Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

VTÍPKY - Z DENÍKU NEVYCVÁLANÉHO PSÍHO SPRATKA II

VŠECHNY VTÍPKY
O ŽENÁCH
O MUŽÍCH
O ALKOHOLU
O SEXU
O DĚTECH
O ŠKOLE
O POLICAJTECH
O DOKTORECH
BÁSNIČKY
HÁDANKY
ČERNÝ HUMOR
O ZVÍŘATECH
O SPORTU
OSTATNÍ
HRY
VIDEA
O ZVÍŘATECH
Z DENÍKU NEVYCVÁLANÉHO PSÍHO SPRATKA II
Tak už jsem se v rámci možností trochu zabydlela a dokonce už se i trošku orientuji v hierarchii smečky mých podivných dvounožců.

Nejraději mám toho nejmenšího, kterého mi věnovali na hraní. Neustále se mnou dělá lumpárny a krásně se loví. Když ho trošku zakousnu sice kvičí jako by ucházel ( musím ještě prozkoumat jestli není nafukovací) ale to pak vždycky pohotově přiskočí velká lidská holka s jakousi vodičkou a opraví ho, takže ho příště můžu zase používat.

Ten největší si se mnou hraje jen občas, jinak chce mít svůj klid. Díky tomu že nejvíc štěká jsem ho původně pokládala za vůdce smečky, ale tím bude nakonec asi lidská holka, protože opravuje hračky, určuje chod smečky a dokonce i sama loví jídlo. Na dvounožce to celkem jde. Zatím ho po ulovení tahá v takových legračních pytlích které se pěkně koušou a trhají, ale je docela šikovná, takže se ho časem snad naučí nosit v hubě, tak jak se sluší. Musí si ale ještě trošku zlepšit kondici, protože vždycky po lovu funí s jazykem až na vestě.

S domácími psisky to docela jde. Ta s legračním placatým čumákem vždycky krásně vyskočí a zaječí, když ji po tom, co si dovolí zabrat ten nejhezčí a největší pelech v nestřeženém okamžiku rafnu do zadku, ale alespoň je legrace. Tu která vypadá jako já jsem si ochočila tak, že mi dělá polštář a učí mě nové věci.

Během dne mě dvounožci nechávají v klidu zkoumat a pospávat, ráno se totiž odcházejí někam vyvenčit a proběhnout. Ten největší bude asi nějaký nemocný, když se vrací, pořád smrdí stejně divně jako když odcházel, takovou tou ošklivou člověčinou. To lidská holka, to je jiné kafe, ta určitě ví, co je zábava. Podle toho, že se vrací ufuněná a voní stejně jako moje máma, když se vracela z procházek s panem chovatelem který se oblékal do zeleného, se určitě celý den válí někde v jehličí, ožužlává klacky a očůrává každý strom, který potká.

Slíbila mi, že časem můžu chodit s ní. Ráda bych se těšila, ale nevím, jestli jí ještě můžu věřit. Včera mi totiž slíbila, že pojedeme na „kočkování“ a já už se moc těšila, jak si užijeme zábavu, proženeme společně nějakou čičinu a vůbec si ten den krásně vychutnáme. Místo toho mě ale ta zrádkyně odvezla k nějakému propradnému stvoření, které sice smrdělo jako pes, ale vůbec se tak nechovalo. Ani nezavrčelo, bez varování mě chytilo za krkem a ošklivě štípnulo do boku. Krom neznalosti psí etikety to byl navíc nějaký psí mrzák. Sice voněl jak má, ale vypadal podobně postiženě jako dvounožci, na kterých se tedy příroda pěkně vyřádila, a ani neměl ocásek. Od lidské holky za to navíc ani nedostal přes čumák jako ta s placatým čenichem, když po mě občas vyjede, ale ještě mu dala nějaké papírky, ve kterých byl určitě zabalený nějaký pamlsek. O tom, že je divně postižený svědčí i to, že papírky neroztrhal aby sežral obsah, ale zahrabal si to do nějaké krabice na později.

Po téhle zradě si budu muset dobře rozmyslet, jestli se od lidské holky nechám ještě někam nalákat, budu ji muset asi ještě převychovat.

Vaše Conie
Vložil(a) Zuzana B. (zuzu) ID 352 | zobrazit další vtípky
<< Je tohle vůbec možné ?!? | Z DENÍKU NEVYCVÁLANÉHO PSÍHO SPRATKA II | Modrá pilulka :-) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
VTÍPKY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Andrea V. (zateli) ID 73864, mimibazar.cz/zateli (23.7.2009, 21:18)
|:o) |:o) |:o) :-) :-) :-) (hello)
ODPOVĚDĚT
Gabriela Z. (zlmy) ID 4396, mimibazar.cz/zlmy (23.7.2009, 20:58)
(clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Jana K. (j.a.j.i.n.a1) ID 184997 (23.7.2009, 19:59)
Tak to je bomba!!!Nemohla jsem se přestat smát :-D :-D :-D Hlavně mě bobavil popis vůdce smečky...Jste Jednička (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Věra K. (Robodrak) ID 5728, mimibazar.cz/robodrak (23.7.2009, 19:10)
(Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) :-D :-D :-D seš fakt dobrá |:o) |:o)
ODPOVĚDĚT
Radka V. (panímedvídková) ID 17492 (23.7.2009, 18:44)
Super!!!!!!!!!!! (Y) (Y) (Y) To musím dát přečíst manželovi!!! :-D :-D :-D :-D :-D
ODPOVĚDĚT
Blanka P. (BlankaP75) ID 190053 (23.7.2009, 20:50)
Já už mu to dala :-.) je to perfektní :-D
ODPOVĚDĚT
Šárka Ž. (Šarda) ID 95180, mimibazar.cz/sarkazal (23.7.2009, 16:14)
:-D :-D :-D :-D :-D :-D
ODPOVĚDĚT
Silvie H. (danima3) ID 68838, mimibazar.cz/danima3 (23.7.2009, 15:38)
:-D :-D :-D a já myslela, že do toho lesa chodíš pracovat :-D :-D :-D
ODPOVĚDĚT
Andrea T. (jiviji) ID 93227 (23.7.2009, 15:18)
úúúúúúúúžasný (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Blanka P. (BlankaP75) ID 190053 (23.7.2009, 13:52)
parádní čtení...smekám klobouk (Y) (Y) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Zuzana B. (zuzu) ID 352, mimibazar.cz/zuzu (23.7.2009, 13:22)
Tak tady je pokračování na přání (L) fotku vložím odpo, teď vkládám jen text v pauze na oběd (hello)
ODPOVĚDĚT
Věra M. (stambi) ID 34413 (23.7.2009, 13:43)
jupí, další kousek k vytisknutí...je to super čtení (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu