Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Markéta K. (Bašuska) ID 370578
mimibazar.cz/basuska
Oblast: Praha
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 10.5.2011
Naposledy: 14.12.2019 16:22
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
87003147
HODNOCENÍ 62
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
PROVOZOVATEL:

Ing. Markéta Kasová
Pod Čimickým hájem 222/6
181 00 Praha 8

IČ: 87003147

tel.: 732438628
e-mail: kasicka.com@gmail.com

Zodpovědný pracovník:
Martin Kasa
K Ládví 792/47
181 00 Praha 8
tel.: 602 475 548
e-mail: kasicka.com@gmail.com


OBCHODNÍ PODMÍNKY

Před nákupem zboží prostřednictvím mimibazaru si prosím přečtěte tyto obchodní podmínky.

Objednávkou zboží potvrzujete, že jste se s našimi obchodními podmínkami seznámili a zároveň s nimi souhlasíte.

V případě zájmu o další sortiment navštivte naše stránky www.kasicka.com


DOPRAVA A PLATBA ZA ZBOŽÍ

Objednávky zadané prostřednictvím mimibazaru potvrzujeme prostřednictvím emailové zprávy. Zboží odesíláme do dvou dnů od připsání platby na náš účet nebo v případě dobírky do dvou dnů od objednání.
Po odeslání zásilky zasíláme informační mail s odkazem na sledování zásilky.

Základní cena za dopravu je uvedena v popisu zboží. Jde o doporučený balík odeslaný Českou poštou. Dodací lhůty jsou závislé na vytíženosti pošty.

Platba předem na účet u ČSOB 261765108/0300
zpráva pro příjemce: název zboží

Pokud budete mít zájem o rychlejší dodání, můžeme zboží zaslat poštou jako "Balík do ruky" s dodáním do druhého dne od podání. V tomto případě je cena za balík 100,- Kč.

Pokud budete chtít zaslat zboží na dobírku, připočítává se k ceně dopravy 40,- Kč dobírkovné.

Osobní odběr je možný na adrese:
kasicka.com
K Ládví 792/47
181 00 Praha 8 Čimice

zodpovědný pracovník:
Martin Kasa
tel.: 602 475 548
e-mail: kasicka.com@gmail.com


STORNOVÁNÍ OBJEDNÁVKY ZÁKAZNÍKEM

Zákazník má možnost stornovat objednávku do 24 hodin od objednání na emailu kasicka.com@gmail.com


VRÁCENÍ ZBOŽÍ A REKLAMACE

V případě, že jste spotřebitel, máte dle § 53 odst. 7 občanského zákoníku právo zakoupené zboží vrátit bez udání důvodu, a to do 14 kalendářních dnů od data převzetí zboží. Nárok máte i v případě, že objednávku učiníte po internetu s osobním odběrem na některé z našich kamenných prodejen.

V případě, že nejste spotřebitel, tedy zboží nakupujete v rámci své obchodní či podnikatelské činnosti (o čemž rozhoduje uvedení IČ na nákupním dokladu), právo na odstoupení vám nevzniká, neboť obchodní zákoník tuto možnost neuvádí.

Zboží zasílejte na adresu:

Markéta Kasová
Pod Čimickým hájem 222/6
181 00 Praha 8

Vracené zboží prosíme dobře zabalte, aby nedošlo k jeho poškození během přepravy.

Prosíme, uveďte zboží pokud možno do původního stavu, předejdete tím možnému snížení vrácené částky o náklady vynaložené na uvedení zboží do původního stavu.

Peníze za zboží Vám zašleme na Váš bankovní účet co nejdříve, nejpozději do 7 dnů od doručení zboží na naši adresu. Náklady na vrácení zboží jsou v tomto případě na straně kupujícího.


ZÁRUKA

Ze zákona má kupující spotřebitel nárok na 2letou záruční dobu na nákup zboží z naší nabídky, avšak kupující, který při uzavírání a plnění smlouvy jedná v rámci své obchodní nebo jiné podnikatelské činnosti, má nárok pouze na 1letou záruční dobu na nákup zboží z naší nabídky.


Ztracené zásilky, které nebyly zákazníkovi doručeny, vždy reklamujeme jako odesílatel po uplynutí 14 pracovních dní od data vyslání zásilky. Poté čekáme na vyjádření doručovatele. V případě viny ze strany doručovatele vždy vyřizujeme vzniklou situaci kladně ve prospěch zákazníka.
Upozorňujeme, že doba čekání na odpověď doručovatele může trvat i více než 30 dní, podle jeho vnitřních předpisů, na což nemáme vliv.


OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.
Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládáme s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


COPYRIGHT

Veškeré materiály publikované na webových stránkách www.kasicka.com jsou chráněny autorským zákonem. Produkty a služby, které jsou na webových stránkách uvedeny, informace o nich a jejich vyobrazení mohou být chráněny dalšími právy dotčených osob. Názvy a označení výrobků, služeb, firem a společností mohou být registrovanými obchodními známkami příslušných vlastníků.

Jakákoli část webových stránek (zejména popisy a vyobrazení prodávaných produktů, popis nákupu a rozdělení kategorií a parametrů) nesmí být zkopírována elektronickou nebo mechanickou cestou a zpřístupněna veřejnosti bez předchozího písemného svolení držitele autorských práv. Výjimku z tohoto ustanovení tvoří soubory a texty publikované na stránkách informace pro tisk.



ODPOVĚDNOST

Upozorňujeme, že informace na webových stránkách jsou zčásti přebírány od třetích stran, mohou obsahovat věcné a technické nepřesnosti či typografické chyby a mohou být aktualizovány bez předchozího upozornění.

Markéta Kasová jako prodejce nenese vůči jiné straně odpovědnost za přímé, nepřímé, mimořádné nebo jiné následné škody, způsobené použitím informací z jejích nebo odkazovaných webových stránek, včetně (ale ne výhradně) ušlého zisku, vynaložených nákladů, přerušení činnosti a dalších škod.

Markéta Kasová jako prodejce neposkytuje žádné garance a záruky kromě záruk vyplývajících ze zákona a záruk, které nad rámec zákona poskytují dodavatelé výrobků a poskytovatelé služeb, jež jsou nabízeny na webových stránkách jejích obchodů.
Podmínky byly naposledy upraveny: 11.5.2014, 17:16
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu