Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Vendula M. (Kouzlení s háčkem) ID 41873
mimibazar.cz/Kouzlenishackem
Oblast: Ostrava
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 12.2.2007
Naposledy: 6.2.2021 19:25
Aktualizace: 11.11.2018 17:26
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 554
VŠECHNY FOTOGRAFIE 214
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 1
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky,

velmi Vám děkuji za projevený zájem:-)

Zde jsou uvedeny podmínky prodeje v obchůdku Kouzlení s háčkem a jehlicemi:

1) Děkuji za objednávku:-)
Objednávky vyřizuji max do 48 hodin. Pokud Vám do té doby nepřijde má odpověď, kontaktujte mne, prosím, znovu.

2) Dodací lhůta:
Návody a galanterní zboží posílám max. do 48 hodin od připsání platby na účet. Po dohodě může být i dříve.

3) Stornování objednávky
Storno objednávky, prosím provádějte e-mailem. Když bych náhodou nereagovala, tak mi Váš e-mail nedošel – párkrát už se mi to stalo, prosím, napište ještě jednou.

4) Záruka a reklamace :
Záruka na zboží prodávané prostřednictvím internetového obchodu se řídí a je v souladu s platnou legislativou. Reklamaci můžete uplatnit e-mailem, poštou na adresu nebo osobním doručením. Poštovné (náklady na dopravu) hradí zákazník, zpět k zákazníkovi hradím já . Reklamace vyřídím nejpozději do 30 dnů od jejího uplatnění pokud se nedohodneme na delší lhůtě. Reklamace zboží bez udání důvodu je možná dle zákona o ochraně spotřebitele tj. vracím zpět celou částku, která byla připsána na účet mimo poštovné. A to do 14 dní od odeslání. V souladu s § 53 odst. 4 a 7 občanského zákoníku má zákazník možnost odstoupení od smlouvy uzavřené prostředky komunikace na dálku bez udání důvodu do 14 dnů od převzetí zboží. Zákazník je povinen o odstoupení od smlouvy informovat provozovatele e-mailovou zprávou, nebo písemně a uvést číslo objednávky a bankovní spojení, na které si přejete poukázat platbu za vrácené zboží. Provozovatel se zavazuje v případě oprávněného požadavku odeslat platbu za vrácené zboží do 5-ti pracovních dnů od jeho obdržení na účet udaný zákazníkem.

5)Ochrana osobních údajů:
- se řídí zákona č.101/2000 Sb., v platném znění. Veškeré osobní údaje používám pouze pro vyřízení objednávky a v žádném případě nejsou předávány třetím osobám.

6) Autorská práva
Veškeré návody a popisy uveřejněné v mém obchůdku jsou mým autorským dílem. Jakékoliv komerční využití a zveřejňování mého autorského návodu bez mého svolení je zakázáno - včetně prodeje výtvoru, vycházejících z těchto návodů. Děkuji, že respektujete autorská práva. V případě dotazů mne, prosím, kontaktujte.

Kontaktní údaje:
Mgr. Vendula Maderská
IČO: 74077155
Nejsem plátce DPH
Kontakt: vendula.maderska@seznam.cz

****************************************************************************************
Osobní prodej:
Osobní prodej se týká oblečení, které prodávám v bazárku. Oblečení bylo většinou nošeno. Tyto věci se snažím popsat co nejdůkladněji, přesto kdybych náhodou něco opomněla, předem se omlouvám a je možné se dohodnout na nějaké kompenzaci. Pokud potřebujete doplňující informace k prodávaným věcičkám, prosím ozvěte se. Na věci použité-nošené neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.

Budu moc ráda, když dáte e-mailem vědět , že se vám věc nehodí a obchůdek rušíte. Na odpověď čekám 2 dny a pokud do té doby neprojevíte zájem o rezervaci, nabízím zboží dalším zájemcům nebo ho vracím zpět do prodeje. Cena je pevná. Rezervace je na dobu podle individuální domluvy, v té době očekávám přepsání peněz na můj účet. Upřednostňuji platbu převodem na účet a balíček zasílám po připsání peněz, co nejdříve, maximálně do 2 dnů.

Ke všem věcičkám připočítávám poštovné podle tarifů České pošty, balné neúčtuji.

Děkuji, že jste dočetly až do konce a přeji příjemné nakupování:-)
Vendula
Podmínky byly naposledy upraveny: 21.9.2012, 13:54
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu