Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Hana K. (HWkids) ID 203913
HW server s.r.o.
mimibazar.cz/hwkids
Oblast: Praha
Telefon: +420 241 402 940
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 3.3.2009
Naposledy: 23.10.2017 13:05
Aktualizace: 5.12.2016 13:35
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
27409392
DIČ CZ27409392
HODNOCENÍ 235
VŠECHNY FOTOGRAFIE 15
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
PLATEBNÍ PODMÍNKY
Platba dobírkou - objednané zboží zaplatíte doručovateli při převzetí zboží.

Platba převodem - pokud si zvolíte tuto možnost, zaplatíte zboží podle zálohové faktury, kterou obdržíte na Váš email do druhého pracovního dne od obdržení Vaší objednávky. Zboží odešleme, jakmile obdržíme Vaši platbu.

Platba hotově - hotově můžete platit pouze v případě, že si zboží vyzvednete na naší pobočce.

ZPŮSOBY DODÁNÍ
Obchodní balík - zboží Vám bude doručeno druhý den od jeho odeslání Českou poštou. Cena poštovného je v tomto případě 115 Kč.

Osobní odběr - zboží si můžete vyzvednout na naší pobočce jakmile bude Vaše objednávka připravena. O této skutečnosti Vás budeme informovat emailem. Při osobním vyzvednutí žádné poštovné neplatíte.

VYŘÍZENÍ VAŠÍ OBJEDNÁVKY
Přijetí objednávky Vám bude potvrzeno nejpozději do 2 pracovních dnů.
Veškeré Vaše dotazy budou taktéž zodpovězeny nejpozději do 2 pracovních dnů.

Pokud zjistíme, že objednané zboží nebo jeho část nejsme schopni dodat, budeme Vás neprodleně informovat.

Objednávku můžete stornovat do okamžiku jejího vyřízení a to buď mailem nebo telefonicky (viz kontaktní údaje).

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY:

I. Základní ustanovení
Tyto Všeobecné obchodní podmínky upravují vztahy mezi kupujícím a prodávajícím v oblasti prodeje zboží mezi společností HW server s.r.o. (dále jen „prodávající“) a jejími obchodními partnery (dále jen „kupující“).

Prodávající
HW server s.r.o., se sídlem U Pily 103, 143 00 Praha 4, je společností zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, Vložka 11213 zabývající se prodejem jak dalším prodejcům, tak i koncovým uživatelům.

Kupující
Koncový uživatel – při zahájení obchodních vztahů předává prodávajícímu pouze své kontaktní údaje, nutné pro bezproblémové vyřízení objednávky, popřípadě údaje, které chce mít uvedeny na nákupních dokladech.

Právní vztahy prodávajícího s koncovým uživatelem výslovně neupravené těmito VOP se řídí příslušnými ustanoveními zák. č. 40/1964 Sb., Občanský zákoník, jakož i předpisy souvisejícími.

Prodejce - při zahájení obchodních vztahů předkládá prodávajícímu doklady o svém podnikatelském oprávnění a o své právní subjektivitě (výpis z obchodního rejstříku, kopii živnostenského listu, Registraci k dani DPH) a je povinen tyto údaje průběžně aktualizovat.

Právní vztahy prodávajícího s prodejcem výslovně neupravené těmito VOP ani smlouvou mezi prodávajícím a kupujícím se řídí příslušnými ustanoveními zák. č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, v platném znění, jakož i předpisy souvisejícími.


Individuální smlouva s kupujícím je nadřazena obchodním podmínkám.

Kupující si je vědom, že mu koupí produktů, jež jsou v obchodní nabídce prodávajícího, nevznikají žádná práva na používání registrovaných značek, obchodních názvů, firemních log či patentů prodávajícího nebo dalších firem, není-li v konkrétním případě zvláštní smlouvou sjednáno jinak.


II. Bezpečnost a ochrana informací
Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné, budou použity pouze k uskutečnění plnění smlouvy s kupujícím a nebudou jinak zveřejněny, poskytnuty třetí osobě apod. s výjimkou situace související s distribucí či platebním stykem týkajícího se objednaného zboží (sdělení jména a adresy dodání).

III. Odstoupení od smlouvy – platí pouze pro koncové spotřebitele
V souladu se zákonem č. 367/2000 ze dne 14. září 2000 má kupující právo odstoupit od smlouvy do 14 dní od převzetí zboží v případě, že zboží objednal jinak než osobně a bylo mu doručeno libovolnou přepravní službou. Rozhodne-li se kupující pro odstoupení v této lhůtě, je nutno splnit níže uvedené podmínky:

a) Odeslat dopis (nejlépe e-mailem na adresu hwkids@ HW.cz) s textem: „Chci jednostranně odstoupit od smlouvy ze dne DD.MM.RRRR č. (číslo faktury) a požaduji vrácení uhrazené částky za zboží na účet číslo:………………….... Datum a podpis.

b) Zboží doručit na adresu prodávajícího spolu s přiloženou kopií výše uvedeného dopisu.

c) Zboží odesílané a doručené zpět na adresu prodávajícího musí být doručeno s kopií dokladu o koupi. Neposílejte zboží na dobírku - nebude převzato. Doporučujeme Vám zboží pojistit. V případě nedodržení některé z uvedených náležitostí nebo vrácení použitého, poškozeného či nekompletního zboží má prodávající právo poměrně snížit částku, za kterou bude zboží přijato zpět.

d) Možnost odstoupit od smlouvy se nevztahuje na:

- dodávku zboží nebo služeb, jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli prodávajícího,

- dodávku zboží upraveného na přání kupujícího či na zboží objednané speciálně a výslovně na jeho přání a které nebylo v době objednávky skladem,

e) Při splnění všech výše uvedených podmínek pro vrácení zboží Vám peníze za zboží zašleme převodem na Váš účet, a to nejpozději do 30 pracovních dnů po fyzickém obdržení zboží.


f) V případě nesplnění některé z výše uvedených podmínek nebudeme moci bohužel akceptovat odstoupení od smlouvy a zboží bude vráceno na náklady prodávajícího zpět. Prodávající je oprávněn účtovat kupujícímu případné další vzniklé náklady.

IV. Informace o produktech
Informace o produktech v e-shopu prodávajícího mají pouze ilustrační charakter a v detailech se mohou lišit od dodávaného zboží.
Zaruku na pouzite zbozi poskytujeme dle §616 obcanskeho zakoniku. Záruka na nové zboží 2 roky.

V. Závěrečná ustanovení
Tyto Všeobecné obchodní podmínky jsou platné od 1.2.2010 a ruší veškerá předchozí ustanovení a zvyklosti. Prodávající si vyhrazuje právo změnit tyto Všeobecné obchodní podmínky bez předchozího upozornění.

KONTAKTNÍ ÚDAJE:
HW server s.r.o.
U Pily 103/3
Praha 4 - Modřany
143 00

IČ: 27409392
DIČ: CZ27409392

Kontaktní osoby:
Hana Krajčová
krajcova@hwg.cz
+420 241 402 940

Aneta Ježková
ajezkova@hwg.cz
+420 241 402 940

Provozní doba: PO-PÁ 9:00 - 16:00
Podmínky byly naposledy upraveny: 8.8.2013, 14:21
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu