Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Pavel P. (Pemashop) ID 319219
mimibazar.cz/pemashop
Oblast: Česká Třebová
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 30.8.2010
Naposledy: 19.4.2013 16:48
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 83
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vítám vás v mém obchůdku,

Předmětem prodeje je výhradně bytový textil - povlečení, prostěradla, matracové chrániče, deky, přehozy atd.od firmy SAXUM CZ. Dále se zabývám prodejem zboží z mikrovlákna, jako je povlečení, prostěradla a deky s ovečkou od SVITAP J.H.J.
Veškeré zboží mám skladem, čímž se zkracují dodací lhůty.

Poštovné je dle tarifu ČP.Zásilka je vždy pojištěná. Balné si neúčtuji.

Podmínky platby jsou-vždy na účet a předem a po obdržení peněz zboží hned odesílám! Zboží je možné poslat i na dobírku, ovšem po zaplacení základního poštovného na účet. Na všem se,ale domluvíme emailem!!
Přeji hezké nakupování!!!

Fyzická osoba - Pavel Peterka
IČ: 75584913
Trávník 1998 , 560 02 Česká Třebová
Sídlo firmy- Trávník 1998 , 560 02 Česká Třebová
tel: 606 743 593
Emailová adresa: pemashop@email.cz

Doba na zpracování objednávky 5 dní

Kupující učiněním závazné objednávky stvrzuje, že akceptuje Obchodní podmínky pro dodávku zboží vyhlášené prodávajícím. Vztahy mezi kupujícím a prodávajícím se řídí těmito obchodními podmínkami, které jsou pro obě strany závazné.

Cena je vždy uváděna s DPH
Na zboží je poskytována záruka 2 roky
Objednané zboží Vám doručím v co nejkratším možném termínu od zadání Vaší písemné závazné objednávky.
O průběhu vyřizování Vás budu průběžně informovat.

INFORMACE O DODACÍCH PODMÍNKÁCH:
Zboží zaplaťte vždy na účet a předem. čú: 194727442/0300
Po zaplacení Vám objednané zboží zašlu na adresu uvedenou v objednávce prostřednictvím České pošty.

Zboží odesílám českou poštou a zásilka je vždy pojištěná! Balné si neúčtuji.

Pokud nebudu schopen objednané zboží do určeného termínu dodat, bude objednatel neprodleně informován. Pokud bylo zboží uhrazeno na účet prodejce, budou peníze neprodleně zaslány zpět na účet objednatele.
Pokud budu schopen dodat objednané zboží jen částečně, bude objednatel neprodleně informován, bude provedeno vyúčtování dodaného zboží a za zboží nedodané bude po dohodě s objednatelem přeplatek zaslán zpět na jeho účet.

Stornování již odeslané objednávky je možné ve lhůtě do 24hodin od jejího odeslání a to emailem na pemashop@email.cz. Do předmětu, prosím, uveďte STORNO OBJEDNÁVKY, datum objednávky, název objednaného zboží a jméno objednatele.

Kupující má právo odstoupit od smlouvy do 14 dnů od jeho převzetí, avšak za podmínky, že je zboží vráceno nepoškozené a zjevně nepoužité . Pokud tyto podmínky budou splněny, vrátí prodávající kupujícímu obratem částku odpovídající kupní ceně, kterou za vrácené zboží kupující prodávajícímu zaplatil.
Prodávající si vyhrazuje právo strhnout z částky, která má být kupujícímu vrácena, částku odpovídající 30 % z kupní ceny na pokrytí nákladů prodávajícího, vzniklých v souvislosti s vrácením peněz kupujícímu, přeskladnění a poštovným.

Případné reklamace vyřídím k Vaší spokojenosti individuální dohodou s Vámi a v souladu s platným právním řádem. Kupující je povinen zboží po jeho převzetí prohlédnout tak, aby zjistil případné vady a poškození. Případné vady je kupující povinen neprodleně nahlásit a to písemnou formou na pemashop@email.cz, a to nejpozději do 3 dnů od převzetí zboží.
Reklamace se vyřizuje dle možností prodávajícího některým z níže uvedených způsobů:
a) poskytnutí nového odpovídajícího zboží
b) oprava vadného výrobku nebo jeho části
Předpokladem pro vyřízení reklamace je její uznání ze strany prodávajícího a následné převzetí reklamovaného zboží na adrese: Pavel Peterka, Trávník 1998, 560 02 Česká Třebová
Přeprava vraceného zboží od kupujícího k prodávajícímu je hrazena kupujícím a to formou doporučeného balíku (ne na dobírku) na výše uvedené adrese.
Neručím za vady vzniklé přepravcem.

Veškeré nakládání s osobními údaji se řídí Zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů. Osobní údaje získané provozováním internetového obchodu nejsou a nebudou prodávány, pronajímány ani jinak sdíleny s jinými subjekty. Zákazník má právo kdykoliv písemně požádat o vymazání osobních údajů z naší databáze.

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.
Podmínky byly naposledy upraveny: 2.9.2010, 17:24
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu