Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Adriana M. (adrianam) ID 253849
mimibazar.cz/adrianam
Oblast: Praha - město
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 20.10.2009
Naposledy: 2.3.2019 15:02
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 43
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky, slečny, dámy,

děkuji Vám za čas při prohlížení našeho alba zde na MIMIbázárku, stejně tak za přízeň v aukcích na MIMIaukcích.

Pro drobné představení - věcičky zde prodávány jsou naše, po nás - tedy většina po mně (pro maminky) a po naší Biance pro holčičky. Výjimečně také po našem tatínkovi pro taťky a starší kluky. Úplně nestandardně a v promilovém objemu prodej za kamarádku nebo rodinného příslušníka.

Každopádně všechny věci, které zde prodáváme (polovina, třetinka nebo poměrná částka z nákupní sumy) nebo dle cen v aukcích i dáváme dál od koruny jsou věcičky, se kterými bylo zacházeno dobře, nemyslím tím věty typu hodně šetřeno, nebo jenom 2x prané, protože šlo o věci, které byli primárně kupovány pro nás, tak byli nošeny a byli prané (vždy platí stav který máte v popisu a také foto, které není reklamní ale nafoceno mnou předtím než bylo finálně vypráno, vyžehleno a uloženo ve skříni pro Vás). Věci jsou tedy čisté, prané téměř všechny ručně (pračkou) v Perwolu nebo jiném jemném prášku, vyžehleno, téměř vše pokud není popsané jinak v bezva stavu.

Pokud po otevření balíku máte pocit, že jste i tak dostali něco jiné než je uvedeno, tak vězte, že mně to mrzí a že o tom se mnou lze komunikovat, že mi lze tovar vrátit a že tím přijdete jen o reálně zaplacenou částku na poštovném, stejně tak platíte postu směrem k nám, ostatní korunky Vám vrátím hned jak tovar převezmu.

Kdo u mně nakupoval, ví, že po celou dobu s Vámi komunikuji, máte přehled o tom, jestli už mám Vaše korunky, stejně tak o tom, kde je Váš tovar - poprosím o jediné, dejte vědět, že tovar máte a stejně tak nezapomínejte na hodnocení, potěší a je to tak trochu ocenění toho času, který mně MMB a MMA stojí.

Protože zde již nějaký čas funguji, tak vím, že ne ze Všemi s Vámi se dá domluvit, že některé mají pocit, že tovar lze dostat při dostatečném křiku a nadávkách i levněji nebo mi alespoň nadávat, takže Vás poprosím važte co děláte protože takové chování lze označit za stalking a i když v ČR zatím ne, tak v rámci EU jde o trestní čin! Za sebe věřím, že už mám ale všechny ty Jany a Milady v zakázaných a že mi zůstali již jenom maminky korektní tak jako všechny z posledních aukcí a prodejů na MMB.

Teď ještě krátce k tomu co lze, co můžete, co můžu já:
1 - bez problémů komunikuji, odepíšu, proměřím, lépe nafotím pokud je na to čas, tedy můžete psát, ptát se s ohledem na můj čas, nejsem firma, tak počítejte, že spíš náhodně proměřím něco 5 minut před koncem aukce, nebo že Vám budu odpovídat do hodiny od napsání, poprosím respektujte můj i Váš čas, važte si ho a tak předtím vším důsledně prohlédněte vše k tomu napsané, obvykle tam všechny ty odpovědi máte, jenom nečtete to co je zde pro Vás
2 - tovar posílám bez prodlev, stejně tak jako nepozdržuji platby při vrácení peněz, o všem máte informace emailem - není problém pokud platí někdo za Vás, nebo chcete využít Paypal platbu, nebo poslat balíček jinam, zabalit dárkově - vše můžu, jen to musím vědět a pravdaže u některých věcí počítejte s extra sumou za službu, já nejsem firma a tak prosím nechtějte po mně abych Vám z rodičovského příspěvku hradila reální náklady
3 - převzetí tovaru osobně vnímám citlivě tudíž respektujte pokud je odmítnuto, platí jen u větších věcí prodej z domácnosti - pračka, postel...atd. kvůli balíčku se šatičkami preferuji jako jedinou možnost poslání poštou
4 - suma za poštovní náklady, toto je dost často považováno téměř za krádež pokud je suma vyšší než je uvedená na balíčku, poprosím berte na vědomí, že je to odhad, ne přesná suma, také vězte, že k ní potřebuji další materiál na zabalení věciček, které si jako ne firma musím pořídit za maloobchodní ceny a jsou součástí dané sumy.
Pokud kalkulujete s poštou, čemu rozumím, tak vězte, že poštovní náklady jsou u mně KOMBINOVANÉ - velice snadná matematika, první výhra - ne časově ale sumou tudíž největší poštovné celé, druhé - zas druhá nejvyšší částka polovina a pak každý další třetinka z ceny.
Výhodněji pokud kombinujete tovar z aukcí s tovarem z Mimibazárku zde cena za poštu dle tovaru i při jedné výhře poloviční nebo dle sumy jenom jedno poštovné případně žádné - jak je uvedeno u MMB při rychlém jednání a větším balíčku, kombinaci platím poštu já! Výslednou sumu máte vždy uvedenou v podkladech k platbě, při kombinaci s tovarem s MMB se o tom domlouváme dle dané věci, takže vše je předikovatelné a nemůže Vás výslední suma překvapit.
Nechtějte posílat zboží obvykle v hodnotě několik tisíc Kč bez podacího lístka,ja pak nemám žádný doklad že jsem ho poslala,pokud se ztratí tak je to ztráta moje,Vy své peníze chtít zpět budete,vyjednávat o tom nebudu,nežádejte prosím o to, díky!
NOVĚ! PŘI VÝHŘE 3 AUKCÍ NE OD KORUNKY MÁTE POŠTU ZADARMO, TAK MNĚ SLEDUJTE A MNĚJTE V OBLÍBENÝCH AŤ O MOŽNOST VÝHODNÉHO NÁKUPU NEPŘIJDETE!
5 - to co dostanete málokde včetně prodejců, kterým to vyplývá ze zákona i v kamenných obchodech je možnost vrácení tovaru, většinou máte psáno téměř výhružně že máte smůlu, u mně ne, vše bez poštovních nákladů Vám bez problémů vrátím hned jako bude zpátky tovar.
To jsou věci, které můžeme, můžete.

Za co budu vděčná - plaťte tak rychle, jak byste platbu rády měli Vy, předpokládám, že se shodneme na tom, že neprodleně, pokud to z jakýchkoliv důvody nejde, pište o tom bez vyzvání hned, ne po týdnu (protože tovar můžu vrátit do aukce nebo oslovit druhou dámu, která se aukci účastnila a nevyhrála), pokud čekáte ještě na jinou aukci, MD tak vězte, že tichu nerozumím, stačí mi info, že se ještě účastníte, nebo korunky, které jste měla již mít zatím nemáte - je to elementární slušnost, stejně tak pište hned adresu, x krát zjistím, že mám platbu a nemám kam tovar poslat, nemrhejte prosím mým časem, aukce končí obvykle ve stejnou dobu a já pak kvůli jednomu balíku musím na poštu častěji než chci, věřím, že si taky dny na mateřské nepředstavujete jako dny strávené na poště. Předem za tyto mé požadavky na Vás díky, upřimně jsou ve Vašem zájmu.

Co si nepřeji a prosím respektujte to, je po aukci vypsávání, že jste podmínky nečetla ale myslela jste si že platíte poštovné jedno, nebo jiné sjednávání z ceny. Stejně tak Vás poprosím pokud máte doma běžně peprnější až vulgární slovník tak je to Vaše věc ale se mnou zkuste mluvit slušně, ideálně, tak jak si přejete aby se mluvilo s Vámi.
Poslední věc, vše zde je napsáno pro Vás a máte povinnost to číst před koupou ne licitovat po ní, tak si prosím ušetřeme čas, který já si nepřeji věnovat nicotné komunikaci. Pokud se potřebujete ventilovat tak jinde, prima je sport nebo procházka, pokud Vám podmínky, cena, tovar nevyhovují tak poprosím nakupujte tam kde je to pro Vás příjemné.

Ostatní maminky, slečny, dámy zdravím a těším se na další obchody!

Hezký den,

Adriana
Podmínky byly naposledy upraveny: 20.3.2011, 12:50
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu