Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Lucie B. (wwwevacz) ID 362084
Zásobování a.s.
mimibazar.cz/wwwevacz
Oblast: Mělník
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 21.3.2011
Naposledy: 9.3.2015 23:54
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
46354221
DIČ CZ46354221
HODNOCENÍ 402
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Nové zboží zasíláme na dobírku, ale také můžete platit předem. Do objednávky vždy uvěďte Váš TELEFON a adresu!
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
NOVÉ ZBOŽÍ

Zásobování a.s. je firma s více než 20letou historií. Firma má 130 zaměstnanců. Prodáváme 14 000 výrobků, které expedujeme přímo z našeho mělnického supermarketu Eva nebo z vlastního velkoobchodního skladu s kapacitou 17 000 paletových míst v Mělníku.

Patříme k největším dovozcům a distributorům elektrospotřebičů a zboží pro domácnost v ČR, proto Vám můžeme nabídnout kvalitní zboží za atraktivní ceny. Pokud s naším výrobkem nebudete spokojení, máte možnost nám ho vrátit zpět a my vám v souladu se zákonem vrátíme peníze.

Námi prodávané výrobky splňují hygienické a bezpečnostní normy i další zákonné požadavky platné pro prodej na území ČR, jsou prodávány minimálně s dvouletou zárukou, v originálních obalech, s českými návody. Jsme plátci DPH, se zbožím vždy obdržíte řádný daňový doklad.


Obchodní podmínky:

Provozovatel (dodavatel):
Zásobování a.s.
Chloumecká 3376
276 01 Mělník
IČO 46354221
DIČ CZ46354221

Zodpovědná osoba pro prodej na mimibazar.cz: Lucie Benešová
Telefonickou podporu prodeje neposkytujeme.

Dodavatel je zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,oddíl B,vložka 7941
Dodavatel je registrovaným plátcem DPH

Objednávka a uzavření kupní smlouvy:
Objednávky podané prostřednictvím MIMIBAZARU jsou považovány za závazné. Podáním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami a že s nimi souhlasí.

Objednávka je návrhem kupní smlouvy. Kupní smlouva vzniká v okamžiku převzetí a zaplacení objednaného zboží kupujícím.
Podmínkou platnosti elektronické objednávky je vyplnění veškerých předepsaných údajů a náležitostí.
Místem dodání zboží je adresa uvedená kupujícím v objednávkovém formuláři.
Vlastnické právo ke zboží přechází na kupujícího, pod podmínkou zaplacení kupní ceny, jeho převzetím.
Vyplněním registračního formuláře, či závazné objednávky v rámci internetového obchodu Eva.cz, kupující dává prodávajícímu souhlas k shromažďování a archivování osobních údajů o kupujícím a o jeho nákupech.


Dodací termíny: Zboží expedujeme zpravidla do 2 pracovních dnů od objednávky na dobírku a cca do týdne od úhrady platby převodem.


Platební a dodací podmínky:
Dobírkou (Česká pošta) - za zboží do 15 kg zaplatíte při přebírání zásilky. Poštovné účtujeme po ČR 129 Kč
Dobírkou (přepravní služba) - za zboží zaplatíte při přebírání zásilky. Přepravné dle hmotnosti zásilky je uvedeno u každého inzerátu.
Osobní odběr na prodejně: Supermarket Eva, Chloumecká 3376, 276 01 Mělník, tel. 315646111. Osobní odběr je nutno domluvit s prodejcem, aby mohlo být zboží včas připraveno k předání.

Otevírací doba supermarketu Eva (pro osobní odběr): pondělí-pátek: 08:00 - 19:00, sobota: 09:00 - 15:00, neděle: 13:00 - 19:00

Storno objednávky ze strany prodávajícího:
Prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část pokud je zboží vyprodáno, nebo se již nevyrábí či nedodává nebo pokud došlo ke změně ceny u dodavatele a zákazník změnu ceny neakceptuje. V případě, že kupující zaplatil již část nebo celou částku kupní ceny, bude mu tato částka vrácena zpět způsobem, na kterém se oba dohodnou. Prodávající má právo objednávku stornovat také v případě, že zákazník vyplní chybné nebo neúplné kontaktní údaje nebo pokud v minulosti nepřevzal
objednané zboží.

Storno objednávky ze strany kupujícího:
Kupující má právo stornovat objednávku před expedicí nebo odesláním zboží. Po odeslání zboží je kupující povinen uhradit prodávajícímu všechny náklady, související s odesláním a vrácením zboží.

Možnost vrácení zboží:
V souladu se zákonem č. 367/2000 má zákazník právo odstoupit od smlouvy bez udání důvodu do 14 dní od převzetí zboží. Pokud se rozhodnete zboží vrátit, kontaktujte nás a dohodněte si způsob vrácení zboží. Věříme, že se zbožím budete spokojeni, stejně jako většina našich zákazníků, pokud se však přesto rozhodnete zboží vrátit, pak prosíme, aby zboží bylo vraceno v původním obalu, bez známek použití, nepoškozené, kompletní (včetně příslušenství, záručního listu, návodu atd.) a s kopií dokladu o koupi. Peníze za zboží Vám budou vráceny převodem na Váš účet a to nejpozději do 10 pracovních dnů po fyzickém obdržení zboží. Pokud bude zboží vráceno nekompletní nebo s poškozeným obalem, může prodávající přiměřeně snížit částku, kterou bude zákazníkovi vracet. Zboží neposílejte v žádném případě na dobírku, nebude přijato a prodlužujete tím dobu vyřízení.

Reklamace:
Pro případnou reklamaci v záruční době kontaktujte servisní středisko, uvedené v návodu k obsluze nebo přímo nás (prodejce). V případě reklamace po záruční době Vám rádi pomůžeme s vyhledáním odborného servisu nebo s dodávkou náhradních dílů.
Podmínky byly naposledy upraveny: 29.11.2012, 20:35
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu