Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Gabriela Koppová (prirodashop) ID 201989
mimibazar.cz/prirodashop
Oblast: Karviná
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 24.2.2009
Naposledy: 28.3.2019 6:05
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 101
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Provozovatel (zodpovědná osoba):

Gabriela Koppová
U lesa 719, Karviná 4, 734 01

IČ: 47177217

www.prirodashop.cz
prirodashop@email.cz
tel.: 774 854 602


Veškeré nabízené zboží pochází od autorizovaných dovozců a oficiálních distributorů. Na zboží je poskytována záruka dle platných legislativních předpisů a záručních podmínek výrobců.


Objednání zboží
Po objednání zboží budou na Vaši e-mailovou adresu do 24 hodin (v pracovní dny) odeslány podklady k platbě. Pokud odpověď neobdržíte do této doby, kontaktujte nás znovu, prosím. Veškeré nabízené zboží je SKLADEM, pokud dojde k momentálnímu vyprodání, budete informování o naskladnění emailem.
Zboží je rezervováno 7 pracovních dní.

Dodání zboží
Zboží je zasíláno v rámci České a Slovenské republiky Českou poštou. Zboží je odesíláno po připsání platby na náš účet, nejpozději následující pracovní den. Doklad o koupi je vždy přiložen.

Cena poštovného vč. balného činí dle rozměru a váhy zásilky:
-doporučená zásilka 44 - 56 Kč + 10 Kč balné (kartonová krabice na doporuč. zásilky)
-doporučený, cenný balík 64 - 70Kč + 4 Kč balné.
Cena poštovného+balného bude upřesněna v potvrzovacím e-mailu.


Při objednávce nad 2000,- neplatíte poštovné! (platí pouze v rámci České republiky).


Na Slovensko zasíláme po platbě předem na slovenské číslo bankovního účtu 2800090138/8330 (platíte tedy pouze případný poplatek za vnitrostátní (slovenskou) odchozí platbu. Poštovné činí 225 Kč.


Reklamační řád
Záruka na zboží se nevztahuje na vady vzniklé nevhodným užíváním či nesprávným skladováním výrobků. Při převzetí zásilky od České pošty zkontrolujte obal zásilky a převezměte pouze v případě, že není nijak poškozena. V případě převzetí zásilky je nutné sepsat s pracovníkem pošty škodní protokol. Při vrácení zboží z důvodu reklamace nás informujte e-mailem nebo telefonicky. Zboží je třeba zaslat jako balík, s vráceným dokladem o koupi.

Odstoupení od kupní smlouvy
Kupující má podle §53 odst. 6 občanského zákoníku právo odstoupit od kupní smlouvy a do 14ti dnů od převzetí zásilky prodávajícímu zboží vrátit, popř. oznámit vrácení zboží. . Zboží nemá vykazovat stopy použití, nemá být poškozené ani znehodnocené. V opačném případě bude kupujícímu vrácená částka za zboží, ponížena o vzniklou škodu, neboť toto zboží již nebude prodejné jako nové! Vrátit nelze otevřené kosmetické vyrobky. Kosmetiku po otevření je možno vrátit jen s ohledem na důvodné reklamační podněty (špatná kvalita nebo vady výrobku). Prodávající po obdržení zboží vrátí odpovídající částku dle zákona včetně zaplacené částky za poštovné. Dodavatel má dle § 53, odst. 10 Občanského zákoníku právo na náhradu skutečně vynaložených nákladů spojených s vrácením zboží (jedná se o náklady spojené se znovunaskladněním zboží, administrativní a bankovní poplatky, poplatky spojené s uvedením zboží do bezvadného stavu). Kupujícímu bude zaslána částka odpovídající zaplacené ceně za zboží vč. ceny zaplaceného poštovného, která bude ponížena o tento poplatek. Vrácení výrobku prodávajícímu provádí kupující na vlastní náklady. ,Částka bude kupujícímu uhrazena převodem na bankovní účet do 30ti dnů od převzetí vrácené zásilky.

Ochrana osobních údajů
Provozovatel internetového obchodu prirodashop.cz se zavazuje, že veškeré poskytnuté osobní údaje svých zákazníků nebudou poskytovány k dispozici třetím osobám. Veškeré osobní informace budou sloužit výhradně ke komunikaci se zákazníkem.

V případě jakýchkoliv dotazů a nejasností nás neváhejte kontaktovat e-mailem či telefonicky.

Přejeme Vám příjemný nákup kvalitních výrobků v klidu domova.
Podmínky byly naposledy upraveny: 8.3.2015, 10:17
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu