Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Renata S. (Resva) ID 63378
mimibazar.cz/resva
Oblast: Jihlava
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 17.6.2007
Naposledy: 26.9.2019 10:55
Aktualizace: 19.10.2013 19:12
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
74703579
HODNOCENÍ 219
VŠECHNY FOTOGRAFIE 234
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
MILÉ MAMIKY,TATÍNKOVÉ A NAKUPUJÍCÍ,PŘEDEM DĚKUJI, ŽE JSTE SE U MĚ ROZHODLI NAKOUPIT :@)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Prodejce a provozovatel:RENATA SVATOŠOVÁ
Sídlo firmy:Nad práchovnou 749,Brtnice 58832
IČO:74703579
NEJSEM PLÁTCEM DPH
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kontakt: rencasvatosova@seznam.cz od 9:00-23:00
Telefon: 607667630 neustále
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Šaty zasílám prostřednictvím České pošty doporučeně, po obdržení platby předem na účet.,nebo na dobírku.Cena poštovného dle ceníku ČP, balné neúčtuji. Dle domluvy lze šaty vyzvednout osobně na adrese firmy.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ZDE JSOU PODMÍKY PRODEJE VĚCIČEK PO NAŠÍ MONIČCE:

Zboží rezervuji 7 dní z toho je 5 dní na zaplacení.Zboží rezervuji pouze vážnému zájemci.Po obdržení platby na účet odesílám balíček.Pokud by bylo třeba jsem ochotná po dohodě s platbou počkat.Balíčky posílám doporučeně,poštovné dle tarifu České pošty.
Věcičky se snažím dobře popsat,ale pokud máte nějaký dotaz nestydte se napsat (dotaz nepovažuji za rezervaci)


O věci, které jsou uvedené jako "Zdarma k objednávce" si prosím napište. Je to odměna za učiněnou objednávku, takže vás poprosím, aby jste si psali pouze o jeden kus. Aby zbylo i na ostatní maminky.

Pokud se nedomluvíme jinak, očekávám platbu na účet do tří dnů. Pak vás jako zájemce ruším. Upřednostňuji platbu na účet. Zboží zasílám nejpozději třetí pracovní den po připsání peněz na účet. Většinou ale hned druhý den po připsání na účet běžím s balíčkem na poštu. Takže pokud se vám zdá dodací lhůta dlouhá a balíček nemáte po týdnu po připsání na účet doma, kontaktujte mne.

Dotaz na jednotlivé oblečky neberu jako závaznou rezervaci. Pokud se do druhého dne neozvete, postupuji věc k dalšímu prodeji.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

OBCHODNÍ PODMÍNKY ŠATŮ K PRODEJI:
Upozorňuji, že fotografie u společenských a svatebních šatů jsou pouze ilustrační. Šaty jsou šité KOPIE dle těchto originálů. Materiál a provedení, vždy předem konzultujeme, takže reklamace, které se nebudou týkat skrytých vad již neuznáváme. Šaty jsou šité na zakázku v případě koupě jsou šité na vaše míry,v případě půjčení se vybírá vhodná velikost dle vašich mír.Nejedná se tedy o přímý prodej.Dodání je 5-7 týdnů a poštovné 200kč jelikož je to dovoz ze zahraničí.


Na všechno zboží vám vypíši platný daňový doklad - vztahuje se na NOVÉ ZBOŽÍ . Nejsem plátce DPH.

Možnost tornování objednávky (zákazníkem do 24 hodin telefonicky nebo mailem)
Pokud váma vybraný model,nelze objednat jste o tom informovaná do 2 dnů od dotazu
Na základě zákona č. 367/2000 má nakupující právo na odstoupení od kupní smlouvy bez udání důvodu do 14 dnů od převzetí zboží.Nakupujícímu tím vyvstává nárok na vrácení částky zaplacené za toto zboží. Vrácené zboží nesmí být poškozené.Nakupujícímu tím stává nárok na vrácení částky zaplacené za toto zboží. Kupující nemůže odstoupit od smlouvy v případech uvedených v odst. 7 §53 zák. 367/200 Sb., např. při dodávce zboží upraveného na míru a přání zákazníka.

Práva plynoucí z odpovědnosti za vady – záruční vady

Při výskytu odstranitelné vady má kupující nárok na její odstranění bez zbytečného odkladu. Není-li to vzhledem k povaze vady neúměrné, může kupující požadovat výměnu věci, nebo týká-li se vada jen součásti věci, výměnu součásti. Není-li takový postup možný, může kupující žádat přiměřenou slevu z ceny nebo od smlouvy odstoupit. Při výskytu neodstranitelné vady, která brání tomu, aby věc mohla být řádně užívána jako věc bez vady, má kupující právo na výměnu věci nebo může od smlouvy odstoupit. Táž práva příslušejí kupujícímu, jde-li sice o vady odstranitelné, jestliže však kupující nemůže pro opětovné vyskytnutí vady po opravě nebo pro větší počet vad věc řádně užívat. Pokud se jedná o jiné vady neodstranitelné a nepožaduje-li kupující výměnu věci, má kupující právo na přiměřenou slevu z ceny věci nebo může od smlouvy odstoupit. Prodávající je povinen spotřebiteli vydat písemné potvrzení (reklamační protokol) o tom, kdy spotřebitel právo z odpovědnosti za vady uplatnil, co je obsahem reklamace a jaký je způsob vyřízení reklamace spotřebitel požaduje a dále potvrzení o datu a způsobu vyřízení reklamace, včetně potvrzení o provedení opravy a době jejího trvání, případně písemné odůvodnění zamítnutí reklamace. Tato povinnost se vztahuje i na jiné osoby určené k provedení opravy. Prodávající je povinen vyřídit reklamaci bez zbytečného odkladu, nejdéle do 30 dní od jejího uplatnění. Za vadu nejsou považovány drobné změny - např. ve zdobení ( krajka, krajková aplikace, výšivka apod.) vzhledem k ilustračnímu fotu na webu. Rovněž se nepovažuje za vadu jemná odlišnost v odstínu barvy - záleží na typu monitoru a jeho nastavení.


Pokud se vám nějaké šaty líbí a máte zájem si je koupit,tak jsou vám šaty ušité na míru, vždy se prosím po zaslání tabulky pro vaše míry, raději 3x přeměřte, než tabulku odešlete ke mně a šaty objednáme závazně, počítejte prosím plus minus vždy 1cm, není to sériová výroba a tak se můžou šaty o pár milimetrů lišit. Ráda bych tím předešla vracení zboží z důvodu, že vám daná věc kvůli mírám nebude sedět. Zároveň, než šaty objednám,požaduji částku předem.
Prosím mějte na paměti i to, že každý počítač má jiné rozlišení, proto se může stát že barva na počítači je o trošku jiná než ve skutečnosti, též i když si vyberete jinou barvu se vzorníku pro šaty,které jste si vybrala. Pokud na šatech není nějaká vada,není možná reklamace z důvodu, že se Vám šaty nelíbí....
Za vadu nejsou považovány drobné změny - např. ve zdobení (krajka, krajková
aplikace, výšivka apod.)malinko jiné střižení... vzhledem k ilustračnímu fotu na webu. Rovněž se nepovažuje za vadu jemná odlišnost v odstínu barvy - záleží na typu monitoru
a jeho nastavení.

Prodávající poskytuje záruku na zboží v rozsahu 24 měsíců podle občanského zákoníku pro spotřebitele a v rozsahu 6 měsíců pro nespotřebitele. Záruční doba začíná běžet od převzetí věci kupujícím. Záruční doba se prodlužuje o dobu, po kterou bylo zboží v záruční opravě. V případě výměny zboží za nové v záruční době začíná běžet záruční doba nová. Zjistí-li kupující během záruční lhůty, že má zboží vady, je povinen tuto skutečnost bez zbytečného odkladu oznámit prodávajícímu jedním z níže uvedených způsobů: zasláním e-mailu nebo telefonicky. Při uplatnění reklamace je nutno dodat spolu s reklamovaným zbožím i nabývací doklady vztahující se k reklamovanému zboží jako je doklad o koupi (účtenka nebo faktura / daňový doklad) a reklamační protokol (ke stažení ve formátu xls nebo pdf). Reklamované zboží zaslané zpět prodejci na dobírku nebude přijato. Prodávající rozhodne o reklamaci nejpozději do 30 pracovních dnu od podání reklamace a vyrozumí o tom kupujícího zasláním e-mailu na jím uvedenou adresu, pokud se prodávající s kupujícím nedohodnou jinak. Záruka se vztahuje jen na nepoškozené a nepoužité zboží! Zboží nesmí být prané ani čištěné, musí obsahovat všechny originální visačky. Záruka se nevztahuje na běžné opotřebení věci způsobené obvyklým používáním, škody způsobené užíváním v rozporu s návodem k použití, živelnými pohromami, jinými vnějšími vlivy. Kratší životnost výrobku nelze považovat za vadu a prodávající neodpovídá za vady vzniklé v důsledku kratší životnosti výrobku. V případě opotřebení zboží má prodejce podle § 458, odst.1 Občanského zákoníku nárok na peněžní náhradu za opotřebení zboží. Tato náhrada se hradí formou započtení hodnoty opotřebení oproti vracené kupní ceně. Hodnota opotřebení je vyjádřena částkou, která je rozdílem mezi cenou nového zboží, zaslaného zákazníkovi a cenou, za kterou je zboží prodejné jako použité. Dle vašeho přání vám vrácené zboží vyměníme nebo vrátíme příslušnou částku (vracená částka se týká pouze zboží, poštovné a balné nevracíme). V případě, že balné nebo poštovné nebo obojí bylo v okamžiku odeslání zakázky zdarma, při vrácení zakázky se balné i poštovné odečítá od vracené částky. Peníze vracíme na Vámi uvedený účet nebo poštovní poukázkou na Vaši adresu (v tomto případě odečítáme od vracené částky poplatek České pošty).


Šaty jsou vyrobeny v naprosto standardní kvalitě.
Kupující nemůže odstoupit od smlouvy a požadovat peníze zpět v případech uvedených v odst. 7 §53 zák. 367/200 Sb., např. při dodávce zboží upraveného na přání zákazníka (např. ušití a úprava šatů na míru).

V případě sporu bude použita fotodokumetace prodejce. Při vrácení zboží se nevrací poštovné k zákazníkovi, zákazník hradí následné poštovné k prodejci.
Peníze vracím zpět do 5 dnů od doručení zboží,částka bude snížena o poštovné a balné.





+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

OBCHODNÍ PODMÍNKY ŠATŮ K PŮJČENÍ:
Jinak pokud máte zájem si šaty jen půjčit,můžete si je přijet vyzkoušet,pokud nemáte možnost, šaty přeměřím dle vašich mír a mohu vám je poslat.Při půjčení požaduji šaty vrátit do smluveného termínu.Pokud tak není,máte problémy vy!Pokud vám šaty přijdou a vy je z nějakého důvodu nebudete chtít,nevracím 500,- z půjčovného za plesové šaty a 1000kč z půjčovného za svatební, jako prodlevu za obsazený termín.Pokud se šaty (kopie originálů...) objednají pro vás jen k půjčení a pak se vám z nějakého důvodu nelíbí,nebo zjistíte,že vám nesluší a nebudete je chtít ....nevracím peníze za TY objednané šaty a musíte si zvolit jako náhradu jiné,které jsou k dispozici v mém salonu.

Děkuji za přečtení a respektování podmínek prodeje a věřím, že u mě budete spokojeni:)
Podmínky byly naposledy upraveny: 14.1.2010, 18:53
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu