Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Gabriela J. (casiopeiaa) ID 99015
mimibazar.cz/casiopeiaa
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 6.12.2007
Naposledy: 18.8.2023 12:35
Aktualizace: 25.5.2021 11:19
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 2863
VŠECHNY FOTOGRAFIE 4
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
Doručovací adresu pište hned k objednávce, špatně se to pak dohledává. Nežádejte mě o slevy, ceny jsou pevné. Zboží ani neměním, pouze prodávám. Na tyto vzkazy nereaguji. Děkuji za pochopení a přeji příjemný nákup. Gábina
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Moje milé zákaznice / zákazníci,

velice mě těší, že Vás zaujalo něco z mé nabídky.
Jsem komerční prodejce a podnikám na základě živnostenského listu.
Většina zboží ( pokud není uvedeno jinak) je zboží secondhandové . Vše se snažím pečlivě nafotit, popsat a případné nedostatky zohlednit na ceně.
Zboží z časových důvodů neperu ani nežehlím. Fotky taktéž z časových důvodů nepřefocuji ani nefotím na postavě. Osobní odběr z důvodu mé pracovní vytíženosti možný není. Posílám hodně balíčků a jednotlivě předávat není v mých silách.

Barvy zboží nemusí 100% odpovídat fotkám na e-shopu. Při focení může dojít ke zkreslení barev, navíc může barvu zkreslit také barevné nastavení Vašeho monitoru.

Měření :
Prsa - měříme v nejsilnějším místě hrudi. Obvod pasu - nad kyčelními kostmi. Obvod přes boky - v nejsilnějším místě boků. Měření délky halenky, svetru, saka, mikiny - od ramenního švu u krku k dolnímu okraji oblečení při maximálně natažené látce. Měření délky sukně - od pasu k dolnímu okraji sukně. Délka rukávu - od ramene ke konci rukávu.
CENY jsou pevné - prosím nesmlouvejte ! Taktéž zboží za jiné věci neměním - pouze prodávám.

OTEVŘENÉ BALÍČKY
Pokud chcete otevřenou objednávku, nabízím možnost meziplatby. Zaplatíte pouze zboží bez poštovného, do poznámky napíšete MEZIPLATBA a v klidu můžete vybírat dál.


*******************
DODÁNÍ - jednoznačně preferuji bankovní převod - poštovné a balné :

dop.zásilka do velikosti 50 x 35 x 5 cm do 500g 51,- Kč
dop.zásilka do velikosti 50 x 35 x 5 cm do 1 kg - 57,- Kč
dop.zásilka do velikosti 50 x 35 x 5 cm do 2 kg - 63,- Kč
pokud je zásilka větší - bohužel již není možno zasílat jako dop.zásilku, ale jako balík!
balík do 2 kg pojištěný na 500 kč - 86,- Kč


cenný balík s pojistkou do 2 kg - 135,- Kč

cenný balík s pojistkou do 5 kg 135,- Kč

cenný balík s pojistkou do 10 kg 135,- Kč

Na dobírku zasílám pouze uživatelkám, které mají více než 20 kladných hodnocení a žádné negativy (obzvláště tykající se nevyzvednutí zásilky). Omlouvám se, ale už se mi vrátilo až příliš dobírek, pro mě jsou to potom vyhozené korunky.

INFO O ODESLANÉM BALÍČKU

Posílám vždy v den odeslání a to výhradně přes MMB. Pokud Vám balíček nedojde týden od jeho odeslání, zašlu samozřejmě podací číslo balíčku a jsem připravena situaci řešit. Dřív čísla balíčků z časových důvodů neposílám.

DORUČOVACÍ ADRESU PROSÍM PSÁT ROVNOU K OBJEDNÁVCE !!!!

Pokud je adresa či jméno jiné než máte na MMB, uvádějte to rovnou hned u objednávky, na MMB , ne do mailu, ani nikam jinam, nemusím na to brát zřetel. V mailu to můžu přehlédnout a nebo to může spadnout do spamu - proto adresy VŽDY NA MMB K OBJEDNÁVCE. Pokud mi jinou adresu nedáte, beru jako adresu tu, která byla u objednávky.


PLATBA - po zaslání platebních podmínek platbu očekávám do 10ti dnů na svém účtě, pokud se nedohodneme jinak. Poté objednávku ruším, zboží dávám zpět do prodeje a uděluji negativní hodnocení.

VÝMĚNA A VRÁCENÍ zboží - pokud nejste se zbožím spokojení, nebo pokud Vám nepadne velikost - preferuji výměnu za jiné a jakékoliv zboží z mé nabídky (další poštovné si samozřejmě hradíte sami)..pokud si nevyberete - je na místě samozřejmě vrácení peněz - bez poštovného - (musíte však tak učinit do 14ti dnů a vrátit zboží v původním stavu - čisté, nenošené bez poškození.. Peníze budou vrácey do 30 dnů v zákonné lhůtě.
Pokud se Vám zboží nelíbí, nebo jste špatně měřila, není to však důvod k reklamaci !

Balíčky které budete vracet nebo měnit zasílejte prosím na adresu :

Gabriela Juřicová
Jagellonská 16/1634
Praha 3
130 00

REZERVACE platí pouze oboustranně potvrzené a pouze na 12 hodin od kliknutí na dotaz (na přeměření apod.) - pokud se nedomluvíme jinak - pak je automaticky ruším. Pokud si chcete zboží ihned ZÁVAZNĚ rezervovat - napište způsob a adresu dodání a obratem.

Do zahraničí nezasílám.

Příjemné nakupování přeje Gábina J.
Podmínky byly naposledy upraveny: 12.9.2017, 8:12
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu