Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Monika Š. (dennika) ID 111351
mimibazar.cz/dennika
Oblast: Ostrava
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 11.2.2008
Naposledy: 10.11.2019 19:27
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 166
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Provozovatel
Monika Šnitová

Hřbitovní 832
Vřesina
742 85
Česká republika

IČ: 61952664

e-mail: monika.snitova@atlas.cz

1. Úhrada zboží a dodací lhůta:

Způsob úhrady objednaného zboží:
- převodem nebo vkladem na účet předem (účet je vedený u
Raiffeisenbank)
- poštovní poukázkou na účet či na adresu předem
- na dobírku - registrovaní zákazníci s kladným hodnocením
- v hotovosti při osobním odběru

Objednané zboží dám kupujícímu do rezervace nejdéle na dobu 7 dní, dokdy očekávám úhradu na účtě, pokud se nedohodneme jinak.

Zboží, které je SKLADEM zasílám nejpozději druhý den od připsání platby na účet, v případě dobírky (jen vyjímečně), pak dle domluvy se zákazníkem.
.
Zboží na objednávku je doručováno v rozmezí 3 - 14 prac. dnů. V případě skladové nedostupnosti u dodavatele může být doba dodání i delší.

V Ostravě je, po dohodě, možný osobní odběr, a to buď v Porubě nebo ve Vřesině u Poruby.

Pokud si předem nenapíšete o odeslání balíčku na jinou adresu, balíček vždy odesílám na adresu uvedenou na MMB. V případě, že balíček již odejde na špatnou adresu, ze které se mi následně, po jeho nevyzvednutí, vrátí, Vám balíček odešlu na Vaši správnou adresu, ale až po zaplacení dalšího poštovného, které je nutné zaplatit za opětovné zaslání balíčku.


2. Reklamace a záruka:

Převzetí balíčku:
Veškeré balíky zasílám pojištěné, proto Vás prosím, abyste balík zkontrolovali zda je v pořádku (včetně obsahu) a v případě jakéhokoliv poškození ze strany pošty je potřeba na poště balík reklamovat co nejdříve, nejdéle však do dvou dnů (48 HODIN) od vyzvednutí.
Na pozdější reklamace NEBUDE BRÁN ZŘETEL!!!

Postup při reklamaci:
1) informujte mne prosím o reklamaci přes MMB, a to buď písemně nebo telefonicky
2) pokud se domluvíme na vrácení zboží, pak prosím toto zašlete jako doporučený balík (ne na dobírku) na mou adresu, a to vč. dokladu o nabytí reklamovaného zboží.
Vaši reklamaci vyřídím v co nejkratším možném termínu, v souladu s českými právními předpisy pak nejpozději do 30 dnů.

Na prodej nového zboží se vztahuje záruka 24 měsíců. Prodej zboží staršího (je vždy uvedeno) je bez záruky. Jedná se o mé osobní zboží, většinou oblečení po mých dětech.

3. Poštovné:
Zboží je odesíláno přes Českou poštu, případně některé větší nebo křehké balíčky a trampolíny přes DPD s doručením do 2. dne. Cena poštovného je dle tarifu České pošty a je uvedena u každého zboží. Cena dopravného, pokud není u zboží uvedena, bude stanovena individuálně. Pokud si vyberete více zboží, pak účtuji jen jedno poštovné, to skutečně účtované Českou poštou či DPD.
Při odběru zboží za 3000,- Kč a více - poštovné ZDARMA (nevztahuje se na koupi trampolín).

4. Storno objednávky:

Zákazník může svou objednávku stornovat telefonicky či e-mailem bez udání důvodu nejpozději do 24 hod. od uskutečnění objednávky.

5. Vrácení zboží dle § 53 Občanského zákoníku

Dle zákona má zákazník právo od smlouvy odstoupit do 14 dnů po obdržení zboží bez udání důvodu. Zboží nemusí být vráceno v originálním obalu, avšak dodavateli vzniká nárok na úhradu nákladů spojených s novým zabalením zboží. Skutečně vynaložené náklady na znovu zabalení vráceného zboží jsou vždy posouzeny a jako takové jsou poté zákazníkovy naúčtovány formou ponížené částky za vrácení zboží.

Pokud je výrobek zakoupen pomocí internetového obchodu, je samozřejmé, že zákazník není schopen objednané zboží řádně prohlédnout a vyzkoušet. Zboží nesmí vykazovat známky používání či poškození. Vzhledem k širokému sortimentu nabízeného zboží je každý případ řešen individuálně.

Lhůta k vrácení zboží začíná běžet následující den od fyzického převzetí zboží.
Odstoupení od kupní smlouvy musí být dodavateli doručeno nejpozději v poslední den 14 denní lhůty. Nestačí jej v tento den pouze odeslat. Zboží může být po dohodě vráceno i později.

Poštovné za navrácení zboží jde k tíži kupujícího, a taktéž z částky za vrácené zboží bude odečtena cena za vynaložené poštovné.

Dodavatel je zároveň povinen vrátit spotřebiteli zaplacenou finanční částku za zboží vrátit na jeho účet či jinak nejpozději do 30 dnů od odstoupení.


6. Ochrana osobních údajů:

V evidenci objednávek shromažďuji osobní údaje jako je jméno a adresa nakupujících.
Tyto údaje slouží pouze k vyřízení objednávky, v žádném případě nejsou tyto údaje žádným dalším způsobem využívány a zpracovávány či předávány dalším osobám.
Podmínky byly naposledy upraveny: 21.1.2014, 22:21
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu