Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Zuzana Adamcova (zuzicka8) ID 222661
Dětský obchůdek Žirafa
mimibazar.cz/zuzicka8
Oblast: Lanškroun
Telefon: 777765525
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 25.5.2009
Naposledy: 31.7.2021 9:21
Aktualizace: 12.7.2021 9:08
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
74712381
DIČ CZ7661283487
HODNOCENÍ 959
VŠECHNY FOTOGRAFIE 7
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 4
RECEPTY 1
NÁVODY 2
Prodej kočárků, autosedaček, hraček. Nabízíme kočárky od narození, kočárky sportovní i kočárky golfové.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky a tatínci, jsem ráda, že jste nakoukli do našeho alba.



Způsob dodání:
Zákazník si může vybrat, zda si zboží odebere osobně u nás na provozovně v Lanškrouně (J.M.Marků6, 56301Lanškroun) ,nebo zda mu zboží pošleme. V případě volby osobního oděbru je zákazník v okamžiku, kdy je pro něj zboží přichystáno, informován mailem.
V případě zaslání objednaného zboží si může zákazník vybrat dva způsoby dopravy: spedicí GEIS (cena 80,- Kč při platbě převodem nebo 150,- Kč při platbě na dobírku) nebo jako Obchodní balík České pošty . V případě odeslání spedicí GEIS je zákazník v den odeslání zboží informován mailem o odeslání zboží, předpokládaném termínu doručení a o čísle zásilky, aby mohl svou zásilku prosřednictvím webových stránek GEIS sledovat.

Dopravné budeme účtovat vždy u objednávek do 5000,- Kč, od 5000,- Kč (kromě mimořádných případů, kdy to bude výslovně uvedeno) je dopravné zdarma!!!


Podmínky prodeje jsou následující:

Všechno námi nabízené zboží, označené jako NOVÉ a nabízené jako komerční prodej, pochází od oficiálních dovozců konkrétních značek do ČR, případně od oficiálních distributorů. Tento fakt je důležitý při řešení případných reklamací – námi nabízené a prodané zboží lze u nás vždy bez problémů reklamovat (my pak předáváme reklamace autorizovaným servisům konkrétních značek), NIKDY nenabízíme zboží získané tzv. „šedým dovozem“.
Nabízené zboží se snažíme vždy co nejlépe popsat, pokud ale máte k danému zboží dotaz, budeme se snažit na něj co nejdříve a co nejlépe odpovědět.

DODÁNÍ ZBOŽÍ- balíčky odesílám několikrát týdně podle potřeby.Pokud se stane, že vámi požadované zboží již není, ihned vás o tomto informujeme,
pokud je již zaplacené, posílám neprodleně zpět celou částku !!


Na všechno nabízené zboží se vztahuje záruční doba 24 měsíců.

STORNO OBJEDNÁVKY - objednávku můžete stornovat do 24 hodin od přijetí podkladů k platbě. Po této lhůtě se bere objednávka jako závazná.


Vrácení zboží:
Pokud se zakoupeným zbožím z našeho obchodu nejste spokojeni, můžete toto zboží vrátit bez udání důvodu, nejpozději však do 14 dnů od jeho doručení. Zboží bude prodávajícím po předchozí dohodě se zákazníkem a po doručení takového zboží (na adresu provozovatele) přijato. Zboží by mělo být vráceno nepoškozené, kompletní a s dokladem o koupi. Jestliže bude zboží vráceno použité, bez původního obalu či visaček nebo opotřebované, vrácenou částku si ponížíme o opotřebování výrobku.
Po vrácení zboží bude zákazníkovi vrácena cena zboží včetně původního poštovného, a to bezodkladně, nejpozději však do zákonných 14 dnů ode dne přijetí vráceného zboží. O úmyslu vrátit zboží zakoupené v našem obchodě nás prosím informujte telefonem 777765525.

Reklamace:
Reklamace jsou řešeny podle našeho reklamačního řádu, který naleznete zde:http://www.zirafa-shop.cz/latest/obchod-podminky
Prosím, přečtěte si jej pozorně, protože je to velmi důležité pro co nejrychlejší vyřízení vaší reklamace.

Použité zboží:
Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na
vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo
až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a
pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se
nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v
obecně v obchodních podmínkách.


Kamenná prodejna J.M.Marků ,Lanškroun
Velmi rádi Vás přivítáme v našem kamenném obchodě, kde se Vám náš ochotný a školený personál vždy bude snažit co nejlépe poradit, předvést zboží a nabídnout to nejlepší – ať zboží, nebo radu. Naším cílem je, abyste od nás odcházeli s pocitem spokojenosti a dobrého nákupu.

Upozornění pro zákazníky kamenné prodejny:
Pokud si zboží objednáte na internetu za internetové ceny, ale budete si je chtít vyzvednou na prodejně (kamenná prodejna má samostatnou cenovou politiku, většina cen je stejná, ale některé jsou vyšší či nižší než na internetu).

Chceme být pro vás tím nejlepším partnerem vašeho rodičovství – vždy se budeme snažit nabídnout to nejlepší, co máme a jak nelépe to umíme. Máme osobní zkušenosti se zbožím i s rodičovstvím – to vše vám nabízíme ze srdce a rádi.


Za nabídku internetového obchodu Žirafa na stránkách MMB zodpovídá:

Zuzana Adamcová
mailto:obchod@zirafa-shop.cz

Provozovna (8 -17 hod)
Dětský obchůdek Žirafa
J.M.Marků 6
56301 Lanškroun
http://www.zirafa-shop.cz
Tel.: 777765525


Fakturační adresa:
Zuzana Adamcová
Bohuslava Martinů 956
56301 Lanškroun-Žichlímské Předměstí
IČ 74712381
Podmínky byly naposledy upraveny: 25.1.2016, 9:50
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu