Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Alena D. (dvoraci) ID 149893
mimibazar.cz/dvoraci
Oblast: Olomouc
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 7.8.2008
Naposledy: 11.12.2018 21:01
Aktualizace: 8.5.2017 16:37
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 948
VŠECHNY FOTOGRAFIE 42
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí nakupující,
děkuji, že jste zavítali do mého obchodu a přeji příjemné nakupování.
Veškeré zboží, které zde nabízím je NOVÉ a dovezené z Velké Británie (Francie) a České Republíky. Snažím se pro Vás vybírat cenově zajímavé zboží v té nejlepší kvalitě.
Na veškeré Vaše dotazy ráda odpovím, neváhejte mě kontaktovat.


VYŘÍZENÍ OBJEDNÁVEK
Objednávky vyřizuji průběžně během dne. Na emaily odpovídám do 24 hodin (pokud nebude ve vzkazech uvedeno jinak). Jestliže neobdržíte odpověď na Vaši otázku či potvrzení objednávky, napište mi, prosím, znovu.



ODESLÁNÍ ZBOŽÍ
Zboží odsílám po jeho zaplacení (tzn. uhrazení celé částky) předem na můj účet. Podklady k platbě jsou rozesílány po Vaší závazné objednávce. Při objednávce prosím uvádějte svou dodací adresu.
Na dobírku nezasílám!
Poštovné účtuji dle tarifů České pošty - závisí na hmotnosti a rozměrech zasílaného balíčku. Při nákupu nad 1500,- Kč poštovné zdarma.
O odeslání balíčku Vás budu informovat. Budu ráda za Vaši zprávu, zda balíček v pořádku dorazil a také za Vaše ohodnocení.



CENY:
Jsou uvedeny včetně DPH.



ZPŮSOB PLATBY
Pouze bezhotovostní formou - předem na účet!




REZERVACE ZBOŽÍ:
Pokud máte o některé nabízené zboží vážný zájem, napište si o rezervaci. Jestliže se nedomluvíme jinak, zboží rezervuji maximálně 1 den. Během této lhůty od Vás očekávám závaznou objednávku a platbu (lze se domluvit i na záloze a následném doplatku). Pokud v této lhůtě neobdržím platbu (zálohu) a nebo se mi neozvete, ruším rezervaci a vracím zboží zpět do prodeje.



STORNO OBJEDNÁVKY
Zákazník může stornovat objednávku nejpozději 24 hodin od objednání. Na pozdější zrušení rezervace nebude brán zřetel.



DODACÍ LHŮTA
Zboží, které mám skladem, odesílám ihned po připsání peněz na účet. U zboží na objednávku je dodací lhůta cca 14 dní od objednání.




REKLAMACE A VRÁCENÍ ZBOŽÍ
Reklamace je možná dle zákona o ochraně spotřebitele,to znamená,že vracím celou částku bez poštovného.

Vrácení zboží bez udání důvodů je možné do 14dnů od převzetí zásilky (dle Občanského zákoníku §53). V tomto případě vracím částku jen za zboží(ne poštovné).Zaplacená finanční částka Vám bude vrácena po fyzickém obdržení zboží a jeho kontrole nejdéle do 30 dnů na váš účet. Není-li spotřebitel již schopen zboží či jiné převzaté plnění vrátit (převzaté plnění již například nemá), nebo jeho hodnota byla již snížena (došlo k částečnému spotřebování či opotřebování zboží), je spotřebitel povinen chybějící hodnotu podle ustanovení § 458 odst. 1 občanského zákoníku nahradit v penězích – v praxi se tak děje formou započtení na prodávajícím vracenou kupní cenu, která je tudíž spotřebiteli vyplacena ve snížené hodnotě. Nadto mohou být spotřebiteli účtovány pouze skutečně vynaložené náklady spojené s vrácením zboží (prodejce nevrací částku za poštovné).

Veškeré zboží obsahující různé aplikace a potisky je nutné prát jen na jemné praní(raději však ručně) a žehlit vždy naruby. Pokud toto nedodržíte a aplikace se vám poškodí,na toto se reklamace nevztahuje. Pro praní a žehlení dodržujte vždy visačky na daném oblečení.




ZÁRUČNÍ DOBA
Na nové zboží je záruční doba poskytována dle platného záručního řádu.



OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Prodejce je nucen shromažďovat některé osobní údaje jako je jméno a adresa zákazníka. Tyto údaje slouží pouze k vyřízení objednávky a realizaci dodávky objednaného zboží. V žádném případě nejsou tyto údaje žádným dalším způsobem nikterak zpracovávány ani předány třetím osobám.







Prodejce: Alena Dvořáková
Podnikám na základě živnostenského oprávnění: IČ 88350533
Jsem držitelkou živnostenského oprávnění: Výroba,obchod a služby,Velkoobchod a maloobchod
Nejsem plátcem DPH
Email: dvoraci@tiscali.cz
Tel. kontakt není poskytován.
Kontaktní adresa: Alena Dvořáková
Zahradní 495
783 72 Velký Týnec
Podmínky byly naposledy upraveny: 4.3.2017, 10:50
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu