Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
na vlastní žádost
Lucie T. (Neytiri25) ID 502095
Oblast: Kolín
Ověřená adresa
Registrace: 31.10.2013
Naposledy: 13.4.2016 11:28
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 15
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky, babičky, tety i vy všichni ostatní. Ráda bych vás přivítala na svém bazárku Módní Klub Kiki. Práce je pro mě velkou vášní a sháním pro vás jen to nejlepší - oblečení ve vysoké kvalitě - outlet, cream a okrajově jakost jedna. Spolupracuji jen s těmi nejlepšími dodavateli. Neodebírám ani lisy ani žoky - oblečení nepochází jen z Anglie, ale také z dalších zemí EU a USA.

Před nákupem si prosím přečtěte těchto pár řádků :

1. Oblečení je nafoceno a popsáno ve stavu, kterému odpovídá - outlet, nový bez visačky, cream kvalita jinými slovy bez vad, top stav... první jakost - žmolky nebo chloupky od praní... pokud se na zboží objeví některé vady, je to u něho popsané ( fleky, žmolky, dirky, chloupky apod ). Pokud by přesto došlo k případu, kdy vada není uvedena má kupující právo na vadu upozornit a požadovat adekvátní náhradu formou slevy, výměny, případného vrácení zboží při závažných případech poškození. V případě reklamace, prosím nafoťte detailní fotografie poškozeného zboží, zašlete do mailu rea.silvia18@seznam.cz a to do 14ti dnů od data převzetí. K fotografii přidejte žádost o kompenzaci. Stručně - např. Prosím o náhradu z důvodu ....

2. Ceny za zboží jsou uvedeny včetně DPH, bez poštovného .. to se řídí tarifem české pošty. Poštovné nabízím v první řadě doporučeně, ale na vlastní riziko kupujícího posílám také obyčejně - avšak kupující nemá jakékoliv nároky na náhradu v případě ztráty balíčku ze strany pošty. K poštovnému je započteno také balné - balící materiály, jako jsou izolepa, stahovací folie, které běžně používám a další náklady s tím spojené. Balné se pohybuje kolem 7-9 korun za balík je a dáno velikostí a rozměru balíčku.

Oblečení odesílám do tří pracovních dnů od připsané částky na účet.

3. Oblečení též může mít jiný barevný odstín, než vidí kupující na fotografii - je to dané nastavením monitoru.

4. Kupující má plné právo se dotazovat na doplňující informace ohledně zboží jako je odstín, barva ( pokud si není jist ), značka ( pokud chybí ), míry, stav a další informace včetně detailních fotografií.

5. Prodávající má právo po kupujícím požadovat úhradu převodem na účet do tří dnů od objednávky zboží, jelikož musí plnit své náklady a břemena. Kupující má povinnost s prodávajícím řádně komunikovat a poskytnout mu veškeré informace k řádnému dokončení obchodu - adresu bude uvádět včetně diakritiky. Dále si prodávající vyhrazuje právo odmítnutí prodeje a zaslání NA DOBÍRKU.

6. Kupující má nárok na 15% slevy v případě takzvané balíčkové slevy, kdy si vybere nejméně 5 ks oblečení. Sleva se poté odečítá z celkové částky bez poštovného, které se k ceně po slevě přičte.

7. Kupující může využít osobní převzetí a neplatit tak poštovné - to je možné pouze ve Starém Kolíně nebo v Praze na Floře ve všední dny a pouze po domluvě a připsání částky na účet.


8. U objednávek, které přesáhnou částku 1000 kč, se poštovné ani balné nepočítá.

9. Prodávající pomáhá dětem s onkologickým onemocněním, kdy prodává samolepky za částku 30 kč, kterou může kupující přispět, stačí tuto informaci napsat prodejci. Prodávající prohlašuje, že tato činnost je pro něho nezisková a činí tak ze své dobré vůle.


Informace o prodávajícím :
Lucie Táborská
Typ podnikatele:
Fyzická osoba
Sídlo:B. Smetany 187, 281 23, Starý Kolín - Bašta
Role subjektu:podnikatel
Identifikační číslo osoby:04223764
Role osoby:podnikatel

kontakt - rea.silvia18@seznam.cz ( na emailu jsem dostupná každý den, ovšem konkrétní hodinu nejsem schopná odhadnout, jelikož jsem na mateřské dovolené, přesto do 24 hodin odpovídám na vaše dotazy )
Podmínky byly naposledy upraveny: 17.2.2016, 14:18
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu