Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Veronika K. (Verkula) ID 56165
mimibazar.cz/verkula
Oblast: Chrudim
Telefon: 605 809 252
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 4.5.2007
Naposledy: 13.4.2020 19:26
Aktualizace: 27.7.2019 9:03
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
74458825
HODNOCENÍ 218
VŠECHNY FOTOGRAFIE 8
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 1
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Adresa a jméno firmy:

Rostislav Pravda, Chotěnice 61, 538 03, Heřmanův Městec
IČ: 887 338 15

DIČ: neplátce DPH
Odpovědný vedoucí: Veronika Pravdová
e-mail: Pravdova.V@seznam.cz
tel.: 605 809 252
provozní doba po - pá: 8:00 - 20:00
provozní doba so - ne: 9:30 - 18:00

UPOZORNĚNÍ: Každá objednávka je závazná dle našich obchodních podmínek ( Občanský zákoník § 544-545, zákon č. 40/1964 Sb).
Svou objednávku můžete stornovat nejpozději do 24 hodin, od provedení objednávky, e-mailem nebo telefonicky.


Prodávající má právo stornovat objednávku nebo její část v případě, že objednané zboží se již nevyrábí apod. V tomto případě Vás budeme okamžitě kontaktovat, abychom dohodli další postup. V případě, že kupující zaplatil již kupní cenu, bude mu tato částka převedena zpět na účet nebo adresu a to do 14 dnů od vzájemné dohody.

Dodací podmínky:

Vaši objednávku, případně poptávku vyřídíme v nejbližším možném termínu. Informace o dodací lhůtě je uvedena v popisu zboží. Zboží, které je skladem k okamžitému dodání, odesíláme do dvou pracovních dní. Některé zboží se musí ještě objednávat, takže se termín dodání může o něco prodloužit. V případě objednávky Vás o době dodání budeme informovat.
Pokud nebudeme moci zboží dodat vůbec nebo jen částečně, domluvíme se na dalším postupu.


Kolik zaplatíte za poštovné a balné:

Balné je vždy zdarma.
Poštovné - je uvedeno vždy u daného produktu. Pokud si vyberete platbu a zaslání na dobírku, potom je cena 90,-Kč.V případě, že objednávka bude nad 500Kč,
poštovné je 80Kč při platbě předem na bankovní účet a 120Kč při platbě
dobírkou.
Zároveň je možné zaslat zboží obchodním balíkem či přepravní službou PPL. Poštovné u obchodního balíku při převodu předem na bankovní účet je 95Kč. U zaslání společností PPL je poštovné 85Kč. Při zaslání na dobírku je příplatek 40Kč.
Zároveň zasíláme po platbě bankovním převodem také na Slovensko. Poštovné činí 220Kč. Zasíláme přepravní společností, která zásilku doručí do dvou pracovních dní od odeslání.
Při nákupu zboží nad 3000,-Kč je poštovné zdarma.


Reklamace a záruka zboží:

Na zboží poskytujeme záruku v délce 2 let od doby dodání zboží.
Také na použité zboží se vztahuje záruka dle platných zákonů.
Nárok na uplatnění záruky může zaniknout:
-Pokud byl výrobek poškozen při přepravě může zaniknout nárok na uplatnění záruky (viditelné poškození zboží nebo obalu je třeba řešit ihned s dopravcem. Zákazník není povinnen od dopravce převzít poškozené zboží a musí o zjištěném poškození ihned informovat prodejce).
-Výrobek byl poškozen působením živlů.

Při reklamaci nás nejprve kontaktujte emailem nebo telefonicky. Společně se zbožím zašlete i originál dokladu o koupi a uveďte důvod reklamace. Zboží zasílejte vždy doporučeně a v bublinkové obálce. Vaši reklamaci vyřídíme co nejdříve.


Odstoupení od kupní smlouvy:

Zákazník má v souladu s ustanovením § 53 odst. 7 občanského zákoníku právo odstoupit od kupní smlouvy do 14 dní od převzetí zboží bez uvedení důvodu. Odstoupení od kupní smlouvy musí být prodávajícímu doručeno do 14 dnů od převzetí zboží a to buď písemně na adresu provozovny prodávajícího, či na elektronickou adresu: Pravdova.V@seznam.cz

Zboží musí být vráceno do 3 pracovních dní od odeslání písemné informace o odstoupení od kupní smlouvy. V tomto případě Vás žádáme o dodržení několika zásad. Vrácené nebo reklamované zboží zasílejte v obalu a v bublinkové obálce (zboží bez obalu a v klasické obálce se poškozuje a znehodnocuje). Přiložte originální doklad o koupi. Vše zašlete cenným balíkem (pojištěné)! Po navrácení zboží je prodávající oprávněn ve lhůtě 15ti dní provést přezkoumání vráceného zboží, zejména za účelem zjištění, zda-li vrácené zboží není opotřebeno či poškozeno! Pokud bude zboží poškozeno, opotřebeno či nějak upravováno, má prodávající nárok na náhradu škody mu tím vzniklé! Nárok na úhradu škody je prodávající oprávněn započíst při vrácení kupní ceny.

Vrátit bez udání důvodu lze i nové zboží, které právě již nemá původní obal, bylo použito nebo třeba nemá visačky. Pak si prodejce může vrácenou částku ponížit o opotřebení výrobku.

V případě odstoupení od kupní smlouvy vracíme zpět odpovídající částku za zboží do 30ti dní předem dohodnutým způsobem. Náklady spojené s dopravou se nevrací.
Podmínky byly naposledy upraveny: 7.3.2016, 15:28
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu