Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Irma N. (maxima01) ID 101444
mimibazar.cz/maxima01
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 20.12.2007
Naposledy: 12.9.2021 18:25
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
76495353
HODNOCENÍ 2674
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
****************************** V PRAZE 4 - Michli JE MOŽNÝ PO PŘEDCHOZÍ DOMLUVĚ OSOBNÍ ODBĚR. ******************************
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé Maminky,

děkuji za Váš zájem o mou nabídku a prosím Vás o respektování mých několika podmínek:


1) Zboží, které nabízím je VŽDY 100% ORIGINÁL, JE ČERSTVÉ A NOVÉ!

2) Já sama mám raději úplně čerstvé kosmetické přípravky - než aby se mi rok něco "válelo" ve skladu, dokud to neprodám, tak raději méně frekventované zboží objednávám až na základě Vašich požadavků. Je to i záruka pro Vás, že máte čerstvé krémy nebo makeupy. Z tohoto důvodu se může aktuálně měnit cena výrobků, které inzeruji - nemohu denně zkontrolovat cca 2000 položek a může se stát, že dodavatel zboží vyprodá, zdraží nebo slevní. Já objednávám většinou v zahraničí a někdy bohužel kolísá i kurz koruny.

3) Také se může stát, že u mně najdete věc, která se už nevyrábí - někdy se ještě dá v zahraničí objednat - někdy je to jen tím, že o konci její výroby aktuálně nevím a budu ráda, pokud mne na to upozorníte.

4) Prosím Zákaznice, které o zboží nemají zájem a objednávají si, aniž by o zboží stály, ať to nedělají. Ztrácíme tím všichni čas a já bych se mohla místo psaní zbytečných mailů věnovat svému synovi. Když budete na Mimibazaru registrované, tak vám zašlu do týdne 1 urgenci mailem a pak vám udělím negativní hodnocení.

5) Zasílání na dobírku je problém, který znají všichni prodávající - nikdo nám už nevrátí peníze za poštovné, protože si dotyčná objednávající rozmyslela svou objednávku a řeší to nevyzvednutím dobírky. Takže na dobírku ráda pošlu, ale musíte mít víc jak 30 kladných hodnocení zde na MMB nebo se domluvíme individuálně.

6) Chcete-li nějaké zboží odložit do výplaty nebo do mateřské - není problém, napište a domluvíme se. Také je možnost poslat zálohu a pak doplatit zbytek. Ráda vyhovím.

7) Pokud Vás zajímá zboží, které používáte a já jej nemám v albu, tak napište a já vám zjistím, zda ho mohu objednat a kolik bude stát. Dodací lhůta u objednávaného zboží ať už z Evropy nebo z USA je cca 7-12 dnů. Někdy je tady balíček za 4 dny - někdy to trvá i 14 dnů.

8) Máte-li zájem o radu ohledně kosmetiky - jak se daný přípravek používá, který přípravek je vhodný na Váš typ pleti a podobně, tak napište a pokud budu vědět, tak Vám ráda poradím.

10) Poštovné účtuji dle ceníku České Pošty nebo Zásilkovny, přes které zásilky odesílám - u zásilek hodnoty do 850,- kč je jeho cena maximálně 60,- kč ( nižší ceny jsou uvedeny u jedn. inzerátů ) a pokud hodnota vaší objednávky přesáhne 850,- kč, tak je cena poštovného až 85,- kč za pojištěný balíček - tato zásilka může obsahovat libovolný počet zakoupených předmětů. Máte-li zájem o doručení do 24 h je cena poštovného minimálně 145,- kč ( dle váhy balíčku ) za balíček DO RUKY. Klidně se u své objednávky na výši poštovného zeptejte - ať máte jistotu.

Na území Hlavního města Prahy nabízím využití kurýrní zásilkové služby - jednorázová cena za doručení zásilky je 150,- Kč. Nabídka kurýrní zásilkové služby se vztahuje pouze na území Prahy a platbu za zboží lze předat přímo kurýrovi, který vám vystaví stvrzenku. Tato zásilka může obsahovat libovolný počet zakoupených předmětů a dodání proběhne ještě týž den - při objednání do 18h.

11) Reklamace se řídí platným občanským zákoníkem - pokud jste nakoupili jako soukromá osoba, pokud nakupujete na IČ, tak platným ochodním zákoníkem. Berte prosím na vědomí, že použité kosmetické přípravky bez zjevné závady není možné z hygienických důvodů vracet.

12) Nejsem plátce DPH.


Příjemné nákupy u mně v albech a krásné dny Vám všem přeje Irma :-D


P.S. Někdy mi zlobí mailová schránka na Seznamu a ač já na Vaši objednávku odepíši - mail Vám nedorazí. Jestli se Vám to stane, napište mi, prosím, další den ještě jednou. Děkuji. :-)


___________________________________________________________________
Podmínky byly naposledy upraveny: 2.12.2020, 22:27
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu