Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Simona L. (simušák) ID 10781
mimibazar.cz/simusak
Oblast: Znojmo
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 17.2.2006
Naposledy: 12.4.2023 23:48
Aktualizace: 13.12.2020 22:11
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1352
VŠECHNY FOTOGRAFIE 358
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 8
RECEPTY 10
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
++++++++++++ AHOJTE VŠICHNI MOJI ZÁKAZNÍČKOVÉ +++++++++++++++

ať už jste maminky, tatínci, tetičky, babičky, či dědečkové, těší mne Váš zájem o mé oblečeníčko. Věcičky které prodávám jsou po našich dětech Verunce, Kryštůfkovi a Maxíkovi. Věcičky jsou nošené, některé však ve stavu, že nošení není znát, věřte, že oblečky JAKO NOVÉ, vždy takto ráda popíšu, ale pouze tehdy, pokud tak opravdu vypadají!!!

K ROZMĚRŮM: u nového i použitého oblečení vždy uvádím míry, aby bylo možné porovnat a zjistit, jakou velikost budete potřebovat. Míry různých výrobců se liší. Proto prosím vždy raději měřte!!!

Můj cíl je * SPOKOJENÝ ZÁKAZNÍČEK * který se rád k nákupu vrátí..........!!! Mojí největší odměnou a potěšením jsou fota spokojených zákazníčků!!!

AUKCE NA MMA I PRODEJ NA MMB: dražbu i nákup na MMB si prosím předem pořádně promyslete, rozměry vždy poměřte, pokud máte další otázky neváhejte se ptát, pokusím se odpovědět vždy co nejdříve, vydražené věcičky není možno vrátit, za nevhodou velikost neručím, je nutné si nákup a příhozy předem řádně promyslet, protože příhozy na aukcích neruším, díky za pochopení!!!

!!!UPOZORNĚNÍ!!!
pokud jste první zájemce, není ještě 100%jisté, že je zboží tzv. na skladě, jelikož své zboží prodávám i na jiných stránkách!!! Proto podklady k platbě zasílám každému zvlášť, až sem si na 100%jistá že zboží vám mohu dodat!!!
*************

+++ REKLAMCE + ZÁRUKA :
- v případě skrytých vad ( pokud jsem něco omylem přehlédla), po předešlé dohodě vracím samozdřejmě celou částku za zboží + oboje poštovné. Bez problémů se domluvíme a domluvíme se na vrácení zboží dle § 598 občanského zákoníku

V případě vrácení zboží ( reklamace ) mi nejdříve pošlete věc zpět a následně já vám peníze. Balíček NIKDY neposílejte dobírkou, takový balíček nebude přijat. Posílejte vždy doporučeně!!!!!!

ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY :
Zákazník má právo do 14-ti dnů odstoupit od smlouvy. V tomto případě po obdržení zboží vracím na váš účet celou částku za zboží, bez poštovného.

POŠTOVNÉ:
- si účtuji dle uvážení a velikosti balíčků : 85.-Kč = doporučený balíček, dále dle velikosti a váhy, atd...., balné si neúčtuji, pokud nějaká korunka na poštovné schází samozřejmě doplatím ze svého a pokud mi nějaká zůstane navíc, snad vám to nebude vadit, když nejde o desítky korun (použiji je na nákup dalších balících potřeb!!!)?!!! POZOR: Nikdy mi neposílejte peníze v obálce - tuto platbu nikdy neakceptuji, jelikož mám již špatné zkušenosti, že mi přišla prázdná vybraná obálka!!! A pochopte, že zboží zdarma zasílat opravdu nemohu!!!

- PRO STÁLÉ ZÁKAZNICE při nákupu oblečení nad 1000Kč - POŠTOVNÉ ZDARMA!!!!!!!!!!!!! (+ pro všechny zákazníky pořádám akce týden, či víkend, proto vždy sledujte i info přímo u mě v albu v oddělení vzkazů!!!)
STÁLÁ ZÁKAZNICE(NÍK) je každý, kdo u mě již jednou nakoupil a poslal mi foto spokojeného zákazníčka, takový zákazník má u dalších nákupů nad 1000,- vždy poštovné ZDARMA!!!!!!!! Ale prosím snažte se mi připomenout, zákazníků mám víc a tak by se mohlo stát, že na někoho zapomenu!!!

- po domluvě lze i osobní odběr pohybuji se v oblasti ZNOJMO (denně krom víkendů: Božice,Břežany,Litobratřice,Drnholec,Novosedly,Dobré Pole,Březí) MIKULOV občas sem v Brně v Olympii, ale to opravdu minimálně cca 1 za měsíc (případně i jinde, pokud budu mít třeba někam cestu, atd....)

ÚHRADA: (platba předem na účet , nebo složenkou na adresu)
- po obdržení objednávky posílám podklady k úhradě
- po připsání částky na účet balíček odesílám POUZE doporučeně v co nejkratší době většinou odesílám balíčky 1-2x týdně (většinou dávám info do vzkazů na MMB!!!)
- platby si kontroluji každý třetí den přes internetbanking
- pokud nebude platba připsána do 7 dnů od obdržení podkladů, ruším objednávku a dávám negativ do hodnocení (vyjímkou jsou předem dohodnutá data pozdější splatnosti, chápu když se čeká na mateřskou, či výplatu, ale domluvte se se mnou prosím předem!!!)
- pokud provádíte platbu bez uvedení v.s., který jsem vám přidělila, prosím napište mi to, těžko mohu vaše platby rozpoznat a lehko je přehlédnu, potom se divíte, kde je váš dávno zaplacený balíček - tyto platby prostě neberu na vědomí!!!
- na dobírku a obyčejně po špatných zkušenostech nezasílám!!!!

PŘEJI VÁM POHODOVÝ NÁKUP A POMATUJTE ŽE NA JAKÉKOLIV DOTAZY VÁM OPRAVDU VELMI RÁDA ODPOVÍM, I KDYBY TO MĚLO BÝT TŘEBA 3x !!!

Na své stránky nahlížím cca 2krát denně, tak nezoufejte pokud se okamžitě neozvu.
I já mám doma děti a povinnosti s chodem rodiny a také chodím do zaměstnání kde trávím 10hodin denně.

PŘEDBĚŽNÉ REZERVACE NEDĚLÁM!!!!!!!!
Ne proto, že bych nechtěla prodat komukoliv, ale proto, že to zabírá daleko více času.

PŘEMĚŘENÍ
Pokud chcete něco přeměřit, očekávám Vaši zpětnou odpověď do 24 hodin, jinak přenechávám zboží automaticky dalšímu zájemci. Dotaz na rozměr neberu jako objednávku!!! Děkuji za pochopení.

****DĚKUJI PŘEDEM ZA VÁŠ ZÁJEM I ČAS***** předem děkuji i za případné zaslání fotečky spokojeného zákazníčka - pokud jste byly s nákupem spokojeni....BUDU MOC RÁDA!!!!!*****
Přeji vám štastnou ruku při výběru!!! +++ Simča = alias Simušák ID10781 :o) +++

adresa: okres Znojmo
e-mail: simonael@seznam.cz
facebook: Simča Hořká Čokoláda
Podmínky byly naposledy upraveny: 28.1.2019, 13:34
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu