Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Michaela M. (Adadina) ID 303299
mimibazar.cz/adadina
Oblast: Kroměříž
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 18.5.2010
Naposledy: 31.5.2017 22:42
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
72185929
HODNOCENÍ 5
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vážené maminky, případně i tatínci,

vítám Vás na mém bazárku. Níže uvádím podmínky našeho prodeje na MMB.

Na VAŠE emaily se snažím odpovědět vždy a to převážně v době od 8:00-18 hod., ale není výjimkou, že i ve večerních hodinách- to je bez záruky. Pokud se stane, že má odpověď k Vám nedorazí ani následující den, prosím, napište přes MMB do vzkazů. Ty jsou doručeny na email téměř vždy, nebo zkontrolujte spam !

Rezervaci držím 5 dnů, pokud se nedomluvíme jinak(dohoda samozřejmě možná). REZERVACI považuji za závaznou.

Do 24 hodin od objednání zasílám platební podklady na Váš email. Platbu očekávám nejpozději do 7 dnů od objednání, pokud se nedomluvíme jinak. V případě, že platba nedorazí, rezervaci ruším a zboží uvolňuji k dalšímu prodeji.

Nezapomeňte prosím, že prodávané zboží je používané, jste na BAZÁRKU !! Proto se může objevit známka nošení nebo praní, které jsem si při focení a popisování nevšimla, např. vytažené nitky, zatržené nitky, škrábance, flíčky či malé dírky. Viditelné vady se snažím svědomitě popisovat, ale mohu něco přehlédnout, u používaného zboží nečekejte, že bude jako nové !! V případě jakékoliv nesrovnalosti či dotazu mne kontaktujte, ráda zodpovím všechny Vaše dotazy.

Balíčky odesílám 2-3 x týdně, o odeslání se snažím vždy informovat přímo na email max do 3 dnů od obdržení platby. Pokud je adresa pro doručení jiná, než u objednávky, prosím maminky vždy o jasné upozornění v mailu, kde v předmětu je uvedeno: ZMĚNA ADRESY !!

Osobní odběr zboží je možný v naší kamenné prodejně Second Hand na kruháku, nám. Míru 350/2A, Kroměříž, ale vždy po předchozí domluvě, jelikož nabízené zboží není uskladněno v prodejně!

Uvedené ceny jsou bez poštovného, poštovné 49,- Kč v PŘÍPADĚ NÁKUPU VÍCE VĚCÍ NAJEDNOU, PLATÍTE JEDNO POŠTOVNÉ!!!!

Prodávám NOVÉ oblečení a oblečení SECOND HAND a nebo soukromý prodej.

VRÁCENÍ ZBOŽÍ :Máte právo odstoupit od smlouvy do 14ti dnů od převzetí zboží,kde to umožňuje zákon. Vrátit bez udání důvodu lze i nové zboží, které již nemá původní obal.

ZÁRUČNÍ LHUTA :Na nové zboží podle zákona. Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách. Nevztahuje se na vady běžným opotřebením, nesprávným použitím výrobku,nesprávnou manipulací a nesprávným skladováním.

REKLAMACE:Reklamované či vracené zboží zašlete prostřednictvím České pošty na adresu prodávajícího s popisem vady či odstoupením od kupní smlouvy. Podmínky údržby jsou u oblečení vyznačeny na visačce, etiketě, která je pevnou součástí výrobku. Reklamační lhůta je ze zákona 30 dní. Při oprávněné reklamaci Vám bude zaslané nové zboží nebo vráceny peníze. V případě reklamace nebo odstoupení od smlouvy je zpětné poštovné na náklady kupujícího, tudíž Vám bude vrácena částka v hodnotě kupní ceny zboží a částka za poštovné, kterou jste předem uhradili prodejci.

Pokud Vám bude balíček doručený s jakýmkoliv poškozením - potrhaný, pomačkaný atd, Otevřete ho, prosím, přímo před doručovatelem nebo na poště a případně ihned reklamujte. Tyto reklamace já vyřídit nemohu - to musí příjemce !!! Děkuji !!!

STORNOVÁNÍ OBJEDNÁVKY : do 24 hodin telefonicky nebo emailem.



******************************************************************************************
Michaela Mrhálková
Hradisko 70, 796 01 Kroměříž

tel. 777063874 ( prosím o kontaktování v pracovní době tj. 8:30 - 17:30h)
email: michaela.hrebenarova@gmail.com ( kdykoliv)

Preferuji komunikaci emailem z důvodu špatného pokrytí signálem v místě bydliště a
díky tomu nemusím být 100% dostupná.

Živnostenského oprávnění :
IČO : 72185929
Na vyžádání doložím doklad (paragon) o nákupu !!

********************************************************************************************
Děkuji za přečtení a přeji všem příjemné nakupování.
Podmínky byly naposledy upraveny: 5.4.2016, 5:38
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu