Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
Veronika V. (savev) ID 391136
mimibazar.cz/savev
Oblast: Uherské Hradiště
Registrace: 26.9.2011
Naposledy: 4.4.2020 23:00
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 30
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY


PROVOZNÍ DOBA:
Objednávat můžete denně celých 24 hodin. Na Vaši objednávku budu reagovat nejpozději do 24 hodin-pokud ne, ozvěte se. Kontaktovat mě můžete na mail info@bezva-nakup.eu, telefonická podpora není poskytována. Odpovídám většinou ve všední dny od 0 - 24 hodin.


ZRUŠENÍ OBJEDNÁVKY:
Objednávku můžete stornovat do 24 hodin e-mailem info@bezva-nakup.eu nebo přes vzkazy MMB.


ODESLÁNÍ ZBOŽÍ:
Vámi objednané zboží odesílám maximálně během 2 - 5 ti pracovních dní, v měsících říjen až prosinec maximálně 7. pracovní den od připsání Vaší platby na můj účet.

Pokud tomu bude jinak, neprodleně Vás informuji. Pokud nebudu mít Vámi zaplacené zboží skladem a nebude tak ani u mého dodavatele, pak Vás budu informovat a OKAMŽITĚ reagovat podle dohody s Vámi (zaslání náhradního zboží, vrácení částky na účet).


ROZMĚRY ZBOŽÍ:
Rozměry tohoto zboží se mohou lišit o 5 - 7 % oproti uvedeným údajům v inzerátu.

REZERVACE:
Zboží Vám rezervuji 7 dní , delší rezervace je možná po domluvě. Pokud není částka za zboží připsána do 7 dnů, je rezervace automaticky zrušena a zboží je dáno dále k prodeji.


ZPŮSOB DORUČENÍ A DOPRAVNÉ:
Zasíláme přes ČP. Cena se odvíjí od váhy a ceny objednávky od 45,- Kč do 150,- Kč.
Vzhledem k dalšímu zdražování dopravy u České pošty Vám bude účtováno dopravné v této výši:

45,- Kč - zboží do hodnoty 650,- Kč a výšky balíčku po zabalení 5 cm
( 1-3 trička, 1-3 kšiltovky, 1 tenké tepláky apod.)

69,- Kč - zboží do hodnoty 650,- Kč a výšky po zabalení vyšší než 5 cm

95,- Kč - veškeré zboží nad hodnotu 650,- Kč a výšky po zabalení vyšší než 5 cm


PLATBA:
Platba předem na účet u Mbank. Informace k platbě zasílám do 24-ti hodin od objednávky.


OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:

Kupující souhlasí s tím, aby poskytnuté osobní údaje byly prodávajícím zpracovávány a uchovávány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů (č. 101/2000 Sb.) za účelem plnění předmětu smlouvy. Kupující má právo být informován, jaké údaje o něm prodávající eviduje, a je oprávněn tyto údaje měnit, případně písemně vyslovit nesouhlas s jejich zpracováváním. Dozor nad ochranou osobních údajů vykonává Úřad pro ochranu osobních údajů.

Kupující může prodávajícímu sdělit, že chce ukončit zasílání obchodních sdělení, a to na elektronickou adresu získanou v souvislosti s plněním smlouvy, aniž by mu tím vznikly jakékoliv náklady.

VÝMĚNA ZBOŽÍ:

Zakoupené zboží je možné vyměnit za jiný kus. Nejprve nás o tomto informujte na email info@bezva-nakup.eu. Poté jej zašlete v původním stavu, v původním obalu na adresu:

Mgr. Veronika Vašičková,
Huštěnovice 206
68703 Babice

PŘILOŽTE, PROSÍM, PRŮVODNÍ DOPIS, KTERÝ BUDE OBSAHOVAT:

-VAŠI ADRESU
- CO ZA CO MĚNIT (ZBOŽÍ, KTERÉ ODESÍLÁTE A KTERÉ CHCETE OBDRŽET ZPĚT)

Dopravné tam i zpět si hradí kupující sám. Vyměněné zboží bude odesláno po uhrazení dopravného,které si kupující také hradí sám. K úhradě dopravného budete vyzváni poté, co zboží obdržíme.

Vracené zboží určené k výměně musí být ve stanovené lhůtě také fyzicky zpět na místě u prodávajícího do 10-ti dní. Po této době není výměna již možná.


PRÁVO ODSTOUPIT OD SMLOUVY:

Máte právo odstoupit od smlouvy ve lhůtě 14 dnů ode dne následujícího po dni kdy Vy nebo Vámi určená třetí osoba (jiná než dopravce) převezmete zboží.

Pro účely uplatnění práva na odstoupení od smlouvy musíte o svém rozhodnutí odstoupit od této smlouvy informovat (vložte Vaše jméno a příjmení, obchodní firmu/název, adresu sídla a případně Vaše telefonní a faxové číslo a e-mailovou adresu) formou jednoznačného prohlášení (např. dopisu zaslaného prostřednictvím provozovatele poštovních služeb, faxu nebo e-mailu). Můžete použít přiložený vzorový formulář pro odstoupení od smlouvy, není to však Vaší povinností. Naleznete jej na konci těchto Podmínek prodeje.

Aby byla dodržena lhůta pro odstoupení od této smlouvy, postačuje odeslat sdělení o uplatnění práva odstoupit od smlouvy před uplynutím příslušné lhůty.


a) Důsledky odstoupení od smlouvy

Pokud odstoupíte od této smlouvy, vrátíme Vám bez zbytečného odkladu, nejpozději do 14 dnů ode dne, kdy vrácené zboží obdržíme nebo než prokážete, že jste zboží odeslal(a) zpět, podle toho, co nastane dříve, všechny platby, které jsme od Vás obdrželi, včetně nákladů na dodání (kromě dodatečných nákladů vzniklých v důsledku Vámi zvoleného způsobu dodání, který je jiný než nejlevnější způsob standardního dodání námi nabízený).

Pro vrácení plateb použijeme stejný platební prostředek, který jste použil(a) pro provedení počáteční transakce, pokud se nedomluvíme jinak. V žádném případě Vám tím nevzniknou další náklady.


b) Převzetí zboží

Zboží bez zbytečného odkladu, nejpozději do 14 dnů ode dne, kdy nám oznámíte, že odstupujete od této smlouvy, zašlete zpět na adresu:

Mgr. Veronika Vašičková
www.bezva-nakup.eu
Huštěnovice 206
687 03 Babice

Lhůta se považuje za dodrženou, pokud nám odešlete zboží zpět před uplynutím 14 dnů.

c) Náklady spojené s převzetím zboží

Ponesete přímé náklady spojené s navrácením zboží.


d) Odpovědnost za snížení hodnoty vráceného zboží

Odpovídáte pouze za snížení hodnoty zboží v důsledku nakládání s tímto zbožím jiným způsobem, než který je nutný k obeznámení se s povahou a vlastnostmi zboží, včetně jeho funkčnosti.

SPORY:

Vzájemné spory mezi prodávajícím a kupujícím řeší obecné soudy.

Kupující se může obrátit s žádostí o radu ohledně svých spotřebitelských práv na dTest, o.p.s. přes www.dtest.cz/poradna či na telefonu 299 149 009.

Dozor nad dodržováním povinností podle zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, v platném znění, vykonává Česká obchodní inspekce (www.coi.cz).


REKLAMACE

Kupující je povinen uplatnit reklamaci u prodávajícího nebo osoby určené k opravě bez zbytečného odkladu od zjištění nedostatku. Učiní-li tak písemně nebo elektronicky, měl by uvést své kontaktní údaje, popis závady a požadavek na způsob vyřízení reklamace.

Kupující je povinen sdělit prodávajícímu, jaké právo si zvolil při oznámení vady, nebo bez zbytečného odkladu po oznámení vady. Změna volby bez souhlasu prodávajícího je možná jen tehdy, žádal-li kupující opravu vady, která se ukáže být neodstranitelná.

Nezvolí-li kupující své právo z podstatného porušení smlouvy včas, má práva jako při nepodstatném porušení smlouvy.

Kupující je povinen prokázat nákup zboží (nejlépe dokladem o koupi). Lhůta pro vyřízení reklamace běží od předání/doručení zboží prodávajícímu nebo do místa určeného k opravě. Zboží by mělo být při přepravě zabaleno ve vhodném obalu, aby nedošlo k jeho poškození, mělo by být čisté a kompletní.

Prodávající je povinen bezodkladně, nejpozději do tří pracovních dnů, rozhodnout o reklamaci, případně o tom, že je k rozhodnutí potřebné odborné posouzení. Informaci o nutnosti odborného posouzení kupujícímu v této lhůtě sdělí. Reklamaci, včetně odstranění vady, prodávající vyřídí bez zbytečného odkladu, nejpozději do 30 dnů od jejího uplatnění, pokud se s kupujícím písemně nedohodnou na delší lhůtě. Po uplynutí této lhůty má kupující stejná práva, jako by se jednalo o podstatné porušení smlouvy.

Odmítne-li prodávající odstranit vadu věci, může kupující požadovat přiměřenou slevu z ceny nebo odstoupit od smlouvy.

Záruka za jakost se prodlužuje o dobu od uplatnění reklamace do jejího vyřízení nebo do doby, kdy byl kupující povinen si věc vyzvednout. Dojde-li k výměně zboží nebo jeho části, uplatní se odpovědnost prodávajícího jako by šlo o koupi nového zboží nebo jeho části.

Není-li umožněno sledovat stav vyřízení reklamace on-line, zavazuje se prodávající o vyřízení reklamace kupujícího informovat podle jeho požadavku e mailovou zprávou nebo prostřednictvím SMS.

U oprávněné reklamace náleží kupujícímu náhrada účelně vynaložených nákladů.


Pokud nebudu schopna dodat Vámi objednané zboží, nebo budu schopna vyřídit pouze částečně Vaši objednávku, pak Vás budu neprodleně kontaktovat a domluvíme se individuelně na dalším postupu.

Na objednávky odpovídám do 24- ti hodin. Na zpracování objednávky potřebuji 1 - 7 dní dle povahy Vámi objednaného zboží.

!!!! V případě prodeje secondhandové zboží v tomto albu se jedná o soukromý prodej po mých dětech. Na toto zboží nevystavuji daňový doklad !!!



PROVOZOVATEL OBCHODU:
Mgr. Veronika Vašičková
Huštěnovice 206
68703 Babice

ZODPOVĚDNÁ OSOBA:
Mgr. Veronika Vašičková

IČO: 75295784
nejsem plátce DPH

EMAIL:info@bezva-nakup.eu
Telefonická podpora není poskyto.
.
Podmínky byly naposledy upraveny: 12.11.2015, 6:36
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu