Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
ukončení prodeje na Mimibazaru
Johana P. (jožka) ID 12142
mimibazar.cz/jozka
Oblast: Ostrava
Registrace: 13.3.2006
Naposledy: 11.4.2015 21:35
Aktualizace: 11.4.2015 21:35
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1142
VŠECHNY FOTOGRAFIE 228
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 2
RECEPTY 32
NÁVODY 1
nejsem z Ostravy ale adresa skladu je Rychvald !!!!!!
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
OBCHODNÍ PODMÍNKY
www.utricertiku.cz
-
-



z časové tísně rozesíláme zboží hromadně každý

ČTVRTEK

uzávěrka je ve 14.00hodin

a zákazníkům je doručeno v

PÁTEK

PLATBY PŘIČÍTÁME JEN V PONDĚLÍ A ČTVRTEK
RESPEKTUJTE TO



Pokud na zboží spěcháte a vyžadujete individuální odeslání-informujte nás o tom-pokud to bude možné je samozřejmostí Vám vyhovět.



Pokud potřebujete zboží na určité datum

uveďte tento požadavek do poznámky v objednávce,abychom mohli objednávku přednostně vyřídit




Můžete nakoupit i v e-shopu www.utricertiku.cz


___________________________________________________________________

ROVOZOVATEL E-SHOPU : U tří čertíků www.utricertiku.cz





Johana Plavinová

Ič:76117995



podnikatel zapsán:



Magistrát města Havířova



č.j.ŽÚ-/7809-2/RG/Kr/08



ev.č.380303-1531753



DIČ: nejsme plátci DPH

























Adresa pro písemný styk:



U tří čertíků



Těšínská 184



Orlová 3



73514







osobní odběr možný pouze po předchozí domluvě Po-Ne:



v ORLOVÉ







utricertiku@email.cz



TELEFONNÍ KONTAKT



tel: 731312255



/Pro rychlejší řešení doporučujeme používat mail-po telefonu nemůžeme vědět bez nahlédnutí do PC oč jde-čili stejně budete odkázáni na řešení problému mailem.Veškeré problémy řešíme co nejdříve je to možné/





taxa dle tarifu Vašeho operátora











TYTO OBCHODNÍ PODMÍNKY SE VZTAHUJÍ JEN PRO KONEČNÉHO SPOTŘEBITELE-NEUPRAVUJÍ VZTAH MEZI NÁMI JAKO DODAVATELEM/ODBĚRATELEM.



VZTAH MEZI DODAVATELEM U TŘÍ ČERTÍKŮ A ODBĚRATELEM/PODNIKATELEM,FIRMOU/ SE ŘÍDÍ VZÁJEMNOU PÍSEMNOU DOHODOU



POKUD JE MEZI STRANAMI SEPSÁNA
_____________________________________________________________

Objednávky můžete uskutečnit následujícími způsoby: Na internetových stránkách: www.utricertiku.cz
E-mailem: utricertiku@email.cz
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=12142

Kupující si hradí sám náklady vzniklé při použití komunikačních prostředků na dálku, jako např. náklady na internetové připojení, náklady na telefonní hovory.

Smlouva se uzavírá v českém jazyce.
Část I.

Zrušení objednávky a odstoupení od smlouvy – vrácení zboží do 14 dnů od převzetí:

Kupující může odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží nebo poslední části dodávky, a to bez ohledu na způsob převzetí zboží či provedení platby. Uvedená lhůta je určena k tomu, aby se kupující v přiměřeném rozsahu seznámil s povahou, vlastnostmi a funkčností zboží. Kupující je oprávněn od smlouvy odstoupit i kdykoliv před dodáním zboží. Odstoupení od smlouvy kupující prodávajícímu zašle nebo předá ve 14 denní lhůtě. Kupující nemusí uvádět důvod, pro který od smlouvy odstupuje. Pro usnadnění komunikace je vhodné v odstoupení uvést datum nákupu , bankovní spojení a zvolený způsob vrácení zboží.

Kupující je povinne byz zbytečného odklady vráti zboží prodávajícímu
Pokud nebude zboží vráceno, nebude moci prodejce zkontrolovat, nemůže proběhnout vrácení finančních prostředků

Prodávající je povinen kupujícímu vrátit částku plně odpovídající ceně zboží a zaplaceným nákladům na jeho dodání do 14 dnů od odstoupení od smlouvy, a to stejným způsobem, jakým platbu od kupujícího přijal. Nabízí-li prodejce v rámci určitého způsobu dodání zboží několik možností, je povinen kupujícímu nahradit nejlevnější z nich. Nejpozději ve stejné lhůtě je kupující povinen prodávajícímu zaslat nebo předat zakoupené zboží. Zboží by mělo být vráceno prodávajícímu (ne na dobírku) kompletní, nejlépe v původním obalu, nesmí jevit známky opotřebení či poškození. Náklady vrácení zboží nese kupující. Je-li vrácené zboží poškozeno porušením povinností kupujícího, je prodávající oprávněn vůči kupujícímu uplatnit nárok na náhradu snížení hodnoty zboží a započíst jej na vracenou částku. Právo na odstoupení od smlouvy nelze uplatnit u smluv na dodání digitálního obsahu, nebyl-li dodán na hmotném nosiči, či u smluv o poskytování služeb, v obou případech za podmínky, že k plnění došlo s předchozím výslovným souhlasem kupujícího před uplynutím lhůty pro odstoupení od smlouvy, dále u smluv na dodávku služeb nebo zboží (vč. alkoholických nápojů), jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli prodávajícího, u smluv na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu a u smluv na zboží, které podléhá rychlé zkáze, u zboží, které bylo nenávratně smíseno s jiným zbožím, nebo vyňato z uzavřeného obalu a z hygienických důvodů je nelze vrátit, u dodávky zvukových či obrazových nahrávek nebo počítačových programů, porušil-li kupující jejich původní obal, u dodávky novin, časopisů nebo jiných periodik, u smluv o ubytování, dopravě, stravování nebo využití volného času poskytovaných v určeném termínu nebo u smluv uzavíraných na základě veřejné dražby podle zákona upravujícího veřejné dražby.

Kupující nemůže odstoupit od smlouvy, ani požadovat dodání nové věci, nemůže-li věc vrátit v tom stavu, v jakém ji obdržel. To neplatí, došlo-li ke změně stavu v důsledku prohlídky za účelem zjištění vady věci, použil-li kupující věc ještě před objevením vady, nezpůsobil-li kupující nemožnost vrácení věci v nezměněném stavu jednáním anebo opomenutím, nebo prodal-li kupující věc ještě před objevením vady, spotřeboval-li ji, anebo pozměnil-li věc při obvyklém použití, stalo-li se tak jen zčásti, vrátí kupující prodávajícímu, co ještě vrátit může, a dá prodávajícímu náhradu do výše, v níž měl z použití věci prospěch.

Neoznámil-li kupující vadu věci včas, pozbývá právo odstoupit od smlouvy.

Neoznámil-li kupující vadu bez zbytečného odkladu poté, co ji mohl při včasné prohlídce a dostatečné péči zjistit, soud mu právo z vadného plnění nepřizná. Jedná-li se o skrytou vadu, platí totéž, nebyla-li vada oznámena bez zbytečného odkladu poté, co ji kupující mohl při dostatečné péči zjistit, nejpozději však do dvou let po odevzdání věci.



Zákonná odpovědnost prodávajícího (za soulad dodaného zboží s kupní smlouvou a za vady, které se vyskytnou v záruční době)

- Jakost při převzetí Pokud má převzaté zboží nedostatky (např. nemá sjednané nebo oprávněně očekávané vlastnosti, nehodí se k obvyklému nebo sjednanému účelu, není kompletní, neodpovídá jeho množství, míra, hmotnost, nebo jakost neodpovídá jiným zákonným, smluvním nebo i předsmluvním parametrům), jedná se o vady zboží, za které prodávající odpovídá. Kupující může u prodávajícího uplatnit nejpozději do dvou let od převzetí zboží podle svého požadavku nárok na bezplatné odstranění vady nebo na přiměřenou slevu z ceny, není-li to povaze vady neúměrné (zejména nelze-li vadu odstranit bez zbytečného odkladu), lze uplatnit požadavek na dodání nové věci bez vad nebo nové součásti bez vad, týká-li se vada pouze této součásti. Není-li oprava nebo výměna zboží možná, na základě odstoupení od smlouvy může kupující požadovat vrácení kupní ceny v plné výši. Během šesti měsíců od převzetí zboží se předpokládá, že vada zboží existovala již při převzetí zboží. Prodávající není povinen nároku kupujícího vyhovět, pokud prokáže, že kupující před převzetím o vadě zboží věděl nebo ji sám způsobil. U použitého zboží prodávající neodpovídá za vady odpovídající míře dosavadního používání nebo opotřebení. U věcí prodávaných za nižší cenu prodávající neodpovídá za vadu, pro kterou byla nižší cena sjednána. Místo práva na výměnu má kupující v těchto případech právo na přiměřenou slevu. - Zákonná práva z vad Prodávající odpovídá za vady vzniklé po převzetí zboží v 24 měsíční záruční době nebo v době použitelnosti uvedené v reklamě, na obalu zboží nebo v připojeném návodu. V této lhůtě může kupující uplatnit reklamaci a podle své volby požadovat u vady, která znamená podstatné porušení smlouvy (bez ohledu na to, jde-li o vadu odstranitelnou či neodstranitelnou): • odstranění vady dodáním nové věci bez vady nebo dodáním chybějící věci, • bezplatné odstranění vady opravou, • přiměřenou slevu z kupní ceny, nebo • vrácení kupní ceny na základě odstoupení od smlouvy. Podstatné je takové porušení smlouvy, o němž strana porušující smlouvu již při uzavření smlouvy věděla nebo musela vědět, že by druhá strana smlouvu neuzavřela, pokud by toto porušení předvídala. U vady, která znamená nepodstatné porušení smlouvy (bez ohledu na to, jde-li o vadu odstranitelnou či neodstranitelnou), má kupující nárok na odstranění vady anebo přiměřenou slevu z kupní ceny. Vyskytla-li se odstranitelná vada po opravě opakovaně (třetí reklamace pro stejnou závadu nebo čtvrtá pro odlišné závady) nebo má zboží větší počet vad (nejméně tři vady současně), může kupující uplatnit právo na slevu z kupní ceny, výměnu zboží nebo odstoupit od smlouvy. Prodávající neodpovídá za vady vzniklé v důsledku běžného opotřebení nebo nedodržení návodu k použití.



Reklamační postup je uveden níže ve druhé – vlastní části podmínek prodeje.



Zároveň prodávající odpovídá za to, že ve svých podmínkách prodeje bude uvádět požadované informace a zároveň informace, které jsou v souladu s aktuálním zněním jednotlivých zákonů.


Část II.

Informace o uzavřené smlouvě a obchodních podmínkách Uzavřením kupní smlouvy spotřebitel potvrzuje, že se seznámil s obchodními podmínkami platnými na e-shopu

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=12142
nebo
www.utricertiku.cz

a že s nimi souhlasí. Kupující je na tyto podmínky před nákupem dostatečně upozorněn a má možnost se s nimi seznámit. Tyto obchodní podmínky jsou nedílnou součástí uzavřené kupní smlouvy. Jednotlivé technické kroky vedoucí k uzavření smlouvy jsou patrné z procesu objednávání v našem internetovém obchodě a zákazník má možnost před odesláním objednávky ji zkontrolovat a případně upravit. Na webových stránkách internetového obchodu www.mimibazar.cz ID 188911 jsou tyto obchodní podmínky zobrazeny a je možná případná archivace ze strany kupujícího. Kupní smlouva a obchodní podmínky jsou zhotoveny v českém jazyce. Prodávající má právo tyto podmínky upravovat či doplňovat. Ale nejsou tím porušeny povinnosti a práva vzniklá po dobu účinnosti předchozího znění obchodních podmínek.



Objednávka se provádí odesláním objednávkového formuláře (nákupního košíku) nebo e-mailu s příslušnými údaji (jménem a příjmením zákazníka, fakturační, případně dodací adresou, druhem, množstvím a cenou objednávaného zboží a cenou poštovného, dle způsobu platby). Odesláním objednávky souhlasíte s těmito obchodními podmínkami a uvedenými platebními podmínkami. V případě nevyzvednutí či odmítnutí převzetí zásilky od dopravce jsme oprávněni požadovat náhradu prokazatelných nákladů spojených s odesláním objednávky. Odstoupení od kupní smlouvy je možné po předchozí domluvě s prodejcem a to buď pouze písemně e-mailem, před odesláním zboží.

Pokud dojde ke stornování objednávky tímto způsobem, prodejce sdělí tuto informaci kupujícímu e-mailem.



Před odesláním objednávky prodejci má zákazník možnost zkontrolovat a případně změnit všechny údaje, které do objednávky vložil.

Údaje uvedené v objednávce jsou prodejcem považovány za správné.

Prodávající do 24 hodin kupujícímu potvrdí obdržení objednávky, případně zašle podklady k platbě za zboží.

Prodejce je oprávněn v závislosti na charakteru a ceně objednávky (výše ceny objednaného zboží, množství zboží, předpokládané náklady na dopravu) požádat o dodatečné potvrzení objednávky telefonicky nebo písemně.

Zároveň je prodejce oprávněn požádat o složení zálohy ve výši 40% z celkové částky zboží (jedná se o objednávky s větším počtem objednaného zboží, případně u dražšího zboží či zhotoveného na přání zákazníka).

Prodávající má právo stornovat objednávku nebo její část v případě, že se zboží již nevyrábí, nebo již zboží není skladem apod. V tomto případě Vás budeme kontaktovat před potvrzením Vaší objednávky, abychom dohodli další postup.



Cena zboží Uvedené ceny v našem obchodě jsou konečné, včetně DPH a všech poplatků. Nabídka prodeje zboží a ceny tohoto zboží zůstávají v platnosti po dobu, kdy jsou zobrazovány ve webovém rozhraní obchodu. Webové rozhraní obchodu obsahuje seznam zboží nabízeného prodávajícím k prodeji, a to včetně uvedení cen jednotlivého nabízeného zboží.


Platební podmínky Zboží lze uhradit následujícími způsoby: Převodem: platba předem na účet, Dobírka: platba při převzetí zboží od dopravce.

Platba bankovním převodem: zboží odesíláme po připsání platby na náš bankovní účet. Po obdržení objednávky Vám do 24 hodin zašleme na e-mail podklady k platbě ( číslo účtu, variabilní symbol a částku). Pokud platba nebude připsána na našem bankovním účtě do 5-ti dní od zaslání podkladů k platbě, je prodejce oprávněn objednávku stornovat /pokud není dohodnuto jinak / .

Vyhrazujeme si právo nezaslat na dobírku zboží zákazníkovi s negativními hodnoceními.




Dodací podmínky
Dodací doba začíná dnem obdržení závazné objednávky. Pokud je zboží skladem, expedujeme Vaši objednávku od 1-7-mi pracovních dní od přijetí platby na účet, či po obdržení objednávky v případě výběru platby dobírkou. Protože je v naší nabídce zboží od různých dodavatelů, jsou také různé dodací doby u zboží, které není ihned skladem. Objednávky se vždy snažíme vyřídit v nejbližším možném termínu.

Zboží které zasíláme přímo ze zámoří je doba dodání 2-4 týdny /je to uvedeno vždy v popise/



Doprava

ZPŮSOB DORUČENÍ


PPL balík STANDART do 30 kg
Balík který spňuje limity přepravců-vesměs veškerý sortiment(do 30 Kg) 79,00 Kč

ELEKTRICKÁ AKU AUTA
VŠECHNA ELEKTRICKÁ AUTÍČKA,A ŠLAPACÍ TRAKTORY 199,00 Kč


DHL SLOVENSKO
VŠECHNY ZÁSILKY NA SLOVENSKO !!!!!!!!! 499,00 Kč


SKLUZAVKY
SKLUZAVKA 2,4m SKLUZAVKY 3m účtujeme sklutečné přepravní náklady ! 500,00 Kč


TRAMPOLÍNY
TRAMPOLÍNY, účtujeme u zboží,které má rozměry přesahující SOUČTEM STRAN 3 M-rovněž i přesahující váhově nad 30kg. O vyšším poštovném budete informováni. Účtujeme pouze částečné přepravní náklady !!! Zbytek hradíme my 499,00 Kč


DĚTSKÁ HŘIŠTĚ
VŠECHNA DĚTSKÁ HŘIŠTĚ účtujeme u zboží,které má rozměry přesahující SOUČTEM STRAN 3 M-rovněž i přesahující váhově nad 30kg. O vyšším poštovném budete informováni. Účtujeme pouze částečné přepravní náklady !!! Zbytek hradíme my 999,00 Kč


DHL AKU AUTA,TRAKTORY SLOVENSKO
slovensko 799,00 Kč


Pružinové houpačky
200,00 Kč



DOBÍRKA
Částku za zboží a poštovné zaplatíte přímo doručovateli při převzetí balíčku.(v hotovosti,nebo nově od 4.října PLATEBNÍ KARTOU) PATEBNÍ KARTOU lze platit jen u přepravce PPL + 50,00 Kč
PŘEVODEM
Platba předem na účet který vám bude zaslán do 24 hodin od objednání. Odeslání po zaplacení BEZ POPLATKU



REKLAMACE A VRÁCNÍ ZBOŽÍ VE 14-TI DENNÍ LHŮTĚ



Pokud se rozhodnete využít tohoto práva, je nutné učinit následující:

1. Projevit svoji vůli odstoupit od smlouvy a to pouze písemně na elektronickou adresu: adela.rehova@seznam.cz, uveďte: vaše jméno, datum a místo nákupu.

2. Zboží zašleta na adresu,


po Vašem oznámením o vůli odstoupení od smlouvy (doporučujeme zboží pojistit), prosíme nezasílejte zboží na dobírku


ADRESA PRO ZASÍLÁNÍ REKLAMACÍ A ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY



!!!!!!!







PŘES ČESKOU POŠTU



U tří čertíků



Mírová 1537,



735 32 Rychvald



/U ČP máme zřízenu službu donášky-znamená to že si pro zásilky chodíme jednou týdně ,-zpravidla ve čtvrtek,POPŘÍPADĚ V PÁTEK sami. POŠTA NÁM NEDORUČUJE.Čili pokud najdete při sledování zásilky uveden status ,,zásilky byla neúspěšně doručována,, znamená že byla bez doručení převezena na poštu Rychvald k vyzvednutí. Již několikrát jsme žádali vedení pošt aby nám tento text k zásilkám neuváděli když se nezakládá na pravdě-ale marně -bohužel







PŘES PPL či jiného KURÝRA



U TŘÍ ČERTÍKŮ



TĚŠÍNSKÁ 184



ORLOVÁ 3



73514











POKUD NÁM ODESÍLÁTE ZÁSILKU PROSÍME IHNED NÁS O TOM INFORMUJTE MAILEM- NAŠE DORUČOVACÍ SLUŽBA NENÍ 100% IKDYŽ MÁME PLACENOU DONÁŠKU NA JINOU POBOČKU-NEZŘÍDKA SE STÁVÁ ŽE SE VRACÍ ZÁSILKY ZPĚT ODESÍLATELI-IKDYŽ CHODÍME NA POBOČKU PRAVIDELNĚ !!!



DĚKUJEME

3. Doporučujeme, aby vrácené zboží bylo kompletní včetně příslušenství a dodaných dokladů (návod, záruční list apod), nepoškozené, bez známek opotřebení. Při nesplnění je Vaše odstoupení od smlouvy účinné, ale prodávající je oprávněn vrácenou částku ponížit o vzniklé snížení hodnoty vrácené věci, případně o náklady spojené s uvedením zboží do původního stavu (zboží je poškozené, nekompletní) atd.). V případě sporu bude použita fodokomentace prodejce.



4. Po doručení vraceného zboží obdržíte Vaše finanční prostředky nejpozději do 14 dnů od odstoupení od smlouvy na Vámi uvedený účet. Prodávající má právo pouze na náhradu skutečně vynaložených nákladů spojených s vrácením zboží.

Poštovní poukázkou platby nezasíláme.

Při vrácení zboží volte vhodný obal, aby se předešlo případné deformaci či zničení zboží při přepravě.






Na zboží poskytujeme záruku v délce 24 měsíců od doby dodání zboží.



Záruční doba začíná běžet od následujícího dne ode dne převzetí věci kupujícím. Kupujícímu doporučujeme zboží po jeho převzetí prohlédnout tak, aby zjistil případné vady a poškození. Pokud zjistíte poškození zásilky v době doručení, je doporučujeme řešit tuto situaci s přepravcem, sepsat reklamační protokol a zásilku nepřebírat.

Pokud přeberete poškozenou zásilku, vystavíte se riziku, že pozdější reklamace na zboží poškozené při přepravě nebude uznána. Pro uplatnění reklamace nás nejprve kontaktujte emailem, nejlépe se zasláním fotografií uvedených vad.

Zboží zašlete na adresu, která Vám bude následně sdělena, doporučujeme zásilku pojistit. Prosíme nezasílejte reklamované zboží na dobírku, v takovém případě nebude zboží převzato. Lhůta na vyřízení reklamace je 30 dnů. Tuto lhůtu lze po dohodě se spotřebitelem prodloužit.



Povinnosti kupujícího

Kupující zaplatí kupní cenu a věc převezme.



Ochrana osobních údajů S osobními údaji nakládáme v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a informací. Veškerá osobní data (např. jméno, adresa, telefon, e-mail apod.), která jsou součástí objednávky nebo nám byla sdělena během registrace nového zákazníka, jsou považována za diskrétní a chráněny před zveřejněním a použitím třetí osobou. Jsou použity pouze pro odeslání objednané zásilky a pro komunikaci se zákazníkem a samozřejmě nejsou neposkytovány třetím osobám. Vyjímku tvoří osoby dopravujících zboží a firma, které jsou předány pohledávky vůči naší firmě za nepřevzaté dobírky) nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.



Související právní předpisy: Zákony a předpisy: - zák. č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání - zák. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů - Občanský zákoník v platném znění - Obchodní zákoník v platném znění






Zakázková výroba hřišť: Smlouva o dílo

Hřiště jsou vyráběna na zakázku-Smlouva o díle. Zavazujeme se k dodávce zakázky nejpozději do 6-ti týdnů od objednání a zadání do výroby. Dodávka hřišť je 2-6 týdnů max od nasmlouvání zakázky.

Termíny dodání na přání nejsou závazné a závazně nepotvrzujeme. Pokud požadujete určitý termín,pokusíme se Vám vyhovět ,ale termín nepovařujte z naší strany za 100% závazný. Nic takového nejsme schopni přislíbit /množství zakázek, počasí, vysychání lazury, vyšší moc,../

Objednání zakázky je pro zákazníka závazné.

Zákazník se stvrzením obchodních podmínek zavazuje vyrobenou zakázku převzít a řádně uhradit.

Zakázky rušíme pouze v případě, že nebyly ještě vyrobeny.





Hřiště jsou vyráběna z čerstvého borového dřeva-nutno po dovozu ihned složit-při nepřízni počasí skladovat v suchu a každý díl zvlášť na vzduchu. na jakékoliv další závady typu- plíseň, houbovitost nebude brán zřetel! Jelikož jde o chybu skladování. Přebráním zakázky stvrzujete, že je v pořádku a na pozdější připomínky estetického vzhledu nebude brán zřetel.

děkujeme

Na všechna dřevěná hřiště vybíráme minimálně 50% zálohu,jde o zakázkovou výrobu

Dodání 2-6 týdnů

Montážní návod:
Podmínky byly naposledy upraveny: 21.9.2014, 19:38
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu