Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Michal R. (martix) ID 566
Michal Richtář
mimibazar.cz/martix
Oblast: Rokycany
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 1.2.2005
Naposledy: 26.7.2023 9:09
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1200
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
OBJEDNÁVKY JSOU ZÁVAZNÉ! STORNO DO 24 HODIN OD OBJEDNÁNÍ!
To samé platí s objednáním, pokud nebude potvrzeno, že zboží opravdu chcete do 24 hodin od objednání, zboží je nabízeno dalším zájemcům!

***Jsme dostupni převážně ve všední dny***

!!!Podmínky prodeje jsou shodné s Všeobecnými obchodními podmínkami uvedenými na našem web shopu!!!
Dopravné je podrobně rozepsané zde!


Prodávajícím a provozovatel internetového obchodu http://www.inchworm.cz/ a www.mimibazar.cz/martix

Michal Richtář,

Volduchy 361
338 22 Volduchy,

IČO:64401391
DIČ:CZ7501290621

ICQ inchworm 449-148-542

email: inchworm@inchworm.cz
telefon:
- 724366060 (pouze při předání v Plzni/Rokycanech)
a 724216461 - používejte při dotazu na zboží i objednávky

Živnostenský úřad Rokycany, č.j.: Rgm 1181/96


Zboží Vám bude doručeno kurýrní službou PPL/GLS (z důvodu přehlednosti, rychlosti a stálému přehledu o přepravovaném zboží = z celkového zkvalitnění služeb).
Při OBJEDNÁNÍ uvádějte ADRESU a TELEFONNÍ ČÍSLO (kurýrní služba GLS Vás bude před doručením telefonicky kontaktovat)
Svozy provádíme pravidelně v pondělí a čtvrtek.

Dopravné ČESKÁ REPUBLIKA - vzhledem k synchronizaci s web shopem je dopravné jednotné (kurýrní služba PPL, doručení do 24 hodin od podání zásilky):
- 109,- (platba předem na účet), pro zaslání Českou poštou 119,-
- 119,- (vklad hotovosti na účet), pro zaslání Českou poštou 129,-
- 149,- (dobírka)
- Uloženka - platba předem 49,-, v případě dobírky 69,-. Váhové a rozměrové omezení zásilek (do 15 kg, do rozměrů 80 x 60 x 42 cm a výši dobírky 50.000,-)!
- osobní převzetí v Plzni (poplatek 49,-)
- osobní převzetí v Rokycanech (poplatek 29,-)
- osobní převzetí ve Volduchách (bez poplatku)
Odeslání (skladově dostupných položek) kurýrní službou do 48 hodin od objednání (v případě zaslání na dobírku), tentýž termín platí po připsání platby na účet. Uloženka - podání na pobočce do týdne od potvrzení objednávky zákazníkem - v případě dobírky, stejný termín po připsání platby. Českou poštou zasíláme 1x za 14 dní.

Zboží zasíláme i na SLOVENSKO
- do 3 kg - CZK 300,- (platba předem na účet)
Platba předem na účet - převodem - OUR - všechny poplatky hradí příkazce
všechny potřebné informace (č.účtu, jméno a adresu) zašleme spolu s podklady k platbě
IBAN: CZ25 0300 0000 0002 7977 2373
- dobírka do CZK 5.000,- a 3 kg - CZK 385,-


V případech atypických zásilek a rozměrnějších zásilek bude vyšší dopravné uvedeno v popisu u zboží (zohledněno v e-mailu od nás s podklady k platbě)
***
Při objednávce nad 3000,- doprava zdarma
***
NOVÉ ZBOŽÍ S DAŇOVÝM DOKLADEM (JSME PLÁTCI DPH):
Platba předem na účet 279772373/0300, v.s. který Vám bude poslán spolu s podklady k platbě.
***V PŘÍPADĚ SLOŽENÍ HOTOVOSTI NA ÚČET+10,-***

***
Kupující má právo podle občanského zákoníku odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. Pokud se tak rozhodne, musí nepoškozené zboží (v nepoškozeném obalu), bez známek užívání nebo opotřebování, v původním obalu poslat zpět v uvedené lhůtě (určující je datum odeslání). Zboží nelze vracet na dobírku.
Stejně tak má zákazník povinnost odeslat prodávajícímu ve 14ti denní lhůtě oznámení o odstoupení od kupní smlouvy.
Po obdržení vráceného zboží prodávající zákazníkovi vrátí, ve 14ti denní lhůtě, zpět odpovídající částku předem dohodnutým způsobem. Zpět se vrací částka vč. poštovného (k zákazníkovi) ve výši nejnižšího nabízeného poštovného. Prodávající nevrací částku za poplatky související s vrácením zboží = v případě odstoupení od kupní smlouvy nese náklady spojené s vrácením zboží zákazník.
***

VII. Závěrečná ustanovení
1. Předáním objednávky kupující bez výhrad akceptuje cenu zboží, podmínky dodávky a veškerá ustanovení obchodních podmínek ve znění platném v den předání objednávky, jakož i v den odeslání objednaného zboží.
2. Účastníci se výslovně ve smyslu ust. § 262 odstavec 1 obchodního zákoníku dohodli, že není-li podmínkami výslovně stanoveno jinak, řídí se jejich práva a povinnosti právem České republiky.

Reklamační řád
1. Vznikne-li na zboží dodaném elektronickým obchodem http://www.inchworm.cz/ reklamační důvod, může kupující uplatnit reklamaci e-mailem.
2. Písemné oznámení o zjištěných závadách uplatňuje kupující na e-mailové adrese: inchworm@inchworm.cz
Oznámení o závadách musí obsahovat: jméno kupujícího, adresu, telefonní číslo, e-mail (je-li k dispozici), číslo objednávky, podrobný popis závady a návrh na řešení vzniklé situace. Ve všech případech je třeba předložit kopii faktury a doklad o zaplacení a dodání zboží, jehož vady jsou reklamovány.
3. Kupující je povinen před potvrzením převzetí zboží od přepravce zkontrolovat, zda zásilka nenese známky poškození vzniklého při přepravě. Pokud je obal poškozen, pak je kupující povinen dále na místě zkontrolovat, zda nedošlo k poškození zboží v zásilce. O případném poškození zboží je kupující povinen neprodleně informovat jak přepravce, tak prodávajícího, nejpozději však do dvou pracovních dnů od převzetí zboží.

Upozornění:
V případě poškození obalu ihned s dopravcem sepište protokol o poškození zásilky. Usnadní to další vyřizování reklamace.
4. Prodávající informuje kupujícího do tří pracovních dnů po obdržení oznámení o závadách o následném postupu řešení reklamace.
5. Prodávající nepřebírá odpovědnost za škody vyplývající z provozu produktů, funkcí a škod vzniklých neodborným používáním, stejně jako škod způsobených vnějšími událostmi. Na vady tohoto druhu se nevztahuje případná poskytnutá záruka.

*
V případě oprávněné reklamace a vrácení částky (platí POUZE pro NOVÉ zboží s daň. dokladem) vracíme peníze ve výši kupní ceny zboží + Vaše poštovné (v případě jeho prokázání)
***

KURÝRNÍ SLUŽBA PPL
Doručení balíku:
- řidič vás bude v den doručení telefonicky kontaktovat, aby s vámi domluvil podrobnosti předání, oznámí vám přibližný čas doručení, výši dobírky a další případné náležitosti
- zásilku vám standardně doručíme v rozmezí 8–18 hodin v pracovní dny (přesnou dobu doručení nelze ovlivnit, ale lze ji upřesnit po kontaktu s řidičem). V případě nezastižení vám zanecháme oznámení a balík se pokusíme doručit ještě jednou následující pracovní den
- hmotnost balíku je omezena do 50 kg
- v určitých lokalitách ČR nabízíme i večerní doručení v rozmezí 17–21 hodin (seznam lokalit naleznete na http://www.ppl.cz/vecerni_doruceni.asp/
- zásilku vám doručíme následující pracovní den po jejím převzetí od odesilatele - cestu zásilky lze sledovat na internetu na webové stránce http://www.ppl.cz/ po zadání jejího čísla (11 číslic)


Převzetí a reklamace:
- Při přebírání zásilky je nutné zkontrolovat obal zásilky – zjevnou vadu (poškození obalu) je nutné ihned oznámit a poznamenat do přepravního listu. Zásilku je tak možné převzít i s touto vadou bez obavy s následným uplatňováním případné škody.


- Obsah zásilky zkontrolujte po odjezdu řidiče, řidič nečeká na kontrolu obsahu při předávání – skryté vady je možné ohlásit do 3 dnů po převzetí zásilky a zažádat o sepsání zápisu o škodě.


Komunikace s PPL
- pro komunikaci s PPL výhradně používejte číslo zásilky (11 číslic)


***
***
SOUKROMÝ PRODEJ
OSTATNÍ ZBOŽÍ - POUŽITÉ A NOVÉ BEZ DAŇOVÉHO DOKLADU (uvedeno v popisu, že se jedná o soukromý prodej - platí následující platební podmínky):
Platba předem na účet 820192001/5500.
***V PŘÍPADĚ SLOŽENÍ HOTOVOSTI NA ÚČET+10,-***
Poštovné obvykle udáno u věcí, příp. při dotazu či zaslání podkladů k platbě.
Za věci peníze NEVRACÍME a nebereme je zpět - máte dostatek možností se zeptat na vše, potřebujete vědět.
Balíčky posíláme obvykle následující týden v pátek(-pondělí) po připsání platby!! Potřebujete-li zboží pro někoho k narozeninám apod., upozorněte na to, prosím, dopředu. Bude-li to možné, přizpůsobíme datum zaslání.
Vzhledem k množství objednávek NEINFORMUJEME o přijetí platby ani o odeslání balíčků - termíny odeslání jsou uvedeny výše - zároveň Vás o nich informujeme s e-mailem obsahujícím podklady k platbě = než nás budete kontaktovat ohledně žádosti o informace, kde je Váš balíček, přečtěte si e-mail s podmínkami k platbě!
Podmínky byly naposledy upraveny: 5.2.2015, 18:50
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu