Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

VTÍPKY - Z deníčku uštvané manželky

VŠECHNY VTÍPKY
O ŽENÁCH
O MUŽÍCH
O ALKOHOLU
O SEXU
O DĚTECH
O ŠKOLE
O POLICAJTECH
O DOKTORECH
BÁSNIČKY
HÁDANKY
ČERNÝ HUMOR
O ZVÍŘATECH
O SPORTU
OSTATNÍ
HRY
VIDEA
O MUŽÍCH
Z deníčku uštvané manželky
Z deníčku uštvané manželky


„Maminko, budeme už vstávat, jo?“ žadoní můj milovaný šestiletý poklad u postele.
Těžko mu budu vysvětlovat, že jeho maličká ségra měla v noci mléčný mejdan a pařila až do šesti do rána co hodinu, a tak lehce po slepu popadnu Viktorku a jdeme nahoru na barák ( tohle přebíhání mě, milý deníčku žere čím dál víc)

Udělám snídani pro Maxíka, nakrmím Viktorku, kterou přenášení probralo opět do stavu bdělosti, který jí upřímně závidím a macešsky nepřeju a jdu nakrmit zvířata.
Dám se do žehlení, pořád ještě na jedno oko spící. K úplné bdělosti mě probírá řev monitoru dechu, Viktorka se rozhodla opět vyzkoušet co vydržím. Popadnu to lehce modrající sluníčko, ona zalapá po dechu a kření se na mne od ucha k uchu, zatímco já, zelená jako ten hnusnej přerostlej trávník, kterej na mne škodolibě čumí za oknem, vypínám žehličku, protože jsem vyklepaná tak, že jsem ráda za to, že udržím moč, napařovačka už by byla příliš. Tenhle roztomilý fórek za dnešek Viktorka ještě dvakrát zopakuje, pravděpodobně doufajíc, že trénování dělá mistra.

Pověsím prádlo, zahraju si s Maxíkem pexeso a vyženu ho ven, hlídat ke kočárku, zatímco sekám spodní zahradu a dvorek. Za odměnu mu pak nalakuju dřevěného panáka, kterého večer přišroubujeme na vrátka od dětského hřiště. Ano, dětské hřiště, to je to, na co jsem myslela. Uhrabu zoranou hlínu, naseju trávu, lehce přelíznu hráběma a pokropím, než začne pařit sluníčko, doufám že tam dětem vyroste krásnej trávník. Při kropení se přesvědčuji, že prokojená noc zanechala následky a s jiskřičkami v očích vzpomínám na vtípek mého dětství..“ ano, můj rudý bratr také šlápl na hrábě.

Popláču si nad naším chlupatým autobusem, kterému se zhoršily kožní potíže, zas je to o něco horší. Při pokusu vykoupat ji veterinárním šamponem obdržím takovou sprchu, že naprosto jistě vím, že se mi psí kožní alergie, blechy a všichni sousedi se zdravým zrakem a čichem budou vyhýbat dalších půl roku. Zadoufám, že se nějaký šampon dostal i čubě na kůži, s povzdechem se smířím s nutností vyhledat veterináře specialistu a telefonicky čubu objednávám. ( milý deníčku, v pondělí musím hodit na mimiaukci levou ledvinu, tohle bude zase drahé)

Po nekonečné debatě na téma na co na všechno nemá chuť udělám svačinu pro Maxíka, opět nakrmím Vikču a jdeme sekat vrchní zahradu. Tenhle členitý plácek má asi 1000metrů čtverečních, takže se slušně zapotím a Maxík dostatečně otráví z hlídání sestřičky, jestli nehouká monitor, aby mě ani nenapadlo zapřáhnout ho při pletí jahod. Normální lidi jich mají záhonek, u nás je to plantáž. Na druhou stranu, někdo musí jezdit na jahody do zahraničí, my to máme doma….

Vikča začíná nabírat, jako obvykle hned v okamžik, kdy vlezu do brambor, abych vyplela i je… doběhnu si umýt ruce, ona mezi tím zesílí na frekvenci požární sirény, dřepnu si na mez a doufám že se nakrmí rychle. Doufám marně. Jako vždycky se pokusí bojkotovat levé prso, čímž mě znervózní a vytane mi na mysl nedávno spatřený inzerát… „ prodám kozu, momentálně zasušenou“ Nedůstojně zkusím jestli chyba není na mém přijímači a nutím tu chudinku aby to zkusila znovu. Má smůlu, kdybych ji při jejím apetitu krmila jen z pravého, za chvíli bych na něj místo košíčku podprsenky kupovala náhubek na jezevčíka.

Dokojím, dopleju brambory, prořežu větve a startuji křovińák, pokoušejíc Maxíkovu trpělivost, stran péče věnované mladšímu sourozenci. Po dosekání okrajů zahrady, na které jsem se klasickou sekačkou nedostala nasázím hrášek, uklidím nářadí a svištím udělat pozdní oběd.

Po jídle spláchnu nádobí, opět prohraju v pexesu, abych udělala malému radost za jeho vzorné hlídání a poklidím oba baráky, aby až se nám vrátí tatínek z pracovního výletu, pořádaném firmou za účelem utužení kolektivu, nebyl doma bordel jako v tanku.

Zbytek odpoledne pak budu trávit tím, že se z toho urvaného, ospalého jezeďáka který na mne mžourá ze zrcadla, udělám sexy odpočatou ženušku. Hlínu zpod nehtů sice vydrbu horkou vodou, ale zelené od trávníku jsou pořád, vyřeším to tedy lakem na nehty. ( ano, opravdu praktické, když nejpozději zítra bude při práci dole) Z vlasů vyklepu listí a větvičky, zaženu myšlenku na znovunastartování křoviňáku a jdu je rozčesat a umýt. Pozůstatek těhotenského megapupku rafinovaně ukryju do saténové noční košilky ( díky výrobcům za velikost „berouskovo šapito“ ) Dám chladit šampáňo, doběhnu otrhat pár jahod a po uspání našich dvou miláčků budu doufat, že než milovaný manžel dorazí z utužovacího výletu ve společnosti bezdětných, usměvavých a odpočatých kolegyň, nebudu už únavou slintat do polštáře a dokážu se s přirozeným výrazem vybičovat k nějakému, alespoň trošku uspokojujícímu postelovému výkonu.

Víš milý deníčku, představa toho, jak se mu okamžitě zhroutím do náručí, vypovídám ze všech starostí, které se v době jeho nepřítomnosti nastřádaly a nechám se opečovávat je taaak přitažlivá…. Když si ale vybavím to rozesmáté kvokání, které mu znělo za zády ve chvíli, kdy se rozhodl zatelefonovat domů, aby se přesvědčil, že to tu bez něj nějak plní bezmoci přežíváme, mě od toho spolehlivě odrazuje. A tak se večer mírně líznu, budu se tvářit vášnivě a odpočatě a po sexu se budu oddaně tulit a šuškat mu o tom, jak jsem tu bez něj byla totálně bezmocná, přes den si neuměla poradit a v noci se hrozně bála… při sexu pak budu myslet na Seanna Conneryho, kterého by docela jistě taková hovadina, jako pořizovat si bramborové pole a lán jahod určitě v životě nenapadla.
Vložil(a) Zuzana B. (zuzu) ID 352 | zobrazit další vtípky
<< ŽENSKÝ VS. MUŽSKÝ MOZEK | Z deníčku uštvané manželky | Kouzelník s prdy >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
VTÍPKY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem: 28 (zobrazuje se 1-20)1, 2 další >>
Renata L. (Reeene) ID 58156, mimibazar.cz/reeene (4.6.2011, 22:59)
Když jste šla podruhé hrát pexeso,modlila jsem se at už je konec,večer a můžete jít spát (smich) fakt smekám a nechápu jak to stíháte ...krásně napsané (Y)
ODPOVĚDĚT
MARCELA K. (maarrcceelliinnaa) ID 44589 (4.6.2011, 21:03)
SUPER :-$,poslala jsem kámošce kterou v tom tak trochu vidím :-)
ODPOVĚDĚT
Agáta S. (Agasi) ID 265033 (4.6.2011, 19:48)
(clamp) (clamp) (clamp)jak to že ještě namáte svůj blog??? byla bych oddanou čtenářkou, jinak smekám, a propoo.... jahody jsem letos už prostě nechala zarůst a poté přejela motorovou kosačkou...., ony jim stejně chutnaly nejvíc jak byly napůl zelené, jak byla úroda, byli už všichni přežraní a já vymyšlela co zase s nima, a nakonec ty nejhezčí stejně sežral pes nebo je předochutnali slimáci. :-) :-) :-)
ODPOVĚDĚT
Darja K. (Ajen9) ID 63247 (4.6.2011, 1:04)
:^) :^) :^) :^) :^) trošku moc činností na jeden den,zdá se mi.Přesně to znám,mám taky velkou zahradu a dvě děti,ale tolik činností se prakticky nedá stihnout 8-| 8-| 8-| 8-| ,-) ,-) ,-)ale jinač (clamp) (clamp) že si ještě najdete čas na psaní *-) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Zuzana B. (zuzu) ID 352, mimibazar.cz/zuzu (4.6.2011, 8:27)
Na začátku jsem si to myslela taky, teď už mám dojem, že se vlastně chvílema dost flákám, dokládá to mé odskakování k mimáči. Když se člověk naučí to zorganizovat, jede to jak po másle ,-) ,-) ,-)
ODPOVĚDĚT
Pavlína K. (PavčaK) ID 120419, mimibazar.cz/pavcak (4.6.2011, 10:51)
Zuzko, jestli je tohle Váš den, tak před Váma smakám, máte můj obdiv (Y) (Y) ...dětí mám sice víc, zahradu podstatně menší, jahod jen kousek a brambory nepěstuju, ale i tak toho mám někdy plný zuby ,-) ,-)
ODPOVĚDĚT
Petra H. (Minehava) ID 302136, mimibazar.cz/minehava (4.6.2011, 0:18)
(Y) (Y) (Y)super noční čtení :-D :-D :-D
ODPOVĚDĚT
Jana L. (Jorix) ID 6357, mimibazar.cz/jorix (3.6.2011, 22:19)
:-D :-D :-D Super! Ty by ses tím psaním měla živit ,-)
Obzvláště mě rozsekalo berouskovo šapitó a "prodám kozu, momentálně zasušenou" :-D :-D
ODPOVĚDĚT
Zuzana B. (zuzu) ID 352, mimibazar.cz/zuzu (4.6.2011, 16:56)
,-) (F)
ODPOVĚDĚT
Jindřiška V. (Jindruska) ID 15990, mimibazar.cz/jindruska (3.6.2011, 20:52)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Jitka M. (mikitka5) ID 160484 (3.6.2011, 20:41)
no vidíte, při třetím a pak třeba i čtvrtém mimču už všecky ty práce budete zvládat za poloviční čas... není nad poctivou praxi ,-)

jinak se teda jdu hluboce zamyslet, protože ty moje můry v životě nenaspaly tolik, co Vikča přes den :^) sakra, co jsem v tom těhotenství dělala blbě, že to mělo takové následky (palice) ,-)
ODPOVĚDĚT
Zuzana B. (zuzu) ID 352, mimibazar.cz/zuzu (4.6.2011, 8:28)
Ona taky ne každý den, navíc po tom, co většinu noci čučela a krmila se, naštěstí spinkala přes den ,-) (F)
ODPOVĚDĚT
Zdenka N. (Cindy*2) ID 350964, mimibazar.cz/cindy2 (3.6.2011, 20:35)
(Y) (Y) (Y) ,-) ,-) ,-) ,-)
ODPOVĚDĚT
Petra T. (hafikpetra) ID 274295, mimibazar.cz/hafikpetra (3.6.2011, 19:53)
(Y)pecka (Y)
ODPOVĚDĚT
Lenka E. (lenina) ID 1050, mimibazar.cz/elenka (3.6.2011, 19:47)
(clamp) (clamp) (clamp)Super :-D :-D :-D :-D :-D
ODPOVĚDĚT
Petra Š. (Pitris.) ID 200683 (3.6.2011, 19:42)
Moc hezké. ,-) ,-) ,-)

A...


"berouskovo šapitó" :-D :-D :-D :-D :-D
ODPOVĚDĚT
Hanka F. (fialinka) ID 11211, mimibazar.cz/fialinka (3.6.2011, 19:39)
(Y) (Y) (Y) (Y) super krásně napsáno úplně se mi změnila nálada ,-) ,-) ,-) díky doufám že bude i pokračování (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Věra M. (stambi) ID 34413 (3.6.2011, 19:37)
Zuzko, díky tobě mám právě inkontinenci :-D :-D :-DJsem ráda,že takový den prožíváš často,čekám další super čtení (clamp) (clamp) (clamp) (L)
ODPOVĚDĚT
Lenka K. (Ježurátko) ID 236974 (3.6.2011, 19:14)
To je nádhera! To zlepší chmurnou náladu! Nechcete psát fejetony na pokračování do Maminky? (clamp)
ODPOVĚDĚT
Lucie M. (lucy7) ID 20185, mimibazar.cz/onlyme (3.6.2011, 18:28)
.
ODPOVĚDĚT
Lucie M. (lucy7) ID 20185, mimibazar.cz/onlyme (3.6.2011, 18:28)
Zuzko, vyborne napsane (clamp) (clamp) (clamp) (Y)
ODPOVĚDĚT
Gabriela Z. (zlmy) ID 4396, mimibazar.cz/zlmy (3.6.2011, 18:24)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Gabriela K. (gabikaKa) ID 155412 (3.6.2011, 17:28)
Zuzu, to je tak presnééé! (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Věra K. (Robodrak) ID 5728, mimibazar.cz/robodrak (3.6.2011, 16:56)
,-) ,-) ,-) jsi superžena (Y)
ODPOVĚDĚT
Zuzana B. (zuzu) ID 352, mimibazar.cz/zuzu (3.6.2011, 17:02)
jsem normální žena v domácnosti, jen si umím postěžovat :-D :-D :-D :-D
ODPOVĚDĚT
Věra K. (Robodrak) ID 5728, mimibazar.cz/robodrak (3.6.2011, 17:23)
Zuzko, ne, ty nejsi normální :-D :-D :-D



Myšleno jako lichotka (pirko) ,-)
ODPOVĚDĚT
Celkem: 28 (zobrazuje se 1-20)1, 2 další >>
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu