Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Vladimíra K. (vladka1plz) ID 383654
mimibazar.cz/vladka1plz
Oblast: Plzeň
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 13.8.2011
Naposledy: 12.4.2024 15:07
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 819
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
ČÁST I.

Milí nakupující, děkuji Vám za nahlédnutí na mou stránku. Věřím, že budete s nákupem u mě spokojení :-)

Nenabízejte mi, prosím, výměnu - pouze prodávám. Děkuji, že to respektujete. Nežádejte o slevy , prosím. Pokud Vám ceny nevyhovují, na inzerát nereagujte a věc přenechejme dalšímu zájemci .

Jsem na PC denně. O delší nepřítomnosti ( dovolená, nemoc) Vás budu informovat ve vzkazech. Pokud Vám neodpovím do 24 h , napište mi , prosím, znovu. Děkuji :-)



Pokud si přejete zboží zaslat obyčejně, samozřejmě Vám vyhovím, pokud to bude reálné , a hlavně pokud cena zboží nepřesáhne 100 Kč. Za tyto zásilky přebíráte veškerou odpovědnost. Na dobírku neposílám vůbec.
Akceptuji pouze platbu předem na účet nebo složenkou. Balíčky odesílám co nejdříve, nejpozději do 3 pracovních dnů od připsání platby. O odeslání balíčku Vás budu informovat mailem. Ráda balíček odešlu kamkoliv do zahraničí.

Platbu očekávám do 2 pracovnich dnů , po tuto dobu platí i rezervace.
Vyhrazuji si právo odstoupit od kupní smlouvy . Objednávka je uzavřena v okamžiku, kdy odešlu pokyny k platbě ( zrušení je možné mailem do 24 hodin). Dotazy na rozměry , barvu atd. neberu jako zájem o koupi zboží, na odpověď nečekám, pokud se nedomluvíme jinak. Po neodebrání uzavřené objednávky uděluji negativní hodnocení, tak si prosím nákup opravdu dobře rozmyslete.



Námi použité věci jsou kupované nové, pokud by to bylo jinak, uvedu to v konkretním inzerátu. Věci popisuji pravdivě , ty poškozené včetně vad. Je třeba si však uvědomit, že použité zboží není prostě nové a má jistě známky užívání. Tomu odpovídají i leckdy vysoké slevy z pořizovací ceny.

Inzeruji i jinde, takže se může stát, že věc, kterou si vyberete , bude již prodaná, i když na ní nebude žádný zájemce. Děkuji za pochopení.


Přeji Vám příjemný nákup , Vlaďka





ČÁST II.

Provozovatel


Vladimíra Krejčí

Kostincova 37
Plzeň
326 00
ČR

IČ 03590381

NEJSEM PLÁTCE DPH

1. Zrušení objednávky a odstoupení od smlouvy – vrácení zboží do 14 dnů od převzetí:

Kupující má právo odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží Uvedená lhůta je určena k tomu, aby se kupující v přiměřeném rozsahu seznámil s povahou, vlastnostmi a funkčností zboží.

Odstoupení od smlouvy kupující prodávajícímu zašle písemně nebo předá ve 14 denní lhůtě. Kupující nemusí uvádět důvod, pro který od smlouvy odstupuje. Pro usnadnění komunikace je vhodné v odstoupení uvést datum nákupu a bankovní spojení .

Prodávající je povinen kupujícímu vrátit částku plně odpovídající ceně zboží a zaplaceným nákladům na jeho dodání do 14 dnů od odstoupení od smlouvy. Zboží by mělo být vráceno prodávajícímu (ne na dobírku) kompletní, v původním obalu, nesmí jevit známky opotřebení či poškození. Náklady vrácení zboží nese kupující.

Je-li vrácené zboží poškozeno porušením povinností kupujícího, je prodávající oprávněn vůči kupujícímu uplatnit nárok na náhradu snížení hodnoty zboží a započíst jej na vracenou částku.


2. Reklamace

Pokud má převzaté zboží vady, které nebyly způsobeny nevhodným užíváním, má zákazník právo na reklamaci . Záruční doba je 24 měsíců ode dne převzetí zboží.

Lhůta při vyřízení reklamace je 30 dnů ode dne převzetí zboží do reklamace.
Prodávající není povinen nároku kupujícího vyhovět, pokud prokáže, že kupující před převzetím o vadě zboží věděl nebo ji sám způsobil.

U věcí prodávaných za nižší cenu prodávající neodpovídá za vadu, pro kterou byla nižší cena sjednána.


3. Zákonná práva z vad

U vady, která znamená nepodstatné porušení smlouvy (bez ohledu na to, jde-li o vadu odstranitelnou či neodstranitelnou), má kupující nárok na odstranění vady anebo přiměřenou slevu z kupní ceny.

Vyskytla-li se odstranitelná vada po opravě opakovaně (třetí reklamace pro stejnou závadu nebo čtvrtá pro odlišné závady) nebo má zboží větší počet vad (nejméně tři vady současně), může kupující uplatnit právo na slevu z kupní ceny, výměnu zboží nebo odstoupit od smlouvy.

Prodávající neodpovídá za vady vzniklé v důsledku běžného opotřebení nebo nedodržení návodu k použití. V případě reklamace či vrácení zboží je nutno nejdříve mne písemně kontaktovat vzkazem na Mimibazaru či mailem.


Prodejce musí vystavit doklad (bez ohledu na výši ceny) pouze na požádání zákazníka (§ 31 odst. 17 živnostenského zákona)

.
Podmínky byly naposledy upraveny: 13.10.2019, 19:15
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu