Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

VESNA a.s. (SkvěláKvalita) ID 217848
VESNA, a.s.
mimibazar.cz/skvelakvalitanizkece
Oblast: Pardubice
Telefon: 466 944 014
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 30.4.2009
Naposledy: 5.4.2016 15:36
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
60108614
DIČ CZ60108614
HODNOCENÍ 274
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Odpovědný vedoucí internetového obchodu: Petr Chudý
Adresa: VESNA, a.s.
Čeperka 306
Pardubice
532 15
e-mail: obchod@vesna.cz
tel.: +420 466 944 014
mobil: +420 725 519 742
IČ: 60108614
DIČ: CZ60108614

provozní doba: 7:00 - 15:30 hod

Obchodní podmínky internetového obchodu se řídí níže uvedeným nákupním řádem, jakož i platnou legislativou a obchodními zvyklostmi. Veškeré nabízené zboží je standardní kvality a je na něj poskytována plná záruka dle platných legislativních předpisů. Ceny jsou uvedeny včetně všech daní a poplatků, pokud není uvedeno jinak. Uvedené ceny platí do odvolání nebo vyprodání zboží, pokud není uvedeno jinak. Použití prostředků komunikace na dálku je pro kupujícího bezplatné.

1. Objednání zboží
Odesláním internetové objednávky vybraného zboží zákazník potvrzuje závaznost jeho objednávky, vyjadřuje souhlas s obchodními podmínkami a zároveň potvrzuje svou způsobilost k právním úkonům. Pokud zákazník při zadávání objednávky správně vyplní e-mailovou adresu, bude mu na ni doručena kopie objednávky jako potvrzení zapsání objednávky do objednávkového systému e-shopu. Při první objednávce bude zákazníkovi rovněž zasláno přihlašovací jméno a přihlašovací e-mail pro případné další nákupy v e-shopu, kontrolu objednávky a stavu jejího vyřizování. Pokud neodejde kopie objednávky na zadanou e-mailovou adresu, v nejbližším možném termínu nás kontaktujte.
Objednávat zboží lze rovněž telefonicky nebo e-mailem.
Objednávka je vždy považována za závaznou pro obě strany, není-li dohodnuto jinak.

2. Storno objednávky
Storno objednávky ze strany kupujícího
Objednávku lze stornovat telefonicky, případně e-mailem, pokud je objednávka přijatá a zboží nebylo expedováno. V případě pozdějšího zrušení objednávky má prodejce nárok na náhradu škody, především prokazatelných nákladů spojených s expedicí zboží.
Storno objednávky ze strany prodávajícího
Provozovatel internetového obchodu (prodávající) může po dohodě s kupujícím stornovat objednávku nebo její část v případě, že se objednané zboží během vyřizování objednávky přestane vyrábět nebo dovážet, případně se výrazným způsobem změní jeho cena. Pokud zákazník již hodnotu objednaného zboží ve stornované objednávce uhradil, bude mu příslušná částka vrácena v nejbližším možném termínu.

3. Dodání zboží
Zboží je standardně expedováno do 3 pracovních dnů. V případě nedostupnosti zboží nebo delší dodací lhůty může zákazník stornovat objednávku telefonicky nebo e-mailem bez jakýchkoli sankcí z naší strany. Dodání je možné po celé České republice.

4. Způsoby platby
Platba předem převodem na účet.
Dobírkou - platba přepravci (Česká pošta, DPD, TOPTRANS) při převzetí zásilky.
V hotovosti - při osobním odběru zboží v síti prodejen VESNA, a.s.

5. Způsoby doručení
Českou poštou, přepravní službou DPD a osobní odběr v síti prodejen VESNA, a.s. Výběr způsobu dodání, prosím, napište ve Vaší objednávce.

6. Cena za doručení
Doručení zboží prostřednictvím České pošty nebo DPD je zpoplatněno jednotnou částkou 80 Kč bez ohledu na způsob platby (převodem, dobírkou). Při nákupu nad 3 000,- Kč je poštovné zdarma.
Osobní odběr na prodejně je zdarma. Seznam prodejen http://www.ivesna.cz/seznam-prodejen-vesna-as/t-136/

7. Záruka kvality - min. 2-letá záruční lhůta
Akciová společnost VESNA poskytuje na všechny své výrobky záruční lhůtu 2 roky, pokud není uvedeno jinak.

8. Odstoupení od kupní smlouvy - vrácení zboží
U zboží nakoupeného prostřednictvím internetového obchodu má kupující podle občanského zákoníku právo do 14 dnů od doručení zboží na jeho vrácení bez udání důvodu. Možnost vrácení se nevztahuje na zboží objednané, které je upravováno dle přání zákazníka (metrážové záclony apod.).
Vrácené zboží musí být buď zabalené v originálních obalech nebo alespoň dostatečně zabezpečeno proti poškození i znehodnocení a to spolu s veškerým příslušenstvím. Pokud spotřebitel zboží použil, ba dokonce i částečně opotřeboval (byla hodnota zboží snížená), je spotřebitel povinen chybějící hodnotu podle ustanovení § 458 odst. 1 občanského zákoníku nahradit v penězích.
Ke zboží musí být přiloženy veškeré dokumenty včetně faktury s uvedením čísla účtu, na který má být vrácena platba za zboží. Následně bude zákazníkovi převedena příslušná částka.

9. Informace o možnosti uplatnění rozporu s kupní smlouvou podle § 616 občanského zákoníku
Prodávající odpovídá kupujícímu za to, že prodávaná věc je při převzetí kupujícím ve shodě s kupní smlouvou, zejména, že je bez vad.

Nestanoví-li zákon jinak, shodou s kupní smlouvou podle předchozího odstavce se dále rozumí, že prodávaná věc má jakost a užitné vlastnosti smlouvou požadované, prodávajícím, výrobcem nebo jeho zástupcem popisované, nebo na základě jimi prováděné reklamy očekávané, popřípadě jakost a užitné vlastnosti pro věc takového druhu obvyklé, že odpovídá požadavkům právních předpisů, je v tomu odpovídajícím množství, míře nebo hmotnosti a odpovídá účelu, který prodávající pro použití věci uvádí nebo pro který se věc obvykle používá. V případě, že věc při převzetí kupujícím není ve shodě s kupní smlouvou (dále jen "rozpor s kupní smlouvou"), má kupující právo na to, aby prodávající bezplatně a bez zbytečného odkladu věc uvedl do stavu odpovídajícího kupní smlouvě, a to podle požadavku kupujícího buď výměnou věci, nebo její opravou, není-li takový postup možný, může kupující požadovat přiměřenou slevu z ceny věci nebo od smlouvy odstoupit. To neplatí, pokud kupující před převzetím věci o rozporu s kupní smlouvou věděl nebo rozpor s kupní smlouvou sám způsobil.
Rozpor s kupní smlouvou, který se projeví během šesti měsíců ode dne převzetí věci, se považuje za rozpor existující již při jejím převzetí, pokud to neodporuje povaze věci nebo pokud se neprokáže opak.

10. Odpovědnost za správnost údajů
Informace na webových stránkách jsou zčásti přebírány od třetích stran a mohou obsahovat věcné a technické nepřesnosti či typografické chyby a mohou být aktualizovány bez předchozího upozornění. Prodejce tedy nemůže bezvýhradně garantovat správnost jejich obsahu.
Prodejce nenese vůči jiné straně odpovědnost za škody, způsobené použitím informací z internetového obchodu nebo odkazovaných webových stránek, nebyli-li tyto informace na přání zákazníka následně písemně potvrzeny ze strany prodejce.

11. Reklamace
Reklamace se řídí platným reklamačním řádem.
Záruční doba začíná běžet ode dne převzetí zboží kupujícím. K dodávanému zboží se vztahuje záruční lhůta v délce trvání 2 roky, pokud u příslušného zboží není poskytnuta záruční lhůta delší. Kupující je povinen provést po obdržení zásilky kontrolu zboží. V případě, že kupující zjistí vadu na zboží, je povinen písemně na adresu prodávajícího tuto skutečnost oznámit. Toto oznámení je možné učinit písemně prostřednictvím faxu či e-mailu na adrese obchod@vesna.cz nebo doporučeným písemným podáním prostřednictvím České pošty nebo jiné přepravní společnosti. Oznámení je třeba učinit neprodleně po převzetí zboží, neučiní-li se tak, zboží se považuje za bezvadné, bezchybné a kompletní, tedy platí domněnka, že zboží bylo předáno v pořádku. Reklamaci je možno uplatnit i v síti prodejen VESNA.
Pro uplatnění reklamace je třeba:
1. doložit doklad o nákupu zboží
2. doporučujeme zboží zabalit do originálního obalu, pokud to není možné, tak do obalu odpovídajícího povaze věcí
3. přesný popis závady
Podmínky byly naposledy upraveny: 29.3.2016, 8:20
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu