Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

IMPORT O. (importoutlet) ID 397265
VRZAL TRADE s. r. o.
mimibazar.cz/importoutlet
Oblast: Brno - venkov
Ověřená adresa
Telefon: 773111233
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 25.10.2011
Naposledy: 28.10.2016 9:11
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
28287665
DIČ CZ28287665
HODNOCENÍ 239
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
UPOZORNĚNÍ!
Nebojte se nám napsat, snažíme se vyhovět všem Vašim požadavkům a přáním! Nemáme uvedenou nějakou velikost nebo barvu? Klidně se nás zeptejte a pohledáme v našem skladu. Máme velké množství zboží a ne vše stíháme vystavit.

Proč jsou naše ceny o tolik nižší, než v běžných obchodech? Jsme přimým dovozcem značkového zboží ze zemí EU, proto si můžeme dovolit prodávat za velkoobchodní ceny!



NAŠE OBCHODNÍ PODMÍNKY
O nás

Jsme cílevědomá, rostoucí společnost, která Vám nabídne originální zboží a osobní přístup. Zboží si sami pečlivě vybíráme a dovážíme, takže můžeme nabídnout nejkvalitnější zboží za nejnižší ceny na trhu. Přímý dovoz - velkoobchod a maloobchod značkového oblečení, obuvi a doplňků. Zaručujeme 100% originalitu zboží. Ke zboží vždy dostanete doklad. Při zakoupení více kusů zboží platíte jedno poštovné, dle zvoleného způsobu platby. Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Obchodní podmínky

a) Informace o prodávajícím

Obchodní podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího.
Prodávajícím je společnost VRZAL TRADE s.r.o., se sídlem Kníničská 129, Ostrovačice, 66481, IČO: 28287665, DIČ: CZ28287665. Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky. Je-li smluvní stranou spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami občanským zákoníkem (č. 40/1964 Sb.) a zákonem o ochraně spotřebitele (č. 634/1992 Sb.). Je-li smluvní stranou jiný subjekt, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami obchodním zákoníkem (č. 513/1991 Sb.).

b) Způsoby platby

Zákazník může využít několik způsobů hrazení zakoupeného zboží uvedených v nabídce. Zvolený způsob úhrady zboží je v kompetenci kupujícího
Platba na dobírku - 90 Kč
Platba převodem - 80 Kč

c) Způsob dodání zboží

Zákazník může využít několik způsobů dodání zakoupeného zboží uvedených v nabídce. Zvolený způsob dodání zboží je v kompetenci kupujícího.
Osobní odběr - zdarma, zákazník si zboží osobně vyzvedává na prodejně, popřípadě po předešlé domluvě v Brně
Platba předem - 80 Kč na účet prodejce, jakmile je platba připsána, do tří pracovních dnů odesíláme zboží
Zaslání na dobírku - 90 Kč - odesíláme zboží do tří pracovních dnů od domluvy prodeje

V případě, že objednané zboží není skladem, zákazník již pošle peníze na náš účet a nevybere si alternativu za vyprodané zboží, po domluvě zasíláme peníze zpět v plné výši na účet zákazníka. Při možnosti částečného dodání objednávky vracíme zpět částku za nedodané položky.

d) Možnost stornování objednávky

Zákazník může stornovat objednávku nejpozději do 24 hodin od potvrzení objednávky, pokud již nebylo zboží odesláno (o odeslání zboží informujeme zákazníka prostřednictvím emailu).

e) Poučení o právu na odstoupení od smlouvy

Spotřebitel má právo v souladu § 53 odst. 7 zák. č. 40/1964 Sb. obč. zákoník, odstoupit od smlouvy ve lhůtě 14 dní od převzetí zboží, pokud byla smlouva uzavřena pomocí prostředků komunikace na dálku. Rozhodne-li se spotřebitel využít tohoto práva, musí odstoupení od smlouvy doručit prodávajícímu nejpozději do 14. dne od převzetí věci. Zboží by měl kupující spotřebitel vrátit úplné, s kompletní dokumentací, nepoškozené, čisté, pokud možno včetně originálního obalu, ve stavu a hodnotě, v jakém zboží převzal.
Jestliže vrácené zboží nebude kompletní a bude jevit známky používání či opotřebování, budeme vůči kupujícímu uplatňovat nárok na náhradu chybějící hodnoty zboží v penězích.
Peníze za vrácené zboží budou kupujícímu spotřebiteli vráceny do 30 dnů od účinnosti odstoupení od smlouvy kupujícím.
Kromě případů, kdy je odstoupení od smlouvy výslovně ujednáno, nemůže spotřebitel odstoupit od smluv:
a) na poskytování služeb, jestliže s jejich plněním bylo s jeho souhlasem započato před uplynutím lhůty 14 dnů od převzetí plnění,
b) na dodávku zboží nebo služeb, jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli prodávajícího,
c) na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu, jakož i zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání, (potraviny, tabák. výrobky a jiné vymezené zákonem),
d) na dodávku audio a video nahrávek a počítačových programů, porušil-li spotřebitel jejich originální obal,
e) na dodávku novin, periodik a časopisů,
f) spočívajících ve hře nebo loterii.

f) Reklamační podmínky

Jde-li o vadu, kterou lze odstranit, má kupující spotřebitel právo, aby byla bezplatně, včas a řádně odstraněna, a prodávající je povinen vadu bez zbytečného odkladu odstranit. Není-li to vzhledem k povaze vady neúměrné, může kupující požadovat výměnu věci, nebo týká-li se vada jen součásti věci, výměnu této součásti. Není-li takový postup možný, může kupující žádat přiměřenou slevu z ceny věci nebo od smlouvy odstoupit. Jde-li o vadu, kterou nelze odstranit a která brání tomu, aby věc mohla být řádně užívána jako věc bez vady, má kupující spotřebitel právo na výměnu věci nebo má právo od smlouvy odstoupit. Táž práva přísluší kupujícímu, jde-li sice o vady odstranitelné, jestliže však kupující nemůže pro opětovné vyskytnutí vady po opravě nebo pro větší počet vad věc řádně užívat. Za opětovné vyskytnutí vady se považuje, pokud se stejná vada projeví potřetí. Jde-li o jiné vady neodstranitelné a nepožaduje-li výměnu věci, má kupující spotřebitel právo na přiměřenou slevu z ceny věci nebo může od smlouvy odstoupit.

Vyřízení reklamace

Reklamace bude vyřízena nejdéle do 30 dnů od jejího uplatnění. V případě nevyřízení reklamace v této lhůtě má spotřebitel právo na výměnu věci za stejnou novou bezvadnou věc, nebo může od smlouvy odstoupit. Výběr mezi výměnou věci a odstoupením od smlouvy náleží spotřebiteli. Pokud byla reklamace oprávněná, má kupující spotřebitel právo na úhradu nutných nákladů, které mu vznikly v souvislosti s uplatněním reklamace (zejména náklady na dopravu reklamovaného zboží k nám).


Kontakt

Odpovědná osoba: Ing. Simona Vrzalová
Telefon: +420 736 404 928 (po-pá 9-17)
E-mail: importoutletdesign@gmail.com (po-pá odpovídáme denně)
Adresa: VRZAL TRADE s. r. o., Kníničská 129, Ostrovačice, 664 81
IČ 28287665 DIČ CZ28287665

Web: www.importoutlet.cz
Facebook: www.facebook.com/importoutletdesign
Podmínky byly naposledy upraveny: 15.8.2012, 11:11
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu