nabízený způsob dodání. Myslí se tím z nabídky toho konkrétního prodejce a nelze to zaměňovat s možností osobního odběru, která není dodáním v pravém slova smyslu. Náklady s vracením zboží zpět prodejci při odstoupení nese vždy spotřebitel, ledaže by jej o tom prodejce neinformoval.

Další informace
Prodejce může pozdržet vrácení peněz do doby, než mu spotřebitel zboží předá nebo prokáže, že jej prodejci odeslal. Pokud se tak však stalo, pak nedodržením lhůty pro vrácení peněz se ocitá prodejce v prodlení.

Zákonný podklad:
§ 1832 a § 1968 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník


Děkuji za pochopení a přeji příjemné nakupování:o)


Tamara
Podmínky byly naposledy upraveny: 7.5.2015, 21:38
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu