Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
Martina Jaklová (U berušky) ID 257939
mimibazar.cz/shopuberusky
Oblast: Praha - město
Telefon: 721367389
Registrace: 3.11.2009
Naposledy: 1.9.2015 10:02
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 367
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky, tatínkové a všichni, kdo jste přišli koupit hračky Lamaze. Všechny hračky jsou NOVÉ, jsou úúúúúžasné a jsou SKLADEM a jsou hygienicky balené.

ZÁKLADNÍ ÚDAJE
Bc. Martina Jaklová (prodávající)
sídlo firmy: Trojská 11, 182 00 Praha 8
IČ: 68375689
DIČ: CZ8054120217
Jsme plátci DPH.

Číslo účtu pro bezhotovostní platby:
670100-2206115961/6210

Kontaktní údaje
Telefon:721367389, 604873383
Email: martina.jaklova@centrum.cz
Na emaily odpovídám co nejdříve, zpravidla do 12 hodin, nejdéle však do 24 hodin.
Zodpovědná osoba: Martina Jaklová
V případě telefonického kontaktu jsem pro Vás k dispozici denně od 8 do 18 hodin


OBJEDNÁVKY
Objednávky lze realizovat prostřednictvím e-mailu martina.jaklova@centrum.cz nebo objednávkového formuláře.

Veškeré ceny zboží jsou uváděny včetně DPH v Kč.

Po obdržení objednávky Vám sdělím přibližný den dodání. V případě, že nemůžu dodávku dodat celou nebo pouze částečnou, ihned Vás kontaktuji a domluvím se na dalším postupu. Nabídnu Vám možnost výběru jiné hračky nebo možnost počkání 14 dnů na naskladnění hračky. Samozřejmě máte možnost objednávku stornovat.


ODSTOUPENÍ OD OBJEDÁVKY ZE STRANY PRODÁVAJÍCÍHO
Vyhrazuji si právo zrušit objednávku nebo její část v případě, že objednané zboží se již nevyrábí, nedodává nebo se výrazným způsobem změnila cena dodavatele zboží.


VÝMĚNA ZBOŽÍ
V případě potřeby Vám nepoužité zboží vyměníme za jiný druh v době 14 dnů od odeslání zboží. Prosím zkontaktujte nás a domluvíme se s Vámi na dalším postupu. V případě použitého zboží Vám můžeme vrácenou částku ponížit o známky opotřebení.

Zboží nám zašlete na Vaše náklady. My Vám Vaše nové vybrané zboží zašleme okamžitě, jak bude stávající přijato. V případě doplatku Vás poprosíme o převod této částky na náš účet. V případě přeplatku Vám jej bez odkladů zašleme na účet.


DOPRAVA A ÚHRADA ZBOŽÍ
Pro doručení vaší zásilky využívám služeb České pošty. Pokud byste měli zájem o doručení GLS, kontaktujte mě. Platí se pouze předem na účet.
O odeslání zásilky Vás informuji e-mailem, pokud vám zboží není doručeno v následujících 3 pracovních dnech, obraťte se mě nebo na Českou poštu. Vždy Vám zasílám číslo balíčku.
Prosím zkontrolujte při převzetí balíčku, zda zásilka není poškozena.


CENY DOPRAVY - platí pouze pro Českou republiku:
- ČP doporučeně 59 Kč, platba předem (viz poznámka)
- osobní odběr (0kč) v Praze 4 Háje a Praze 8 Kobylisy, platba předem

Zásilka je u České pošty standardně pojištěna na 500 Kč. Pokud si přejete připojistit balíček, není problém. Připojištění stojí sice 10 Kč, ale máte jistotu, že v případě ztráty dostanete všechny peníze zpět.

Poslání zásilky "obyčejně" se nebráním. Pokud si balíček přejete poslat touto cestou, napište mi. Jen Vás musím upozornit, že balíček není pojištěn a v případě ztráty balíčku, nedostanete žádnou náhradu škody. Nemám v ruce ani žádný doklad o odeslání, tudíž je balíček nedohledatelný.

Balné neúčtuji
Při objednávce nad 3.000, Kč je poštovné zdarma!

poznámka: Pokud si vyberete více hraček najednou, poštovné se může navýšit podle celkové váhy. Pokud k navýšení poštovného dojde, budu Vás informovat v podkladech k platbě.

Na poštu chodím 2x týdně, pokud potřebujete poslat hračku co nejrychleji, dejte vědet a domluvíme se :-)


DODACÍ LHUTA
Snažím se poslat zboží co nejrychleji bez zbytečných průtahů. Zavazuji se jej vyexpedovat do 3 pracovních dnů ode dne připsání peněz na účet. V případě nesplnění závazku Vás budu kontaktovat a domluvím se s Vámi. Můžu onemocnět já, dítě, můžou se stát neočekávané okolnosti.


OCHRANA OSOBNÍCH DAT
Ve smyslu zákona č.101/2000 Sb. Se zavazuji, že svěřená osobní data nebudou poskytnuty třetím osobám a ani jinak zneužity.


REKLAMAČNÍ A ZÁRUČNÍ PODMIÍNKY
Záruka se nevztahuje zejména na opotřebení věci způsobené jejím obvyklým užíváním, na vady vzniklé neodbornou manipulací nebo uskladněním. Dále se záruka nevztahuje na vady vzniklé užíváním výrobku v rozporu s návodem k obsluze, zanedbanou údržbou nebo užíváním výrobku k jinému účelu, než ke kterému je určen.

Záruka poskytovaná při prodeji zboží činí 24 měsíců ode dne nákupu zboží a řídí se příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku.

Zboží nám zašlete na vlastní náklady. Pro rychlejší vyřízení uveďte druh zboží, důvod reklamace, číslo objednávky. Reklamace bude vyřízena bez zbytečného odkladu, nejpozději do 30 dnů ode dne doručení reklamace. V případě vrácení peněz Vám vrátím celkovou částku.
Podmínky byly naposledy upraveny: 17.11.2011, 21:51
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu