Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Lenka H. (LenHav) ID 132670
mimibazar.cz/lenhav
Oblast: Praha - město
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 7.5.2008
Naposledy: 10.11.2017 18:38
Aktualizace: 2.11.2013 14:54
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 373
VŠECHNY FOTOGRAFIE 690
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 2
RECEPTY 5
NÁVODY 43
POZOR ZMĚNA - JIŽ NEMĚNÍM!!! PO URČITÝCH ŠPATNÝCH ZKUŠENOSTECH JSEM BYLA NUCENA TENTO ZPŮSOB OBCHODU ZRUŠIT. DÍKY ZA POCHOPENÍ!!! VĚCI URČENÉ SPECIÁLNĚ NA VÝMĚNU NAJDETE V ALBU VYMĚNÍM!
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky i nemaminky, tatínkové i netatínkové, i vy všichni ostatní, kteří jste si udělali čas a mrkli do mého albíčka!

Srdečně vás všechny vítám a dovoluji si vás seznámit se svými standardními podmínkami prodeje:

Nejprve chci poznamenat, že na věcičkách, které zde prodávám po dvou svých dětech a občas i po sobě, nechci nijak vydělat, proto dávám co nejnižší ceny. Ty ovšem neznamenají, že jsou věcičky nějak špatné, moc onošené nebo dokonce poničené. Pokud se takové dám, dávám je za hodně symbolickou cenu nebo rovnou zdarma k objednávce. Většinou je ale pošlu některé kamarádce pro její děti na donošení.

Po objednání zboží vám zašlu číslo účtu, na který můžete poukázat peníze za objednané zboží. Po připsání na můj účet posílám do 48 hodin balíček.
Peníze mi také můžete zaslat na poštovní poukázkou na mojí adresu. Pro Pražáky a Pražandy - můžeme se také dohodnout na osobním předání (zatím bydlím v Praze 11).

Poštovné uváděné u každé věci je pouze ORIENTAČNÍ a platí pro danou věc, pokud bych jí posílala samostatně. Pokud jich objednáte více, poštovné se bude řídit celkovou skutečnou váhou balíčku podle tarifů České pošty. Balíčky posílám doporučeně, je to jistá záruka, že se neztratí. Na vyslovenou žádost můžu balíček poslat i obyčejně, ovšem neručím za to, pokud balíček nedojde. I to se bohužel v našich končinách stává. Peníze v takovém případě nevracím, ani nezasílám zdarma náhradní zboží. Vycházím z platného ceníku České pošty. Občas se stane, že mi pošta něco vezme levněji, např. zásilku prokazatelně velkou jako doporučený balíček za 49,- vezmou jako levnější doporučenou zásilku za 37,- nebo 43,-. To ovšem nemůžu ovlivnit, každý úředník jedná jinak. Předem se za tyto rozdíly omlouvám, peníze vám samozřejmě na vaší žádost vrátím, rozmyslete si však, zda se to vyplatí, protože asi všechny banky na českém trhu vybírají také poplatky za přijaté platby. Abyste tedy nakonec neplatili víc než vám vrátím. Díky za pochopení.

Věci jsou většinou nošené - tj. nejsou nové. I věci v super stavu jsou nošené, tudíž nějak opotřebené. Pokud je na věci nějaká vada, najdete upozornění na ni v popisu. Cena tomu potom samozřejmě odpovídá. Nicméně jsem také jen člověk a může se stát, že nějakou chybičku přehlédnu. Pokud se tak stane, předem se za to omlouvám a prosím, abyste se nebáli mě na to zpětně upozornit. Určitě se dohodneme na řešení.

Fotografie oblečků a ostatních věciček někdy nemusí přesně odpovídat skutečnosti, ikdyž se o toho maximálně snažím, zvlášť pokud jde o barvu oblečení, při fotografování se může změnit. Pokud k tomu dojde, vždy se na to snažím upozornit.

Prosím, vždy si přesně zkontrolujte míry, pozdější reklamace, že je oblečení malé či nesedí, neakceptuji, peníze nevracím, pouze ve výjimečných případech a to po předchozí domluvě před objednáním zboží. Na žádost oblečky samozřejmě ráda přeměřím, nebojte se o to požádat. Také nepřijímám zpět oblečky z důvodu, že se nelíbí.

Jako soukromý inzerent a prodejce nemám ze zákona povinnost zachovávat 14tidenní lhůtu na vrácení zboží bez udání důvodu (nejsem obchodník, tímto prodejem se neživím, nemám IČO a živnostenský list, tudíž se na tento druh obchodu nevztahuje Obchodní zákoník, ale Občanský zákoník).

Prosím, nesmlouvejte se mnou o ceně. Ceny jsou pevně dané, o slevách si dovoluji rozhodovat sama. Ke každé objednávce se snažím přidat malý dáreček, který snad potěší.

PO URČITÝCH ŠPATNÝCH ZKUŠENOST S NĚKTERÝMI VÝMĚNAMI UŽ NEMĚNÍM, POUZE PRODÁVÁM!!! MOC SE OMLOUVÁM MAMINKÁM, SE KTERÝMI JSEM V MINULOSTI ÚSPĚŠNĚ VYMĚNILA K OBOUSTRANNÉ SPOKOJENOSTI...

Jsme ovšem jen lidé a tudíž bychom se spolu měli umět domluvit: pokud se stane, že by někdo potřeboval "odbočit" od výše uvedených podmínek, napište mi, promyslím to a určitě najdeme nějaký kompromis, jak to zařídit k oboustranné spokojenosti.

Můžete u mě platit jak bankovním převodem, tak přes bránu PAYSEC.

Těším se na vaše objednávky !!!
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt | Redakce
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodavatelé obsahu