Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Jitka Veyrová (Čituna) ID 102552
mimibazar.cz/Cituna
Oblast: Náchod
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 2.1.2008
Naposledy: 20.2.2023 20:12
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
01391721
HODNOCENÍ 427
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé nakupující maminky a milí pánové

Děkuji Vám za zájem o zboží v mém bazárku.

ZBOŽÍ
V mém bazárku se nachází zboží použité, tzv. second-hand a zboží outletové - nové, ale vyřazené z klasického prodeje - to pro vaši orientaci odlišuji nadpisem "nové zboží". Pochází většinou z Anglie. Veškeré oblečení se snažím co nejlépe popsat a nafotit i s detaily. Detaily fotím vždy, má-li oblečení nějakou vadu a také u používaného zboží stav materiálu z blízka. Pokud nebudete se zbožím spokojeni - vzhledem k nejistému původu zboží (second-hand), můžete využít zákonnou možnost vrácení zboží do 14dnů zpět. Zboží je uloženo v pytlích, před odesláním je již nepřežehluji. Pokud je zboží inzerováno s visačkou, a pokud na ní trváte, pak se předem ujistěte, že vám bude také odeslána - zboží je totiž skladováno v pytlích a neustálou manipulací se někdy může visačka u některého zboží odtrhnout. Také se může stát, že zboží bude lehce od manipulace, přepravy a skladování tzv. umouněné - zaprášené, avšak nic s čím by si pračka neporadila.

Zboží dostávám v pytlích, někdy smíchané nové s použitým (outlet + second-hand). Ne vše mívá visačku, často je odstřihnutá, někdy dokonce i štítky se značkou a materiálem, takže musím v podstatě odhadovat, které zboží je nové a které použité, takže se mohu někdy zmýlit, pokud použité zboží vypadá jako nenošené. Prosím, počítejte s tím, toto nelze reklamovat! Pokud chcete v bazárku nakupovat věci nenošené - vhodné k obdarování druhého, zažádejte předem o překontrolování stavu s tím, že jej chcete použít jako dárek a ujistit se tak o co nejpřesnějším stavu materiálu.

OUTLET:Prodávané zboží je zboží outletové, tzn. zboží, které bylo staženo z prodeje nebo ho jako outletové zařadil rovnou výrobce. Důvodem může být například nástup nové kolekce, zboží vyrobené v příliš velkých sériích a neumístěné do prodeje, nebo například zboží vrácené zákazníky jako nevhodný dar. Oděvy stažené z výprodejů mají obvykle visačku s původní cenou v librách nebo eurech, dolarech, mohou mít fixem přeškrtnutou nebo označenou cedulku, cedulka také může být u některých značek přestřižená nebo ustřižená. Důvodem je snaha mezinárodních korporací především světoznámých značek zamezit tzv. cizopasení outletového zboží na nových kolekcích.

Velikost, kterou uvádím v záhlaví inzerátu někdy odhaduji, jestliže není uvedená nebo nesouhlasí s českými mírami, berte ji proto, prosím, jen jako orientační a řiďte se, prosím, hlavně uvedenými rozměry a údaji v popisu. Oblečení je měřeno s tolerancí 1-2cm, u delších rozměrů (sukní, tunik, šatů) až 3-4cm.

Zkratky uváděných materiálů: BA (bavlna), PES (polyester), NYL (nylon, polyamid), ELAST (elastan, lycra) METAL (metalic, lurex)

TVORBA CEN
Výsledné ceny zboží ovlivňuje více faktorů - tj. pořizovací cena zboží (např. outlet je až třikrát dražší než použité netříděné oblečení) - dále pak pytle se zbožím třídím, nehodnotné a nemoderní oblečení vyřazuji, což také ceny ovlivňuje - snažím se mít, a doufám, že je to i poznat, v bazárcích pouze kvalitní a moderní kousky, bez vážných vad, aby bylo z čeho vybírat.

OBJEDNÁVKA
Podklady k platbě odesílám většinou do 24 hodin (zpravidla večer), pokud není ve vzkazech uvedeno, že nebudu mít přístup na internet. Neozvu-li se Vám do 48 hod., zřejmě mi Váš emajl nedošel, nebo jsem také mohla Vaši objednávku přehlédnout. Napiště mi tedy, prosím, znovu.

Před zasláním podkladů k platbě vždy zboží ještě překontroluji, tj. zda je na skladě a jeho stav. Pokud bych zjistila jakékoliv nedostatky, ihned Vás o tom budu emailem informovat.

Máte-li zájem o více zboží, nekopírujte mi, prosím, na ně odkazy, ani mi nepopisujte jak vypadá, ale zanechávejte postupně u každého zboží zvlášť vzkaz v odpovědním okénku. Já pak nemusím pátrat o jaké zboží máte vlastně zájem, z tohoto důvodu by také mohlo dojít k záměně (za kterou odmítám odpovědnost), a také si tak zajistíte první pořadí zájemce.

Rozmyslíte-li si svou závaznou objednávku můžete ji samozřejmě stornovat, a to emajlem nejpozději do dvou dnů od Vaší objednávky. Dotaz na zboží či přeměření nepovažuji za objednávku, pokud se do 12-ti hodin od odpovědi neozvete, postupuji zboží dalšímu případnému zájemci.

Také, máte-li objednané zboží a platba od Vás delší dobu nepřichází a na upozornění nereagujete, či máte špatná hodnocení, pak zboží přestávám pro Vás rezervovat a postupuji jej dalšímu zájemci. Případná Vaše došlá platba Vám pak bude vrácena. Děkuji za pochopení.

POŠTOVNÉ A BALNÉ
Co se týče poštovného, tak balíčky zasílám doporučeně a cena se pohybuje dle aktuálního tarifu České pošty. Podklady k platbě jsou nastaveny automaticky na doporučenou zásliku či dop. balíček a je baleno v igelitových pytlích. Pokud si přejete jiný typ poštovného - např. obyčejně, křehce, exppres, musíte si o to zvlášť zažádat. Balné je již připočítáno v ceně. Je možné se také dohodnout i na obyčejném zaslání balíčku, pokud si to budete přát. U aukcí je cena za poštovné a balné jednotná a pevná.

Pište mi, prosím, svou adresu ihned, přispějete tak k rychlejšímu odeslání balíčku. O odeslání balíčku informuji prostřednictvím emailu. Budu ráda, když se mi ozvete, že jste balíček v pořádku převzala.

EXPEDIČNÍ POPLATKY platné pro rok 2012/13
Obyčejná zásilka do 500g a do 2cm......................25Kč
Doporučená zásilka do 500g a do 5cm................45Kč
Doporučená zásilka do 1kg a do 5cm, a u 2ks....50Kč
Doporučená zásilka do 2kg a 5cm........................55Kč
Obyčejný balík (pojištěn nad 500Kč) do 2kg........60Kč
Doporučený balík do 1kg a do 500Kč....................70Kč
Doporučený balík do 2kg a do 500Kč...................75Kč
Cenný balík do 2kg....................................................90kč
Cenný balík do 5kg ................................................100Kč
Cenný balík do 10Kg..............................................110Kč

PLATBA
Platbu za zboží očekávám na svém účtě do týdne, pokud se nedohodneme jinak. Platbu mi, prosím, poukazujte pouze na můj účet, který mám zřízen ve Fio bance . Pokud nemáte možnost zaslat peníze z účtu na účet (nemáte zřízen vlastní účet, ani nemůžete využít zřízeného účtu rodičů či přátel), další možností je poslat peníze na můj účet prostřednictvím pošty. Také lze navštívit kteroukoli pobočku Fio banky a vložit peníze na můj účet přímo - za vklad je však vybírán poplatek cca 50kč. Dobírku nebo platbu zasláním na mou adresu nepreferuji, působí to komplikace. Paragony vystavuji na vyžádání, případně pošlu dodatečně e-majlem. Jako doklad o provedené platbě slouží také bankovní převod.

EXPEDICE OBJEDNÁVEK
Objednané zboží odesílám po připsání sjednané částky na daný účet. Balíčky odesílám zpravidla 3x týdně. O odeslání balíčků informuji prostřednictvím emailu. Nedojde-li Vám balíček ani po 10 dnech od zaplacení, kontaktujte mne, prosím. Osobní odběr je také možný, a to po domluvě v Červeném Kostelci.

NEREGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
U neregistrovaných zákazníků vyžaduji do dvou dnů od odeslání podkladů k platbě o potvrzení svého zájmu o zboží. Nepotvrdíte-li svůj zájem ani na mou výzvu do 24 hod., nebo po skončení rezervace (toto si prosím hlídejte),budete jako zájemce anulován a zboží tak bude dále nabídnuto do prodeje.

Platbu očekávám do týdne. Nebudou-li peníze za zboží včas na účtě (bez omluvy) a bude-li na zboží čekat další zájemce, postupuji zboží jemu. Případná pozdější platba Vám bude vrácena.


DŮLEŽITÉ
Stane-li se, že zásilka nebude kompletní, ihned mě kontaktujte. V případě, že jsem odeslala vše, nic jsem nezapomněla přiložit a přesto něco chybí, je nutné, abyste do dvou dnů nejpozději uplatnili reklamaci na Vaší poště, kde přinesete převzatý balíček s celým obsahem, tam Vám ho zváží a porovná se s váhou při odeslání, která bývá uvedena na balíčku a na podacím lístku. Pokud se prokáže, že něco opravdu chybělo, pak můžete vyžadovat od pošty náhradu úměrnou ceně balíčku. Stane-li se, že Vám přijde balíček poškozený, můžete jej před doručovatelkou otevřít, zkontrolovat obsah a rozhodnout se, zda jej přijmete nebo ne.

UPOZORNĚNÍ
U důležitých zpráv, které mi zasíláte formou e-mailu (např. změna adresy na kterou mám balíček odeslat), si zároveň ode mne vyžádejte potvrzení o přečtení. Případně důležitou zprávu odesílejte hned dvakrát. Stává se totiž, že někdy e-mail adresátovi nepřijde.

Zároveň také zkontrolujte, zda Vaše adresa uvedená při registraci na MMB je stále aktuální a úplná. V případě, že jste u objednávky zatrhli políčko Odeslání adresy, bude Vám balíček na tuto adresu zaslán.

REKLAMACE
Nebudete-li náhodou spokojeni s došlým zbožím, ozvěte se mi, prosím, na email nebo prostřednictvím vzkazů (ne do hodnocení - neboť to slouží k ohodnocení celého obchůdku, do kterého spadá i případná reklamace). Případnou reklamaci se vždy max. snažím vyřešit k Vaší spokojenosti.

Reklamace přes internet probíhá vždy na základě fotodokumentace. Bude-li uznána, bude Vám nabídnuta buď dodatečná sleva anebo možnost vrácení své objednávky. Vrácená platba je pak poukazována vždy na váš účet. Je-li reklamace oprávněna, bude vám vráceno také základní doporučené poštovné - tedy adekvátní objemu reklamovaného zboží - např. tričko nebo tenký setřík, jež lze bez problémů zabalit do rozměrů běžné doporučené zásilky, tedy zbytečně neposílejte jako dražší balík, či dokonce jako cenný balík nebo expres balík - pokud velikost a hodnota zboží tomu neodpovídá. U sporných reklamací bude proplaceno poloviční poštovné.

ODSTOUPENÍ OD KUPNÍ SMLOUVY
Od kupní smlouvy je možné po odstoupit do 14 kalendářních dnů od převzetí zboží. O odstoupení od smlouvy mě nejprve informujte, zašlu vám aktuální adresu, kam balíček odeslat. Rozbalením ani použitím zboží nezaniká právo na odstoupení od smlouvy bez udání důvodu. Je možné vrátit i zboží použité, příp. zničené, avšak dodavatel má právo na úhradu nákladů spojených s uvedením zboží do původního stavu. Tyto náklady mohou teoreticky dosáhnout i plné ceny zboží. Zákazník obdrží zpět své peníze do 14 kalendářních dnů od odstoupení od smlouvy. V případě odstoupení od smlouvy ze strany prodávajícího - stane-li se, že platba byla již odeslána - do 10dnů.

Odešlete-li balíček zpět prostřednictvím České pošty, je nutné, abyste mě o tom emajlem v den odeslání informovali spolu s číslem zásilky a zároveň si vyzvednutí balíčku pohlídali tím, že se mě budete emajlem dotazovat, zda jsem již balík od České pošty převzala. Někdy pošta zapomene dát avízo do schránky o uložení balíčku, nebo se z jiných důvodů ze schránky vytratí, a pokud o balíčku nevím, může se stát, že po 14 dnech poputuje zbytečně zpět k Vám. Je tedy na vás, abyste si proplacení své objednávky, ať už v rámci reklamace nebo vrácení do 14 dnů, pohlídali a urgovali jej u mně. Děkuji za pochopení.

ZÁRUKA
Záruka se u bazarového (použitého) či outletového (vyřazeného z běžného prodeje) zboží, které se v mém bazárku nachází, nevztahuje na vady v inzerátu uvedené a na vady či stav materiálu související s pozdějším běžným používáním. Záruka se vztahuje pouze na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím a jež nebyly v inzerátu uvedeny a zároveň brání řádnému užívání věci. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena prekluzivní lhůta (min.12 měsíců) pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady (§ 626 odst. 3 občanského zákoníku). Tato záruční lhůta začíná běžet dnem převzetí věci kupujícím.

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Osobní údaje o spotřebiteli, které spotřebitel poskytne (např. jméno, adresa) bude dodavatel shromažďovat, pouze po dobu nutnou k vyřízení obchodní transakce.

KONTAKT
Jakékoliv dotazy či žádosti zasílejte pouze na email, který je uveden níže v provozních údajích.

KOPÍROVÁNÍ INZERTNÍCH FOTOGRAFIÍ
Budete-li chtít zakoupené zboží nabízet na MMB dále, máte dopředu mé svolení si okopírovat inzertní fotografie a použít je k Vaší nabídce. Nemusíte se dotazovat.

VYŘIZOVÁNÍ OBJEDNÁVEK PROBÍHÁ V ODPOLEDNÍCH HODINÁCH


Přeji Vám příjemný nákup, ať se vám vybrané zboží nejen líbí, ale také ať dobře slouží.


PROVOZNÍ ÚDAJE
Provozovatel: Jitka Veyrová
V Zahradách 1263
549 41 Červený Kostelec
IČO: 01391721 - nejsem plátce DPH
Email: jitkabuskov@seznam.cz
Provozovna: prodej pouze přes internet
Podmínky byly naposledy upraveny: 5.5.2015, 9:18
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu