Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Martina E. (Tinchen) ID 133389
mimibazar.cz/martinaeliasova
Oblast: Ledeč nad Sázavou
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 12.5.2008
Naposledy: 9.5.2024 20:00
Aktualizace: 22.6.2021 23:12
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
72530855
DIČ CZ7853041471
HODNOCENÍ 237
VŠECHNY FOTOGRAFIE 13
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
INFORMACE K OBJEDNÁVKÁM A PROVOZU E-SHOPU WWW.FLORIANEK.CZ

Objednávky se přijímají 24 hodin denně a ukládají se automaticky do systému.
Telefonní dotazy a objednávky jsou vyřizovány v pracovní dny v době 9 - 15 hod.
Email - Na emaily odpovídáme do 48 hodin v pracovní dny.
Dotazy a objednávky odeslané v pátek po 15 hod. jsou vyřízeny v pondělí.
Objednávky se přijímají nepřetržitě.
U ZBOŽÍ JE UVEDENA DOSTUPNOST V PRACOVNÍCH DNECH.

Provozovatel e-shopu Floriánek

Martina Eliášová, Na Kopci 16 586 01 Jihlava

IČ: 725 30 855

DIČ: CZ7853041471

Adresa provozovny: Komenského 105, 584 01 Ledeč nad Sázavou

Provozní doba: Po až Pá: 9,00 - 17,00 hod

šeobecné obchodní podmínky

Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen „obchodní podmínky“) se vztahují na smlouvy uzavřené prostřednictvím on-line obchodu Floriánek umístěného na webovém rozhraní www.florianek.cz (dále jen „webové rozhraní“) mezi podnikatelkou

Martinou Eliášovou, se sídlem Na Kopci 16, 58601 Jihlava,



IČ: 72530855, DIČ: CZ7853041471

zapsanou v živnostenském rejstříku vedeném Městským úřadem Jihlava


jako prodávajícím


a Vámi jako kupujícím.


I. Obecná ustanovení
Právní vztahy založené uzavřením smlouvy o koupi věci nabízené u inzerenta jménem Martina Eliášová se řídí příslušnými ustanoveními občanského zákoníku o uzavírání smluv za použití prostředků komunikace na dálku. Tímto prostředkem v případě našeho virtuálního obchodu je především elektronická pošta a telefon.

Řádně vyplněná objednávka kupujícího je návrhem kupní smlouvy, která je uzavřena momentem doručení závazného souhlasu kupujícímu s tímto jeho návrhem a to závazným potvrzením objednávky prodávajícím. Od tohoto okamžiku vznikají mezi kupujícím a prodávajícím vzájemná práva a povinnosti.

V okamžiku uzavření kupní smlouvy je kupující vázán obchodními podmínkami prodávajícího a kupující odesláním objednávky stvrzuje souhlas s těmito obchodními podmínkami.

Po obdržení řádně vyplněné objednávky prodávající potvrdí kupujícímu do 24 hodin formou elektronické pošty nebo telefonicky přijmutí objednávky a vznik kupní smlouvy. Pokud ve stanovené lhůtě prodávající nepotvrdí objednávku, objednávka zaniká. Potvrzení objednávky je možné opětovně vyžádat.

Odesláním objednávky vybraného zboží kupující potvrzuje závaznost jeho objednávky a souhlasí s nákupním řádem internetového obchodu.

V případech, kdy je zboží objednáno kupujícím v rámci jeho podnikatelské činnosti (tzn. v objednacím formuláři bude vyplněno IČ), se ustanovení těchto všeobecných obchodních podmínek nepoužijí a smluvní strany sjednávají, že jejich vztahy se řídí obchodním zákoníkem.

III. Dodací podmínky a expedice zboží

Zboží standardně odesílám od 1 pracovního dne do 2 týdnů po obdržení objednávky.

V případě, že nebude možné vyřídit objednávku v uvedených termínech, bude kupující kontaktován a dohodneme se na dalším postupu v daném obchodním případě.

O odeslání zboží je kupující informován formou e-mailu.

Dodací lhůta se považuje za splněnou včas, jestliže zboží bude připraveno v místě plnění k předání nejpozději poslední den sjednané nebo dodatečně sjednané dodací lhůty.

Není-li prodávající schopen do 30 kalendářních dní odeslat zboží odběrateli (předat k přepravě prvnímu přepravci), je povinen vrátit bez zbytečného odkladu veškeré finanční prostředky vynaložené odběratelem k aktuální objednávce - kupní smlouvě na jeho účet.

Ceny všech výrobků jsou uvedeny vč. DPH.
Ceny jsou platné od 1.6.2021 do odvolání. To se nevztahuje na slevy a akční zboží.

Daňový doklad (faktura) je vždy zaslána elektronickou formou přes e-mail. Faktura slouží zároveň jako dodací a záruční list.

Zboží je zasíláno prostřednictvím přepravní společnosti PPL nebo Zásilkovny.

Poštovné se odvíjí od výše objednávky. Pokud převyšuje hodnota objednávky 4000,- Kč, je poštovné zdarma.

V případě zvolené platby předem na účet, bude objednávka zarezervována po dobu 7mi dnů od objednání. Pokud do této lhůty nebudou připsány peníze na účet, bude objednávka stornována a zboží dáno dále do prodeje.
Zboží zasíláme až po připsání celé částky na účet (tj. včetně poštovného).

IV. Stornování a vrácení objednávky

Pokud si z jakéhokoliv důvodu nákup rozmyslíte, můžete Vaši objednávku stornovat písemně na e-mailu: martina.eliasova@florianek.cz, pokud je objednávka přijatá a zboží nebylo vyexpedováno.

V případě pozdějšího zrušení objednávky má prodejce nárok na náhradu škody, především prokazatelných nákladů spojených s expedicí zboží. Zejména toto platí pro objednávky zaslané přepravní službou u kterých je odmítnuto převzetí. Zákazník je v tomto případě povinen uhradit skutečné náklady na přepravu.

Stornování objednávky Vám bude vždy potvrzeno. Pokud se tak nestane, kontaktujte mě telefonicky. Na nepotvrzené storno objednávky nebude brán později zřetel.

V případě zaplacení před následným stornem objednávky bude platba vrácena zpět nejpozději do 30 pracovních dnů od připsání částky na náš účet.

Bohužel může také dojít i k situaci, kdy nebudu moci dodat v udané lhůtě zboží, které jste si objednali. V případě, že tato situace nastane, Vás budu neprodleně informovat emailem nebo telefonicky a domluvím se s Vámi na dalším postupu. (obdržíte informaci o dostupnosti zboží, nabídneme Vám jiné podobné zboží, storno objednávky). Vyhrazujeme si právo zrušit objednávku nebo její část v případech: že se zboží již nevyrábí nebo nedodává , nebo se změnila výrazným způsobem cena.

Jestliže za nedodané zboží předem zaplatíte, své peníze dostanete samozřejmě zpět, a to do 30 dnů od vzájemné dohody.


V. Odstoupení od smlouvy

Dle zákona č. 367/2000 Sb.
Kupující, který nekupuje zboží v rámci své obchodní nebo jiné podnikatelské činnosti, má v souladu s §53 (7) občanského zákoníku možnost odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží a to bez udání důvodu. Nárok máte i v případě, že objednávku učiníte po internetu s osobním odběrem v naší provozovně.

V případě, že nejste spotřebitel, tedy zboží nakupujete v rámci své obchodní či podnikatelské činnosti (o čemž rozhoduje uvedení IČ na nákupním dokladu), právo na odstoupení vám nevzniká, neboť obchodní zákoník tuto možnost neuvádí.

Rozhodnete-li se pro odstoupení v této lhůtě, prosíme Vás o dodržení níže uvedených podmínek.

Dodržení 14denní lhůty
Pro dodržení lhůty je rozhodující, kdy nám je doručeno odstoupení od smlouvy. Doručením se rozumí informace, že chcete od smlouvy odstoupit, případně samotné doručení odstoupení i se zbožím.

Lhůta pro odstoupení od smlouvy trvá 14 kalendářních dnů, nikoliv pracovních, a začíná běžet následující kalendářní den po převzetí zboží spotřebitelem (např. převezme-li si zákazník zboží v pátek, doba pro vrácení zboží se počítá od soboty včetně).

Odstoupení od smlouvy musí být doručeno ve lhůtě, nestačí tedy jeho zaslání v poslední den lhůty. Odstoupení od smlouvy můžete zaslat elektronicky na martina.eliasova@florianek.cz

Vracené zboží prosím dobře zabalte, aby nedošlo k jeho poškození během přepravy.

Prosím, uveďte zboží pokud možno do původního stavu, předejdete tím možnému snížení vrácené částky o náklady vynaložené na uvedení zboží do původního stavu.

- Vrácené zboží by mělo být v původním nepoškozeném obalu (může být poškozen úměrně nutnosti vybalení věci).

- Zboží nesmí být poškozené, musí být kompletní (včetně příslušenství, záručního listu, návodu atd.) a s dokladem o koupi. Pokud bylo zboží používáno, bude cena ponížena dle úměrnosti opotřebení.

- Neposílejte zboží na dobírku, nebude převzato, doporučuji Vám zboží pojistit.

- Vždy, prosím, použijte balícího papíru nebo kartonu tak, aby nemohlo během přepravy dojít k polepení, popsání či jinému znehodnocení původních obalů a poškození zboží.

Při splnění všech výše uvedených podmínek pro vrácení zboží Vám peníze za zboží včetně poštovného budou vráceny na Váš účet po doručení zboží na naši adresu do 30-ti kalendářních dnů . Náklady spojené s vrácením zboží, např. poštovné, hradí zákazník.

- Zboží prosím odešlete na adresu provozovny Komenského 105, 584 01 Ledeč nad Sázavou. Na fakturační adrese nejsme přítomni.

Dle zákona § 53, odst. 10 občanského zákoníku jsme oprávněni účtovat kupujícímu skutečné a doložitelné náklady spojené s vrácením zboží.

Prodávající může dále započíst s vrácenou kupní cenou své skutečné vynaložené náklady spojené s vrácením zboží a to uvedení zboží do bezvadného stavu, balné, náklady spojené s doručením zboží přepravci, bankovní poplatky, účetní poplatky související s vystavením opravného dokladu a zaúčtování přijatých a vydaných částek.

Obaly a dokumenty jsou nedílnou součástí výrobku, v případě vrácení zboží bez dokumentů nebo obalu bude bráno jako částečně opotřebené.

V případě nesplnění některé z výše uvedených podmínek nebudeme akceptovat odstoupení od spotřebitelské smlouvy a zboží bude vráceno na náklady odesílajícího zpět nebo bude uschováno na adrese naší provozovny k osobnímu vyzvednutí.

V případě, že bude zboží vráceno v jiném než neporušeném stavu, je kupující povinen nahradit zejména náklady související s uvedením zboží do původního stavu a vzniklou škodu na zboží (neúplný obsah, poškozený obal, opotřebení zboží apod.).

Jaké zboží nelze vrátit vůbec?

Spotřebitel nemůže odstoupit od smlouvy:

- na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu, jakož i zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání,
- na dodávku audio a video nahrávek a počítačových programů, porušil-li spotřebitel jejich originální obal,
- na dodávku novin, periodik a časopisů.
- Výjimkou jsou případy, kdy je odstoupení od smlouvy výslovně ujednáno.

VII. Způsob dodání zboží

PPL
Zboží je doručeno přepravní společností na Vámi uvedenou adresu. Je třeba uvést telefonní číslo. Lze využít pouze v kombinaci s platbou převodem.

ZÁSILKOVNA
Můžete si vybrat ze široké sítě výdejních míst.


OSOBNÍ ODBĚR
Zboží si lze vyzvednout v kamenné prodejně Komenského 105, 584 01 Ledeč nad Sázavou. Lze platit hotově.

Kupující je povinen zboží při dodání převzít a řádně uhradit.
Kupující nebo příjemce zboží má povinnost překontrolovat neporušenost obalu a zda zásilka nevykazuje zjevné znaky poškození.
V případě poškození zásilky je kupující povinen následně zkontrolovat obsah zásilky a zjistit, zda zboží uvnitř zásilky není dopravou poškozeno.
O poškození je kupující povinen nejpozději do 3 dnů informovat dopravce i prodávajícího e-mailem info@florianek.cz. Na pozdější reklamace, způsobené přepravou, nelze brát zřetel. Za poškození zboží vzniklé jeho dopravou nese odpovědnost přepravce.

VIII. Platební podmínky
Zboží lze uhradit několika způsoby:

Dobírka:
Zboží je zasláno na dobírku - je zaplaceno při převzetí u doručovatele zvolené přepravní společnosti.

Převodem:
PO VYZVÁNÍ K PLATBĚ zaplatí kupující zboží předem převodem na účet provozovatele.

(Vyčkejte prosím potvrzení, že je zboží opravdu skladem)

Zákazník zaplatí zboží bankovním převodem na účet Martiny Eliášové a jako variabilní symbol uvede číslo objednávky. Po připsání platby na účet bude zboží odesláno kupujícímu v běžných dodacích lhůtách. Výhodou platby předem je nižší platba za dopravné. Pokud nebude bankovní převod proveden do 5 dnů od doručení elektornické výzvy k platbě nebo nebude dohodnuto jinak, objednávka bude stornována.

Číslo účtu a variabilní symbol jsou uvedeny v elektronické zprávě s výzvou k platbě na uvedený e-mail kupujícího.

Veškeré ceny uvedené v ceníku jsou smluvní a konečné a jsou uvedeny včetně DPH.
Jsem plátcem DPH.

IX. Záruka, reklamace, servis

Záruční doba začíná běžet ode dne předání zboží kupujícímu nebo konečnému uživateli při prodeji. Prodávající poskytuje záruku za jakost a úplnost dodávky. Zboží je dodáváno se zárukou minimálně 24 měsíců. Zjistí-li kupující při převzetí zboží vady, musí tyto skutečnosti sdělit vždy písemně a doporučeně, bez zbytečného odkladu, nejpozději však do 3 dnů od převzetí zboží.

Reklamační list musí obsahovat datum dodání zboží, název výrobku, reklamované množství, popis závady a návrh na vyřízení reklamace. Prodávající je povinen vyjádřit se k reklamaci do 30 dnů ode dne jejího obdržení na adrese provozovny prodávajícího.

Reklamační řád
Reklamační řád se řídí dle zákona č.40/1964 Sb. Občanského zákoníku ve znění zákona č.136/2002 Sb.

Na zakoupené zboží se vztahuje záruka 24 měsíců ode dne zakoupení.

1. Zákazník je povinen zkontrolovat při přebírání zboží, zda obal není porušen a zboží poškozeno či odcizeno. V případě, že ano, musí na místě sepsat se zástupcem pošty (přepravní společnosti) protokol o poškození balíku a dohodnout se s ním na dalším postupu. Odpovědnost za poškození zboží dopravou nese plně dopravce. Zároveň musí zákazník neprodleně informovat prodávajícího o vzniklém problému.

2. Zboží se reklamuje neprodleně po zjištění závady. Poškozenou věc nelze nadále používat.

3. V případě, že zákazník chce zboží reklamovat, doporučujeme nejprve prostřednictvím emailu nebo telefonicky sdělit, že bude zboží reklamovat. Potom zboží řádně zabalí a zašle na adresu provozovny prodávajícího. Tento postup výrazně urychlí celý reklamační proces. K reklamovanému zboží zákazník přiloží písemné sdělení o důvodu uplatňování reklamace, doklady o zaplacení (účtenku či fakturu) a záruční list (v případě, že byl u zboží přiložen).

4. Zboží, které posíláte k reklamaci nezasílejte na dobírku, nebude převzato.

5. Reklamace musí být vyřízena v zákonem stanovené lhůtě 30 dnů, pokud se prodávající nedohodne se zákazníkem jinak.

6. Tento reklamační řád nabývá platnost dnem 1.6.2021 a platí na území celé ČR. Zákazník je povinen se s reklamačním řádem seznámit. Nákupem zboží potvrzuje souhlas s tímto reklamačním řádem a zavazuje se jím řídit. Prodávající si vyhrazuje právo na změny tohoto reklamačního řádu bez předchozího upozornění.


DŮLEŽITÉ - zboží k reklamaci zasílejte čisté! Špinavé zboží nebude k reklamaci přijato a bude zákazníkovi na jeho náklady zasláno zpět k vyčištění. Případně dle dohody bude zákazníkovi účtováno 200,- Kč za vyčištění zboží před odesláním do servisu. Týká se především špinavého, nevypraného textilu, zablácených bot, nevysušených bazénů atd.


Záruku Vám nebudeme moci uznat v těchto případech:

Je-li zboží upravováno a zasahováno do struktury výrobku
Vykazuje-li výrobek běžné opotřebení
Je-li údržba zboží v rozporu s návodem
Je-li zanedbána péče o výrobek
Je-li závada způsobena mechanickým poškozením vzniklým neopatrnou manipulací


Při reklamaci dbejte na tyto skutečnosti:

- Vady musejí být uplatněny u prodávajícího bez zbytečného odkladu dle § 599 zákona 40/1964 Sb. ve znění zákona č. 285/2009 Sb.

- Záruka se nevztahuje na opotřebené věci způsobené jejím obvyklým užíváním dle § 619 zákona 40/1964 Sb. ve znění zákona č. 285/2009 Sb.

- Reklamované zboží nesmí být silně znečištěno, plesnivé, mokré, silně zapáchající s to dle dikce zákona č.258/2000 O ochraně veřejného zdraví. Takové zboží nebude bráno do reklamačního řízení

- Za reklamaci se nepovažují mechanické zásahy do zboží

- Údržba zboží musí probíhat v souladu se štítkem na daném zboží (čistící, žehlící a sušící postupy či zákazy )

X. Ochrana osobních údajů
Ve smyslu zákona č. 428/2002 Sb. z. o ochraně osobních údajů. Prodávající se zavazuje, že osobní data, která poskytne kupující prostřednictvím objednávkového formuláře nebudou bez souhlasu vlastníka těchto dat jakkoli poskytovat třetí osobě a nepoužije svěřená osobní data ke komerční nabídce nesouvisející s propagací tohoto internetového obchodu. Současně se zavazuje k tomu, že na přání kupujícího, kdykoli jeho osobní data vymaže ze své databáze.

XI. Závěrečná ustanovení
Tyto obchodní podmínky platí ve znění uvedeném na internetové stránce prodávajícího v den odeslání elektronické objednávky tehdy, není-li mezi účastníky písemně dohodnuto něco jiného. Při trvalém smluvním vztahu (je-li písemně uzavřena rámcová kupní smlouva) má kupující právo odstoupit od smlouvy, dojde-li po podpisu smlouvy k podstatné změně podmínek. Odešle-li objednávku po dni, v němž došlo ke změně podmínek, platí, že se změnou souhlasí. Odstoupení je účinné okamžikem jeho doručení prodávajícímu, nevztahuje se však na zásilku již předanou dopravci. Odesláním elektronické objednávky kupující bez výhrad akceptuje veškerá ustanovení obchodních podmínek ve znění platném v den odeslání objednávky, jakož i v den odeslání objednávky platnou výši ceny objednaného zboží ( včetně příp. expedičních a dopravních nákladů) uvedenou v ceníku na internetové stránce, nebude-li v konkrétním případe prokazatelně dohodnuto jinak. Odeslanou objednávkou (návrhem kupní smlouvy) je kupující po dobu stanovenou k dodání zboží neodvolatelně vázán. Účastníci se výslovně ve smyslu ust. § 262 odstavec 1 obchodního zákona dohodli, že není-li podmínkami výslovně stanoveno jinak řídí se jejich práva a povinnosti obchodním zákoníkem, zejména jeho ust. § 409 a násl..

Všechny texty a foto jsou vlastnictvím prodávajícího a nesmí se používat bez svolení majitele na jiných webových stránkách.

Platné od 1.6.2021


ZPŮSOB DORUČENÍ:

- PPL: 100,- Kč + platba převodem

- ZÁSILKOVNA: 75,- Kč
(Lze odeslat všechno zboží, kromě většího množství vodních nudlí, přízí a houpacích křesel). Zde je zasílání striktně omezeno rozměry a váhou. Vše musí být do 5 kg.


ZPŮSOB PLATBY:
- Dobírka PPL: 25,- Kč
- Dobírka ZÁSILKOVNA: 30,- Kč
- Platba převodem: 0,- Kč
Podmínky byly naposledy upraveny: 18.6.2021, 15:25
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt | Redakce
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodavatelé obsahu