Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Lenka V. (saliceto) ID 3231
Lenka Vrbová
mimibazar.cz/saliceto
Oblast: Pardubice
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 23.6.2005
Naposledy: 18.1.2023 9:26
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
87190281
HODNOCENÍ 226
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Hezký den :), jsem moc ráda, že jste si vybrali z mé nabídky.

Prosím, přečtěte si podmínky prodeje:

Bazárkové zboží:
(jedná se o soukromý prodej - nevztahuje se na ŽO - není označeno v nabídce nové zboží)
* Pokud v již popisku není uvedeno, ráda Vám odpovím na Vaše dotazy týkající se rozměrů, barvy či stavu věci - prosím v případě nejistoty se určitě přeptejte!!!
* Jestliže si vyberete více věcí, poprosím o odpověď na každou inzertní fotografii zvlášť do vzkazu napište své příjmení.
* Milé maminky upozorňuji, že většina zboží nabízených v mém bazárku je použitých. V popisu se budu snažit co nejpřesněji zboží vyobrazit textem i fotografií.
* V případě že by přesto některá z Vás nebyla spokojena, tak mi po předchozím upozornění a domluvě, do 4 pracovních dnů od převzetí zásilky danou věc na své náklady zašle zpět. Vaše peníze ihned po doručení zásilky vrátím (ponížené o poštovné). Zboží musí být nepoužité,nepoškozené s dokladem o koupi (pokud tam byl).
* Balíčky zasílám co nejdříve (zpravidla následující pracovní den) po připsání platby na účet . Na dobírku nezasílám.
* Pokud bych z jakéhokoli důvodu nemohla zásilku odeslat budu o tom kupující neprodleně informovat..
* Poštovné je dle sazebníku pošty podle váhy balíčku cca 47,- – 120,- Kč Balíčky zasílám doporučeně, pokud chcete poslat obyčejně je možné se domluvit, neručím za dodání.
* Rezervace jsou na 5 pracovních dní, což je doba postačující k převedení peněz na účet. Pokud po této době není částka připsaná, rezervace je automaticky zrušena. Pokud potřebujete počkat domluva je možná.
* Zboží prodávám, výměny nedělám !!!
* Dekorace není součástí nabízeného zboží.

Nové zboží:
( prodej na ŽO IČO : 87190281, zboží je označeno v nabídce nápisem nové zboží)
* Veškeré objednávky jsou považovány za závazné.
* Podáním objednávky potvrzujete, že jste se seznámil-a s tímto nákupním řádem a reklamačním řádem.
* Jestliže si vyberete více věcí, opovězte prosím na každou inzertní fotografii zvlášť, do vzkazu napište své příjmení.
* Zboží prozatím není vedeno skladem dodací lhůta je od připsání platby na účet 7 - 14 dnů. V odpovědi na Vaši objednávku sdělím předběžný termín odeslání zboží (zboží bude odesláno v případě že bude zaplaceno).
* úhrada objednávky předem na účet, na dobírku prozatím nezasílám.
* Cenu poštovného upřesním při konkrétní objednávce. Veškeré balíčky zasílám doporučeně některé s doložkou křehké dle povahy zasílaného zboží.
* Zboží bude doručeno na Vámi uvedenou adresu v objednávce, prosím o přesné zadání ( jméno a příjmení, ulice a číslo popisné, PSČ a obec.), aby nedocházelo při doručení ke komplikacím.
* Zboží z objednávky expeduji až po zkompletování, pokud si neřeknete jinak. V případě,
že chcete objednávku rozdělit a poslat po částech, účtujeme ke každé zásilce standardní poštovné.
* Vrácení zboží: Dle § 53 odst.7 občanského zákoníku má kupující (spotřebitel) právo odstoupit od smlouvy na dálku do 14 dní od převzetí zboží. Zboží se vrací na vlastní náklady, doporučeně ne dobírkou, na odesílací adresu uvedenou na obálce, nebo faktuře. Zboží musí být vráceno nepoužité, nepoškozené, kompletní, včetně příslušenství, v původním obalu a s přiloženými doklady. Částka za vrácené zboží, nevztahuje se na poštovné a balné-které se nevrací, bude zákazníkovi zaslána převodem, na účet ze kterého přišla, nejpozději do 5-ti pracovních dnů ode dne doručení a překontrolování vráceného zboží.
* Záruka na zboží: Veškeré zboží uvedené v nabídce nové, zaslané s dokladem o koupi má záruku 24 měsíců (pokud není výslovně uvedeno jinak). Při reklamaci zboží je třeba zboží zaslat na vlastní náklady, doporučeně- ne dobírkou, s dokladem o nabytí, na odesílací adresu a uvedeným důvodem reklamace. Reklamaci se budu snažit vyřídit co nejrychleji nejdéle do 30dnů od převzetí zboží.

Budu moc ráda, když mi po obdržení balíčku napíšete vzkaz, hodnocení a nebo e-mail, zda jste byla spokojena. Já se v každém případě budu snažit, aby spokojenost byla na obou stranách a nakupování u mne bylo pro Vás příjemné.
Podmínky byly naposledy upraveny: 10.1.2011, 16:40
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu