Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Pavla B. (Natalia) ID 1117
mimibazar.cz/natalia
Oblast: Ústí nad Labem
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 15.3.2005
Naposledy: 17.11.2023 10:32
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1088
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 1
RECEPTY 6
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vítám vás v mém obchůdku. :-))

Oblečení, které prodávám je pouze po mé dcerce a něco je i z mého šatníku.

STAV VĚCÍ:
Věci se snažím popsat dle skutečnosti v jakém jsou stavu, občas se stane, že něco přehlédnu, ale věci lupou neprohlížím... :-)
Řadím je do kategorií:
1) Nové - nenošené a neprané (většinou ještě s papírovou cedulkou).
2) Jako nové - velmi málo nošené- perfektní stav - prané max. 2x, bez chybičky, či bez viditelných známek nošení.
3) Výborný stav - málo nošené, šetřené a nezničené vhodné na parádu.
4) Pěkný stav - běžně nošené,případně drobná vada, vždy je uvedeno o jakou vadu se jedná.
5) Dobrý stav - více nošené věci, které mají nějakou vadu na kráse a jsou spíše do školky na doma či na hřiště (více žmolků,oprání, dírka, flíčky, atd...).
U nošených věcí, pokud není uvedeno jinak nemůžete čekat, že přijde věc úplně nová. Pokud chcete detailnější foto nebo popis, klidně se zeptejte nebo požádejte o lepší foto, vyhneme se tak případným nedorozuměním. :o)

Pokud nejsou uvedené rozměry, na požádání vám věc přeměřím. :-)

REZERVACE:
Prosím vás, rezervace provádějte až když si jste jisté, že věc opravdu chcete a ne, že mi po týdnu napíšete, že jste si to rozmysleli, nebo že babička koupila to samé...atd...
...výmluvy tohoto typu bohužel přestávám tolerovat.... protože je to čím dál častější a zbytečně mi pak blokujete zboží, které mohl mít zájemce v pořadí za vámi....
POZOR: Chodím do práce a nejsem na internetu nonstop, proto se občas stane, že vám neodpovím ještě ten den, který jste se na věc dotazovali či objednávali. Děkuji za pochopení. Ozvu se hned jak je to možné.

OBJEDNÁNÍ BALÍČKU:
K objednávce mi, prosím, pište ADRESU!!! :-)
Objednané zboží držím v rezervaci 7 dní, pokud není domluveno jinak (můžeme se domluvit i na delší rezevaci).
U zboží, které chcete přeměřit čekám na vaši odpověď 1 den (pokud nemáte internet doma, tak mi to napište, ať vím, že mám počkat alespoň 1 pracovní den), pokud se neozvete, jestli míry vyhovují nebo ne, tak rezervaci automaticky ruším. Pište prosím, pokud možno přes Mimibazar, občas se stane, že mailík se někam zatoulá a pak se mohu třeba mylně domnívat, že o věc nemáte po přeměření zájem a zboží prodám zájemci za vámi.
Pozn: Pokud na balíček z nějakého důvodu spěcháte, tak mi to prosím napište, a domluvíme se na rychlejším odeslání (třeba oproti potvrzení o provedené platbě).
Děkuji za pochopení.

ZASÍLÁNÍ BALÍČKU:
Balíčky posílám DOPORUČENĚ - poštovné 54 Kč (balíček do max. výšky 5 cm - tzn. např. cca 5 triček), doporučený balíček od 79 Kč (vše co je vyšší než 5 cm- např. boty a s cenou do 770 Kč), dražší věci posílám jako cenné balíky - poštovné od 117Kč nebo možno jako "balík do ruky" od 127 Kč a to po připsání platby na můj účet.

Je možné se domluvit i na zaslání OBYČEJNĚ a to však pouze u zásilek o tloušťce max 2cm = 27 Kč poštovné (u vyšších balíčků to pak vezmou na poště jen jako obyčejný balík a to už jsme na částce přes 70Kč za poštovné). Cenu poštovného uvádím většinou u zboží a pokud si objednáte více položek, tak se uvedené poštovné nesčítá, ale "ušiji" vám poštovné na míru, dle celkové ceny a velikosti balíku. (zpravidla je to max. za cenný balík s hodnotou nad 770Kč - poštovné 117Kč, ale za cca 3 dětská trička je poštovné 54Kč, to jen pro představu). Balné a jiné poplatky neúčtuji. S platbou vám dle domluvy počkám.

Na dobírku ani na Slovensko bohužel neposílám.
Balíčky posílám 2x týdně.
Nejpozději však do 3 pracovních dnů od přijetí vaší platby na účet.

ZÁRUKA A VRÁCENÍ PENĚZ:
V případě, že nebudete s objednaným zbožím spokojeni, tak vám po domluvě vrátím peníze nebo se můžeme domluvit na slevě. - peníze vracím do týdne po obdržení vráceného zboží (a bez poštovného)!!!!!

AKCE:
Zboží označené nad názvem červeně "AKCE", je zlevněno jen dočasně, po určité době se cena vrátí zpět na původní.

SLEVA:
Zboží označené nad názvem zeleně "SLEVA", je zlevněno do prodání.

ZTRÁTA BALÍČKU - REKLAMACE ZÁSILKY:
Máte u mě zaplacený balíček a je to přes týden a balíček nikde?
Napište mi to (nejlépe do vzkazů přes Mimibazar), může stát, že se zásilka ztratila a v tom případě vám náleží náhrada škody - vrácení peněz po vyřízení reklamačního řízení (nebo dle dohody do týdne).

O cenách nesmlouvám, ale při větším odběru věcí se můžeme domluvit např. na poště ZDARMA (tzn. u objednávky 5 a více věcí).

PŘEJI VÁM PŘÍJEMNÝ NÁKUP.

Pavla

P.S.: JE MOŽNO SE DOMLUVIT I NA OSOBNÍM ODBĚRU VĚCÍ A UŠETŘÍTE ZA POŠTOVNÉ. NEBO I NA VYZKOUŠENÍ, POKUD SI NEJSTE JISTI VELIKOSTÍ, NAPŘ. U BOTIČEK. :-)

**********POZOR********************POZOR**********************POZOR***********************
Česká pošta od 1.3.2019 opět zdražila, zde je přehled poštovného. Doporučené psaní (trička, mikiny, tepláky) = 54 Kč (do 500 g), 60 Kč (do 1 kg) nebo 66 Kč (do 2 kg). Obyčejně (na vaše riziko) = 27 Kč (do 500 g) nebo 33 Kč (501-1000 g). Doporučený balíček od 99 Kč. Nic navíc neúčtuji. Větší zásilky (tzn. boty a balíky nad 2 kg) vám mohu poslat přes Zásilkovnu (vyjde to mnohem levněji - cca 65-75 Kč za balík).
Podmínky byly naposledy upraveny: 5.3.2019, 10:59
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu