Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Marie J. (Amalina) ID 35104
mimibazar.cz/amalina
Oblast: Ostrava
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 14.12.2006
Naposledy: 4.3.2021 13:09
Aktualizace: 8.8.2018 10:18
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 65
VŠECHNY FOTOGRAFIE 23
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 3
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
PODMÍNKY PRODEJE

Milí přátelé ,
děkuji Vám za návštěvu mého obchůdku. Pokud jste si vybrali nějaké zboží, zde je pár nezbytných informací, aby obchůdek mohl bez problémů proběhnout.

Při nákupu nad 1500,- vždy poštovné zdrama.

Co se týče oblečení:
Velikosti uváděné výrobcem u spodního prádla a hlavně podprsenek je ve skutečnosti menší, mám ozkoušeno, že hlavně při velikosti obvodu hrudníku. Proto každou věc ráda přeměřím a zodpovím jakékoliv dotazy. Prosím, abyste mi po zodpovězení otázek či po zaslání míry sdělily, jak jste se rozhodly. Zboží prodávané jako NOVÉ je odebrané ze skladu a zabalené v původním balení. Nenošené, nepoužívané. Také z hygienického důvodu neberu zpět kalhotky. Mrzí mne to, ale která z Vás by chtěla mít krajkové kalhotky, které už si někdo párkrát ozkoušel?

Keramika:
Zboží je od českého výrobce, vše je ručně vyrobeno, kvalitně propracované. Jednotlivé kusy se mohou lišit barvou i lehce tvarem.
U každého výrobku je udávána váha, výška a šířka (průměr). Do 15kg lze poslat poštou, jinak prostřednictvím PPL. Nebo po předchozí dohodě osobně dovezu. Při osobním dovozu mohu na Vaši žádost nechat květináče profesionálně osázet venkovními rostlinami dle Vašeho výběru.
Občas máme na skladě i výrobky 2 a 3 kvality. Většinou je to vadou tvaru, který se změnil při pálení. Tyto kousky jsou ale na vyžádání, tedy chce-li zákazník za méně peněz výrobek nižší kvality.
Časem doplním i dekorace ve tvaru zvířátek, houbiček, .........

Prosím, ČTETE SI CELÝ POPIS, reklamace jako "jé, já to asi nedočetla do konce, neuznávám"!!! Děkuji za pochopení.

Věcičky se snažím posílat obratem po PŘIPSÁNÍ peněz na můj účet, chodím na poštu 2x týdně,v pondělí a ve středu. Nerada posílám věci na víkend. O odeslání Vás budu informovat vzkazem v mém albíčku.
Balík ihned při převzetí z pošty nebo PPL zkontrolujte. Je-li poničený, ihned před dodavatelem rozbalte a zkontrolujte obsah. Za takto poničenou zásilku ručí dopravce!

Obyčejné zásilky jsou zasílány pouze na Vaše vyžádání a Vaše RIZIKO

PLATEBNÍ PODMŃKY :
POKUD SI ZBOŽÍ ZÁVAZNĚ REZERVUJETE UVÁDĚJTE !!PROSÍM!! I SVOU ADRESU
- po vaší objednávce vám zašlu č.účtu, na který platbu zašlete, var.symbol je vaše ID, pokud není účet, ze kterého platbu odesíláte, veden na vaše jméno, prosím o vepsání vašeho jména do kolonky "zpráva pro příjemce"
- neposílejte mi na účet žádné peníze bez platebních podkladů, k ceně zboží vám vždy připočítám poštovné dle váhy zásilky a platných tarifů ČP
- nejnižší poštovné činí 37,-kč
DOPORUČENÁ ZÁSILKA : délka nesmí přesahovat 50 cm a šířka 35 cm, přičemž tloušťka nesmí být větší než 5 cm !!!
tarify poštovného : váha do 500g = 49,- kč
do 1kg = 54,-kč
do 2kg = 58,- kč
CENNÝ BALÍK : vše s tloušťkou nad 5cm !!! Automaticky pojištěn na 500kč. Připojištění 5,-kč do 5000kč za udanou cenu.
tarify poštovného : váha do 2kg = 68,-kč
do 5kg = 75,-kč
do 10kg =89,-kč
do 15kg = 103,-kč
do 20kg = 117,-kč

Přátelé, váhu většinou odhaduji, může se tedy minimálně lišit. U keramických výrobků vážím zboží ve skladě, tedy váhu vím, ale po zabalení, mohu jen odhadnout. Děkuji za pochopení. Na DOBÍRKU NEPOSÍLÁM, na Slovensko či do jiného státu pouze po domluvě.
Po obdržení balíčku ode mne, bych Vás poprosila o zprávičku formou hodnocení ( budu ráda a pošlu hodnocení i já Vám) . Děkuji.

Reklamace se snažím řešit, někdy se stane, že něco přehlédnu, proto prosím napište, můžeme se dohodnout na slevě, případně vrácení adekvátní, či celé částky. Peníze vždy vracím až po obdržení vráceného zboží.

Pevně věřím, že budete s nákupem spokojení. Přeji krásný den. Marie
Podmínky byly naposledy upraveny: 13.4.2011, 11:49
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu