Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Petra S. (poikl) ID 10648
mimibazar.cz/poikl
Oblast: Strakonice
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 14.2.2006
Naposledy: 25.4.2024 14:26 včera
Aktualizace: 13.3.2024 18:02
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 97
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1534
VŠECHNY FOTOGRAFIE 265
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 11
NÁVODY 0
posílam jak obyčejně-na Vaše riziko v případě ztráty balíčku-nevracim zpět peníze, protože balík neni pojištěný, tak doporučeně...vše je nutné přeprat. Mam více věcí na PRODEJ , písněte si!!!!! díky
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Ahojkyyyyy všichni nakupující i nakukující :-) Vítám Vás u mě na stránkách :-)

1-Milé maminky, prosim respektujte to, že zboží které prodávám je NOŠENÉ A NEPRANÉ a je přímo ZE SKLADU většinou jakost 1. a 2.. Balíky si objednávam pro svoji potřebuj a přebytky pak nabízim dál k prodeji!!!!!!Věci neperu z důvodu, že si je stejně každý doma přepírá a přijde mi zbytečné prát věc 2x za sebou. Stav odpovídá ceně. Je možné, že některá věc může mít flíček , ale to jsou většinou flíčky vypratelné a nebo nějaké popárnutí, ale to je vše opravitelné. Toto uvádim u inzerátu, ale je možné, že vadu mohu přehlédnout- no jsem taky jen člověk a hlavně se jedná o secondhand. V tomto případě mě prosim kontaktujte na mail a vše spolu vyřešíme.
DůLEŽITÉ!!!!
Zákazníci jsou si vědomi, že je zde prodáváno ZBOŽÍ POUŽITÉ a jeho opotřebení je již zohledněno v prodejní ceně. Proto není možné poskytnout záruku na jakost zboží. V případě nespokojenosti mně, prosím, nejdříve kontaktujte, než začnete psát negativní hodnocení, vše se nechá vyřešit k oboustranné spokojenosti. V albíčku prodávam jak věci secondhand-přebytky věcí, které nevyužijeme pro své účely.


2-Rezervované zboží je odesíláno, až po připsání peněz na účet, popř. zaslání složenky /domluva formy platby při rezervaci/. ZBOŽÍ JE ZASÍLÁNO DOPORUČENĚ!!!!! NA DOBÍRKU NEPOSÍLÁM!!!!! Pokud si vyžádáte odeslat balíček jako obyčejné psaní, pak nejsem odpovědná za případnou ztrátu balíčku ČP a škodu Vám nemohu uhradit(zvažte si to, už nám ČP balíčky ztratila, a proto vás na to upozorňuji - bez podacího lístku nemohu škodu na ČP žádat). Pokuď Vám dojde balíček a věc je rozbitá, tak bohužel náhradu neplatim, jelikož se snažim věc zabalit co nejpečlivěji a mam zkušenosti, že takto zabalené balíčky dojdou OK. Děkuji moc za pochopení! Věci se snažim odesílat v co nejkratší době po připsání platby, ale chodim do práce, tak opravdu nemůžu běhat na poštu každý -moc děkuji za pochopení.

3-Zboží NELZE VRÁTIT zpátky a pokud Vám nevyhovuje třeba velikost , barva atd.., tak budu jedině ráda, když své zboží nabídnete dále na MMB a je mi zcela jedno za jakou cenu si ho prodáte. Samozřejmě je možná i jiná domluva /zejména u dražšího zboží/ a neregistrovaných nakupujících.

4-POKUD SI U MĚ UDĚLÁTE REZERVACI NEBO SE MĚ BUDETE PTÁT NA MÍRY, BARVU atd... A PAK SE MI NEOZVETE DO 24HOD, REZERVACI AUTOMATICKY RUŠÍM!!!!!!!!. To samé pokuď mi platba nedojde do 5 dnů na můj účet. Děkuji za pochopení.

5-Pokuď potřebujete rezervovat zboží na delší dobu stačí napsat a domluvíme se :-)))) NEBUJTE SI PÍSNOUT :-))))

6-Je možné,že některé věcičky, které vystavuji už nebudou na prodej, protože je vystavuji ještě na jiných vebových stránkách-děkuji za pochopení.

7-Maminky, může se mi stát, že nějakou vadu na oblečení přehlédnu, tak mi prosim pak písněte na mail a vše se nechá řešit-sleva na zboží, výměna zboží za jiné. Děkuji

8-Některé fotky neodpovídají barvě ve skutečnosti -omlouvam se, ale můj foťák je prostě divnej a neumí nafotit některé barvy dle skutečnosti -většinou přesvětluje :-(

9-Holky chodim do práce a k tomu mam dvě dětičky, tak vše vyřizuji až odpoledne a zároveň nemohu běhat na poštu každý den, takže odesílam 2x do týdne-většinou ve středu a pak o víkendu. Děkuji za pochopení :-)

10- REKLAMACE
● Na zboží second-handového charakteru se však vztahují platné zákony ČR o reklamaci .
● Občanský zákoník uvádí, že také použité zboží je možné reklamovat, není možné uplatnit reklamaci pouze na vady, které odpovídají předchozímu použití věci a jsou charakterizovány v popisu prodávaného produktu. Lhůta k uplatnění reklamace použitých věcí je 24 měsíců, se souhlasem kupujícího může být zkrácena na 12 měsíců. Na rozdíl od nových věcí nemá kupující právo žádat výměnu použité věci, místo toho může žádat slevu z ceny zakoupeného produktu či vrácení peněz.
INFO A DODATKY NOVEL ZÁKONA O REKLAMACI
K 1.1.2014 došlo ke změně v zákoně ohledně reklamace a to ,že nelze reklamovat zboží bez udání důvodu do 14 dní.
V souladu se zákonem neposkytuje prodávající na použité zboží charakteru použité oblečení záruku .
ZÁKON Č. 40/1964  SB.,OBČ.ZÁK., A ČÍSLA 513/1991 SB. OBCH.ZAKO., VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH USTANOVENÍ. 

Popis jakostí-ABY JSTE VĚDĚLI CO ZDE NALEZNETE :
1. jakost - jde o oblečení nošené. Objevují se žmolky, potisk oblečení může být narušen, odřené zipy, cvočky, knoflíky, mírně šouplá kolena, vypratelné flíčky, mírně opraná barva a podobné vady.
2. jakost - jde o oblečení nošené - objevují se zhoršené vady jako u 1. jakosti + dírečky a flíčky nevypratelné, rozbitý zip.
3. jakost - jde o oblečení na donošení pro nenáročné-hodně poškozené


10-Tak a teď hurá pojďte nakupovat :-))) Už se těším :-))
Podmínky byly naposledy upraveny: 18.9.2015, 18:52
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu