Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Alena N. (Matyáš) ID 333160
mimibazar.cz/matyas1
Oblast: Třebíč
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 27.10.2010
Naposledy: 5.1.2020 11:25
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 177
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Provozovatel:
KIMIR, s.r.o.
Alena Némethová
Tomáš Németh,
Čechtín 32
675 07 Čechtín
IČ : 25569597
DIČ: CZ25569597
e-mail: obchodkim@seznam.cz

Objednávky je možné uskutečnit:
1/ přes mimibazar
2/ mailem: obchodkim@seznam.cz
3/ telefonicky 728721507 Alena Némethová
739439132 Tomáš Németh



Obchodní podmínky a Reklamační řád


Doba dodání zboží je nejpozději do 7 dní po obdržení platby. V PŘÍPADĚ,ŽE NEBUDE ZBOŽÍ NA SKLADĚ, MŮŽE SE DOBA DODÁNÍ PRODLOUŽIT NA 10 DNÍ. O TOMTO BUDE ZÁKAZNÍK INFORMOVÁN EMAILEM.

1. Objednávky podané prostřednictvím našeho internetového obchodu jsou závazné. Podáním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami, jakož i reklamačním řádem.

2. Místem dodání zboží je adresa uvedená kupujícím.

3. Veškeré osobní údaje poskytnuté při registraci jsou důvěrné.

4.Kupující má právo svou objednávku stornovat e-mailem na adresu provozovatele do 12 hodin po jejím odeslání. Po této lhůtě je objednávka považována za závazně přijatou. Objednávku můžete stornovat emailem či telefonicky. Stačí uvést číslo objednávky a kontaktní údaj na Vás

5. Prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část v případě, že se zboží již nevyrábí nebo nedodává nebo se výrazným způsobem změní cena dodavatele.

Prodávající je povinen v takovém případě neprodleně kontaktovat kupujícího , o nastalé situaci ho neprodleně informovat, případně nabídnout jiné zboží



- MOŽNOST VRÁCENÍ ZBOŽÍ BEZ UDÁNÍ DŮVODU -
Kupující má právo na vrácení zboží bez udání důvodu do 14 dnů od jeho převzetí.
O této skutečnosti nás prosím informujte e-mailem, kde získáte také podrobnější informace o tom, jak postupovat.
Kupující zašle zboží zpět Českou poštou nebo jinou přepravní službou na vlastní náklady na adresu prodávajícího.
Zboží prosím nezasílejte na dobírku, nebude převzato!
Vrátit bez udání důvodu lze i nové zboží, které právě již nemá původní obal, bylo použito nebo třeba nemá visačky. Pak si prodávající může vrácenou částku ponížit o opotřebení výrobku.
Zboží musí být zasláno kompletní (včetně veškerého příslušenství). Je nutné přiložit doklad o nákupu, příp.záruční list, návody apod.
Uhrazená částka bude kupujícímu vrácena zpět převodem na účet do 3 pracovních dnů po obdržení zásilky.
Při osobním odběru neplatí 14-denní lhůta pro vrácení zboží bez udání důvodu, protože se jedná o prodej, kdy měl zákazník možnost si zboží prohlédnout a vyzkoušet. V tomto případě platí klasická záruka 24 měsíců.



Záruka a reklamace

Záruka začíná běžet dnem převzetí výrobku spotřebitelem. Na zboží je poskytována záruka 24 měsíců. Prodejce odpovídá za všechny vady výrobku, které má zboží při převzetí kupujícím nebo které se objeví v průběhu záruční doby. Nevztahuje se však na vady způsobené nešetrným zacházením nebo mechanickým poškozením a běžným opotřebením. Reklamaci je možné uplatnit poštou i osobně. Zákazník má právo na náhradu nutně vynaložených nákladů spojených s uplatněním reklamace (např. náklady na dopravu). Vždy je třeba popsat charakter vady, kopii kupního dokladu (nebo jiným způsobem prokázat uskutečnění koupě) a kontakt na Vás. Každou reklamaci vyřizujeme bez zbytečného odkladu maximálně do 30ti kalendářních dnů. Reklamační protokol (potvrzení o tom, kdy spotřebitel reklamaci uplatnil, co je obsahem reklamace a jaký způsob vyřízení reklamace spotřebitel požaduje) je zaslán zákazníkovi emailem bezprostředně po přijetí reklamace. V případě osobního předání je předán ihned.

Spotřebitel při uplatnění záruky má právo na:

1.jde-li o vadu odstranitelnou, právo na bezplatné, řádné a včasné odstranění vady, právo na výměnu vadného zboží nebo vadné součásti, není-li to vzhledem k povaze vady neúměrné, a není-li takový postup možný, právo na přiměřenou slevu z kupní ceny nebo odstoupit od kupní smlouvy
2. jde-li o vadu neodstranitelnou, bránící řádnému užívání zboží, právo na výměnu vadného zboží nebo odstoupit od kupní smlouvy
3. jde-li o vady odstranitelné vyskytující se ve větším počtu (viz. dále), nebo opakovaně a bránící řádnému užívání zboží, právo na výměnu vadného zboží nebo odstoupit od kupní smlouvy. Za opětovné vyskytnutí vady se považuje, jestliže stejná vada bránící řádnému užívání, jež byla v záruční době již nejméně dvakrát odstraňována, se vyskytne znovu. Větším počtem vad se rozumí, má-li věc současně alespoň tři vady bránící jejímu řádnému užití
4. jde-li o jiné vady neodstranitelné a nepožaduje-li výměnu věci, právo na přiměřenou slevu z kupní ceny nebo odstoupit od kupní smlouvy.

Ceny a platnost nabídky

Všechny ceny jsou uvedeny s DPH a jsou koncové. Součástí dodávky je řádný daňový doklad. Veškeré ceny, včetně cen akčních platí do jejich odvolání nebo do vyprodání zásob. Pokud máte zboží objednané, platí cena, za kterou jste ho objednali bez ohledu na jakékoliv pozdější změny v jeho ceně.

U výrobku zpravidla uvádíme i obvyklou cenu, která vychází z doporučených maloobchodních cen výhradních distributorů. Obrázky mohou být u některých produktů pouze ilustrativní.



Ochrana osobních údajů

Veškeré osobní údaje, které jsou nám svěřené, nebudou bez Vašeho souhlasu poskytnuty třetím osobám, ani jiným subjektům a bude s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Kdykoliv můžete požádat o jejich změnu či vymazání emailem.

Tyto obchodní podmínky jsou platné od 1.1.2012
Podmínky byly naposledy upraveny: 16.2.2012, 13:41
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu